İçeriğe Yönlendir

Tüm Aktiviteler

Bu akış otomatik güncelleniyor

  1. Geçen saat
  2. Alptuğ Özcan

    Kaza Haberleri

    Sanırım telefonda görüntülü görüşme yapıyormuş
  3. Nihat Palolu

    Büyükbaş Veya Küçükbaş Hayvancılık

    Yok abi ya ıssız değil
  4. o az pillisi, 355 km 42.2 kwh, birde şokomelli olanı varmış, o idare eder gibi, 491 km 61 kwh pilli... yalnız anlamadım, uzun menzilli olanı daha güçsüz motorlumu nedir?
  5. Mehmet Ozyurek

    Daaalın

    Yani yok.
  6. Mustafa Serhat

    Mondeo MK4 - Anahtarsız Giriş/Çıkış ve Kontak Çalışmıyor.

    Şimdi anşlaşıldı, tamam canım şaka yaptık
  7. Mustafa Serhat

    Mondeo MK4 1.6 Ti-VCT Klima Gaz Etiketi

    Bütün sırrı bozdun ya.
  8. Sinan Akgöl

    2025 Peugeot 2008 Allure 1.2 Puretech

    Arabami 1.2 uykutech yapmayin hadi 😂 39.2kw tuketimimle akarim.
  9. Abdullah Akbıyık

    Fiesta 2015 Direksiyon Altı Islaklık

    Abi selamün aleyküm, birkaç aydır takip ediyorum su eksiltmesi durmuş, paspası ıslatmıyor neden kesilmiş olabilir? Ne kadar güvenilir bu halde uzun yol için. Ben iki günde bir kontrol ediyorum yine de sen ne diyorsun bu duruma
  10. Bugün
  11. 335 km ... şaka sanırım veya dil sürçmesi umarım
  12. Çağlar Bayur

    Dacia Duster 1.3 TCE

    kaç tl bu araç
  13. Mehmet Göktürk

    NEREDEN NEREYE

    Pahalı diye yazın bile kavun alamıyordum. Eskiden çuval ile alırdık. Esnaf kahvaltıyı pidecide yapardı çocukluğumda. Çok şey sahibi olmaya başladık ama bunları elde etmek çok olağanüstü çok çalışmaya başladık. Babam emekli ikramiyesi ile (assubay emeklisi) bir ev bir yarım araba almıştı.
  14. Evren Erakçora

    NEREDEN NEREYE

    Bilyalı araba yapardık( tornet) .
  15. Korcan Güneş

    Ford Fusion obd cihazı öneri

    1.5v olanından aldım hocam telefonum da teybim de android. Cevavınız için teşekkür ederim
  16. Tansu Kalafatoğlu

    NEREDEN NEREYE

    eskiden ejder yerdik. Hey gidi hocam
  17. Mehmet Göktürk

    NEREDEN NEREYE

    bolluk? Eskiden bir kova üzümü yerdim.
  18. Metin Mankal

    Gaziantep Gurme Turizmi

    Güneydoğuda hijyen azdır ama lezzet çoktur. Ankara da en iyi kebapçıya gidiyorum, burada ki salaş kebapçının yanında bile geçemiyor lezzeti.
  19. Soner Değer

    Dacia Duster 1.3 TCE

    Köyde kullanmak için 2.el bir duster almak istiyorum. Bir adet ağır hasar kayıtlı buldum. Önden kaza yapmış. Airbag açmış. Orjinali ile değiştirmişler. Şase uçları ve podyelerde işlem mevcut. Ama fiyat olarak neredeyse 500 bin TL daha uygun. Galeri 12.000 km'de olduğunu söylüyor. 1.3 Tce Essential otomatik benzinli. Bana biraz toplanmış bir araç gibi geldi. Deneme sürüşü yaptım. vites geçişleri ve çekişi iyiydi. Alışık olmadığım bir araç olduğu için yüksek hızlara çıkıp anayolda denemedim. Şu an ki aracımdan hep mekanik problemler yaşadığım için motor ve şanzıman konusunda kaportadan daha hassas davranıyorum. Dikkatimi çeken sağ kapı ile ön çamurluk arasındaki boşluk biraz açık duruyor. Galeri sağa/sola kesinlikle çekme yapmadığını söylüyor. Muayenesi bu sene yapılmış. Bulunduğum bölgede tanıdığım servis yok. Eski muhitimden bir servisle görüştüm. Ticari olarak kullanmayacaksan alabilirsin dedi. Merak ettiğim konulardan bir tanesi bu model duster ilanlarına baktığımda tekerlek davlumbazı yok gibi. Dikkatimi çekti. Kazalı araç alanlardan fikir alabilirim. Neresine bakılır. Kesin bir şey söylemek mümkünmüdür?
  20. ahanda yeşil başlı gövel ördeng, hemide retro ördekmiş severiz gelsinde bakalım, r5-4 ün yerine tercih edilirmi bakalım... https://tr.motor1.com/photos/924544/hyundai-ioniq-3/#8461570_hyundai-ioniq-3 bunu yerini asla tutmaz ama bana bunu hatırlattı bu çözer, pil mil yok, menzil uzun, dolum 5 dk. yazı kışı yok bekleme yok, evinde bedava üret doldur bas, bakım hikaye yağını değiştir devam
  21. Tansu Kalafatoğlu

    2025 Peugeot 2008 Allure 1.2 Puretech

    aslında yorgunsunuz ama yola aşırı odaklandığınız için araba sallanmadıkça gözünüz kapanmıyor. bunu aşmanın en güzel yanı uzanmak. uzanınca 10dk uyuyabilirsiniz. mescid olabilir mesela.
  22. Tansu Kalafatoğlu

    Gaziantep Gurme Turizmi

    benim yediğim en güzel antep mutfakları nedense hep hijyen yönünden biraz sıkıntılıydı. ölmedik buradayız iyi ki yemişiz salaşlarda
  23. Tansu Kalafatoğlu

    NEREDEN NEREYE

    az olan değerlidir. bugünün en büyük sorunu, bolluk, ulaşılabilirlik. tüketim çılgınlığı
  24. Mehmet Yeter

    2025 Peugeot 2008 Allure 1.2 Puretech

    Aynı durum bende de oldu. Ve sonuç bariyere sürtme sonucu büyük sonuçlara dönüşmeden kurtardık Allaha şükür. Gidilen mesafe ortalama 1200km. Ne kadar kahve içsemde artık eskisi gibi olmuyor.
  25. Muhammed Lokman Tosun

    Tesla’dan Togg’a i

    Tesla'nın TOGG'dan daha iyi bir araç olduğu konusunda ikna edilemeyecek bir güruh var piyasada. Sadece stabilitenin bile otomotivdeki en büyük nimet olduğunu anlamamız lazım ama söylemek istediğim bu değil. Aracınız HW4 ise ve satacaksanız kişisel tahminim 2026 son çeyrekte FSD supervised'ın geleceği yönünde bu da mevcut aracınızın %7-10 arası daha pahalı satabilmeniz anlamına gelecek. Togg'a geçecekseniz de bence biraz daha bekleyin.
  26. Çağlar Bayur

    Büyükbaş Veya Küçükbaş Hayvancılık

    pek ıssız
  27. Çağlar Bayur

    2024 Opel Corsa-e

    çok yakar hocam
  1. Daha fazla aktivite göster
×
×
  • Yeni Oluştur...