Tüm Aktiviteler
Bu akış otomatik güncelleniyor
- Geçen saat
-
Sadece suyun donması ile alakalı değil konu, sistemdeki tüm noktaları korumak için de lazım. Oranı düşük olursa da anlamı olmuyor haliyle. İdeal ve doğru oran 1/1 olmalıdır. Fazlası, azı zarar verir.
-
Gittiğim özel serviste antifiriz değişimi sırasında soğutma sıvısının tüm sistemi dolaşması için aracın motoru fan açana kadar ısıtıyorlar(ne derece doğru bir işlem bilemiyorum) 25 kilometrelik kullanım sırasında araç motoru fan açacak kadar ısınmadığı için sistemdeki soğutma sıvıları tam olarak karışmadığından -54 dereceyi görüyor olabilirsiniz. Birde bakıma gittiğim yerde soğutma sıvısını tamamen boşaltıp antifiriz ve safsu ile termostat açacak şekilde sistemdeki sıvı dengesini ayarlamaya çalışıyorlar. benim bulunduğum yerde iklim çok daha ılıman olduğu için safsu oranı daha fazla olabiliyor.
-
Elektrikli Araç Karşılaştırma / Tavsiye
ibrahim Tiryaki, Melih TURGUT'in konusunu cevapladı - Araç Danışma ve Karşılaştırma
biraz daha ekleyip sıfır km opel frontera, citröen ec3 aircross veya direkt elektrikli c3 var ondan alın en azından sıfır arabanız olur. - Bugün
-
Ailenin Yeni Üyesi Zwei: 2012 Citroen C3 1.4 VTi EGS
Ali Darbaz, Ali Darbaz'in konusunu cevapladı - Arabam
Bir tane ampul eksik almışım gerisini hep değiştirdim. Ön farlar zaten yeni olduğu için dokunmadım ama arkadakilerinin hepsi çöp olmuş.
