Tüm Aktiviteler
Bu akış otomatik güncelleniyor
- Geçen saat
-
Eski bir kaç fotonun olduğu anı yapay zeka ile video yapmışlar. Çıkıpda ben ölmedim diyemiyor gerçek hali ile.
-
yooo açık istersen kapamak için düğmesi var ve görüşe engel değil
-
1- Eğer multimedyada televizyon özelliği varsa ya da göğüs üzerinde görüşü engeller ise ceza yazılabiliyor. 2- App plakanın yasak olmasının sebebi sahte plaka basımı. En son bir motora ait plaka ile Egea radara girmişti. Motor sürücüsü mevzuyu sonra ayıktı. Hiçbir zaman legal değildi aksiyon alınmaya başladı millet ağlıyor. 3- Aracın mevcut ses sistemi ile oynayıp modifiye etmek vatandaştan gelen yoğun istek üzere de yasaklandı. Özellikle yazın ortaya çıkan bu varoş arabesk kültürün sonunu getirmek için daha iyi bir yol yoktu. Yapan orijinal sistemle yine yapan diyenler için; Gönderiyorsunuz videolu kanıtı polise cezasını plakasına yazıyor aynı miktarda. Çevreyi gürültü ile rahatsız etmek de zaten hep yasaktı. Sadece aksiyon almaya geç başladı kolluk kuvvetlerimiz. Şimdiye kadar abartılı ya da absürd bulduğum bir nokta yok. Geçen Instagram'da vatandaş gene ağlamış yorumlarda 1.2 Milyon ceza mı olur diye. Ceza yiyen araç Hyundai i20N. Zaten fabrika çıkış egzoz sesi çok güzel bir de susturucu sökülmüş, App plaka yaptırılmış ve şoför de alkollü şekilde polisin dur ihtarına uymamış. Mecbur hırlı mı hırsız mı diye modifiyecidir diye boş verilmemiş kovalanmış yakalanmış cezası yazılmış trafikten men edilmiş. Bu adamı da genel gazla beraber haklı gösterenler var. Yahu arkadaş bu adam bu vaziyette polisten kaçarken sırf sözde yaşam tarzına göre yaşıyor diye gelip çocuğunuza sebep olsa hanginiz mahkemeye kadar nefes almasına izin verirsiniz? Allah kimseye ciğer acısı vermesin. 1.2 Milyon fazlaymışMIŞ. Aranızda 1.2 Milyon kan parası kabul edecek var mı? Bu kavramları biliyorum çünkü ailemden 2 gencecik çınar Türkiye'deki trafik kültürsüzlüğü yüzünden toprak altında, birisi 6 yaşındaydı. Konu ses sistemi de değil, bu lalelere böyle imkanlar verdikçe aynı müziği mahalleye dinletirken bu sefer de koltuk altından Kırmızı Tuborg tutmaya başlıyor çünkü arabesk bir moda girmesine izin veriyorsun devlet olarak, vatandaş mani olmaya çalışsa ya ölüyor ya öldürüyor. Bu işleri böyle engellersin. Avrupa gibi olmak isteyenler için çözüm bu, üzgünüm. Kimse eğitim eğitim de demesin lütfen dünyada yok böyle bir anlayış, kime imkan versen zıvanadan çıkar. Herkes cennete gitmek istiyor kimse ölmek istemiyor. Trafik bir yaşam tarzı uygulama ya da oyun oynama yeri değil hepimiz hayatlarımızı birbirimize emanet ediyoruz. Objektif olmak lazım, bu cezaları sonuna kadar destekliyorum. Hayatımda sadece ama sadece 1 kere trafik cezası yedim onda da Adana'ya giderken otobanda bir Insignia ile yarışmaya başladık orada. Tamamen cehalet ve otobanın verdiği özgüven. Demek ki hak edene ceza var. Bu konu neden bu kadar uzadı anlamıyorum. Bazı siyasi oluşumlar da buranın gazını arkasına almaya çalışıyor buna oportunizm denir yakışık almıyor.
-
Akratide yerler olur ruhsatlı. Uygularlar ruhsata işlenir biter. Devlet bu işler için var.
-
Yola kasis yapmakta aynı şey. Sürat yapana bir şey yapmayıp kasis yaparak herkesi cezalndırıyorlar.
- 41 cevap
-
- 1
-
-
Yani sürerken kapanıyor park halinde açılıyor değil mi? Öyle olmalı yani mantıken çünkü açıkken görüşü engelliyor.
-
Teslada var subwoofeer ve 13 hoparlör. Napacaz teslayı mı yasaklayacağız?
-
Arka cam konu dışı Buna mı takıldın? Tüm dünyada serbest. Gürültüyü aracın kendi sesi ile de yaparsın. Bu şeyler hobidir gençlerin enerjisini alır kötü yoldan uzaklaştırır. Suç işleyecek anlamına gelmez bu. Kaldı ki Türkmenistanda beyaz dışı araba yasak. Hadi buyur.
- 41 cevap
-
- 1
-
-
Bayrama yetişmez diyordun, hızlı olmuş. Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın kardeşim
-
Yasaklar neden getiriliyor sizce? https://www.instagram.com/reel/DV4IFSTjD-L/?igsh=aDNwMHV3OHp5cXZs
- Bugün
-
Evet. Açıkken denetimde yakaladı diyelim ev anlamayan birine denk geldik. Sonuçta emniyet kemeri de takılıp çıkartılabiliyor 😄
-
Araç Kamerası İçin Tavsiye
Emre Şimşek, Emre Akbas'in konusunu cevapladı - Navigasyon ve Araç İçi Kamera Sistemleri
Ne ki bu görünmüyor? Biz bir kaç ay önce bir araştırmıştık. Sjcam m60 ya da ddpai demiştik -
Vesileyle x-trailde camlar uv korumalıydı hey gidi..
-
Kendi aracım özelinde, önlerin açık olmasına dikkat ederek cam filmini yaptırdım. Arka camların neden koyu olduğuna gelirsek aracım mpv olduğu için camlar büyük ve içeride eşimin ve çocuklarımının rahat bir yolculuk yapmaları. Geneli baz alarak düşünürsek maalesef bir çok kullanıcı bu hassasiyetle konuya yaklaşmıyor.
-
Benim her aracım da ön cam dahil film olur ama yan camdan bakınca içerde biri olduğu anlaşılıyor ama kim olduğu anlaşılmaz ön camdan dikkatli bakınca içerde oturan tanınacak seviyede açık tonda olur. Aşırı koyu yapanlara bende uyuz oluyorum, trafikte sürücüyü dışardan görmek önemli. Seni görüp görmediğini anlamak veya yol verip eliyle gec isareti yaptığını görmek önemli.
- 41 cevap
-
- 3
-
-
Bu işin sonuda cam filmli yada orjinal egzozlu araclara yazilan cezaya dönmesin. Ben yazdım sen itiraz edip iptal ettir demesinler yazmak istediğinde polis.
-
AB direktifi belli. ona uygun olursa sorun yok. Işık gelsin ki görelim.. içerde alem mi yapacağız? Filim takanların ana amacı içerisi görünmesin. Diğerleri mazeret. Isı için takılanlar zaten renksiz olabiliyor. Kaldı ki koyu renk ısıyı daha çok toplar.
- Dün
-
Cam filmi konusunda ön cam için ışığı kesecekse özellikle ışığa sürekli maruz kalan şehirler için olmalı, yan camlarda ise koyu olmamak şartı ile yine ışığı kesme amaçlı kullanılabilmeli. Örneğin Gürstanda ön camlarda açık tona ve arka camlarda koyu tonlara izin veriliyordu. Bunun dışındaki uygulamalarda ceza kesiliyor.
-
1- Cilt kanseri ultraviyoleden geçiyor. camdan ultraviyole pek geçmez. Ultraviyole sıcak ışık değil. Alakası yok Kaldı ki uzun kollu giy o zaman sokakta da yürüme. 2- Makam araçlarının da kullanmaması gerek. Kaldı ki makam aracı nedir? Çok siyası kişiler uzaktan keskin nişancı görmesin diye kullanabilir. 3- Devletin yönetiminde ehil kişiler olmazsa böyle 4. murat gibi kanun çıkarırlar sonra geri vites ile düzeltmeye çalışırlar. 4- Evet. Şimdiki VW de de koymuştum kameralı carplay. Çıkarmak zorunda kaldım. Bir mantığı yok. Adam isterse oraya ayıcık koyar. Keyfinin kayhyası mı bu devlet Kaza yaparsa öder. Bunlar liability işidir. Adamlar da ikiz taksileri çözememiş.. Bi ne konuşuyoruz. Park yasaklarını çözememişler. Yol magandalarını çözememişler. Telefonla konuşanları çözememişler. Yok filim izleyecekmiş de cek cek. Adam uyursa ne yapacaksın? Uyumak yasak mı diyeceksin? Bunlar "liability" konusu ile çözülür. Ülkemizdeki keyfe keder düşünülmeden kararname vb çıkarılmasına güzel bir örnek oldu bu. Madem doğru karar aldınız neden geri adım attınız? Demek ki karar yanlış. Neden düşünmediniz. Bu belli değil miydi? Sadakat ile liyakatı karıştıran yöneticiler oldukça amirleri "yasaklayın" dediğinde "olmaz öyle" diyemeyen memurlar orta kademe yöneticiler olmadığı sürecek bakanlıklar başarılı uygulamalar bence yapamaz. İşi bilenlerin reddetmesi lazım. Dürtüsel karar alınamaz. Cam filmi yasaklanmalıdır. Ön ve ön yanlarda. Ses düzeni ve multimedya serbest olmalıdır. Bunları açanlar rahatsızlık verenler yolda telefonla gezinenler elinde tabak gibi telefon tutanlar sağa sola kayanlar ciddi ceza almalıdır. Hepsi bu. Bir karar alacaklarsa rusyadaki gibi trafik kameralarını zorunlu tutsunlar ön ve arkaya. özellikle kasko firmaları. Görüntü yoksa para da yok.
-
Niye alınsınlar ki? Tekel zaten adamlar. Niye ciddiye alıp rekabet etsinler, rakipleri yok Tüvtürk için de aynısı geçerli. Rakibi olmayan işi bizim ülkede doğru yapacak kimse yok. Kaybedeceği bir şey yok ki niye uğraşsın.
-
Erimedik hocam da, cilt kanseri için birebir doğrudan güneş ışığına maruz kalmak. WHO'nun diye hatırlıyorum, araştırması vardı bununla ilgili. Tabi bir de sorusu var bunun; bana yasaksa onlar neden kullanıyor? Makam araçlarına bakabiliriz mesela. Aklıma başka bir soru daha geliyor. Belli ki amaç belirli bir bütçeyi trafik cezaları marifetiyle toplamak, yoksa A marka arabanın orjinalinde bulunan aksesuar B arabasında nasıl yasak olabilir? Belirledikleri meblağ ne ise söyleseler de toplanıp ödesek, yakamızdan düşseler... Fluence araçlarda kullanılan multimedya sistemlerine bakarsanız sizin sattığınız audi ile aynı, ceza yazıyorlardı, şimdilik durduruldu ama yine yazacaklar. Görüşü engelliyorsa audide neden var? Toggda neden var?
-
Ailenin Yeni Üyesi Zwei: 2012 Citroen C3 1.4 VTi EGS
Sinan Akgöl, Ali Darbaz'in konusunu cevapladı - Arabam
-
Ailenin Yeni Üyesi Zwei: 2012 Citroen C3 1.4 VTi EGS
Ali Darbaz, Ali Darbaz'in konusunu cevapladı - Arabam
Nerde burası gelip beraber bakalım. -
Hayırlı olsun.
- 50 cevap
-
- 1
-
-
Ön camda filim tehlikeli. Gece ışıklarda bozulma yaratıyor. Görüşü etkiliyor. Ön yan camda da tehlikeli. Anca renksiz olabilir ön yanda. Hala niye ısrar ediliyor anlamıyorum. nedir bu kadar? Şeker misiniz eridiniz?
