İçeriğe Yönlendir

Tüm Aktiviteler

Bu akış otomatik güncelleniyor

  1. Bugün
  2. Tansu Kalafatoğlu

    Yol Kenarı Park Ücretleri

    HGS ile otopark ödemeleri uzun zamandır var. Ama herkes çıkarcı olduğu için park konusunda da uğraştırıyor insanı. Sorunlu bir durum varsa ücreti ödeyip tüketici mahkemesine gitmek gerekiyor. yol kenarı park konusu maalesef çözülmemiş bir konu. Ülkece nüfus ve gelir dağılımı bozuk. İstanbul’da yol kenarı ücretsiz olsa bi dert olmasa bi dert
  3. Çağlar Bayur

    Rölantide bir garip ses (Videolu)

    km 299 bin sanırım , motor ve enjektör geçmişi nedir
  4. Mehmet Pınar

    Üniversite Öğrencisine Ufak Bir Katkı

    👍
  5. Bekir Çelik

    Yol Kenarı Park Ücretleri

    İzmir, Konya ve Adana'da belediyenin (tahminim taşeron) çalışanları tarafından kesilmiş park ücretlerim var. Hiçbirini ödemedim. Ben de hukuksuz olduğunu düşünüyorum. Satışta da engel olmadı, bir yerlerde karşıma da çıkmadı. HGS'nin olayın içine girmesi kötü. Acaba hangi illeri kapsıyor. Samsun: "Park cezalarını ödemeyenler aleyhine parktek tarafından icra takipleri açılmaya başlandı." Mahkeme Kararları: DANIŞTAY'DAN ÇOK ÖNEMLİ KARAR: BELEDİYELER YOLLARDAN OTOPARK ÜCRETİ ALAMAZ!
  6. özgür çetinkaya

    Üniversite Öğrencisine Ufak Bir Katkı

    Teşekkür ederim. Yok yok yırtmaz:) Teşekkür ediyorum. Hocalar inceler muhtemelen. Teşekkürler destek için.
  7. MustafaYilmaz_

    Ford Fiesta 2008 - Kilit Sorunu ve Yedek Anahtar Temini

    Bugün söktüm fakat camlar sıkıntı çıkmadı yerinden. Kilit kısmına ulaşmak için mutlaka camın çıkması lazım. Uğraşmadım camı kırarım veya takarken yerine oturmaz diye korkuyorum. Gıcık bir sistemi var. Gaz yağı sıktım bu seferde bütün tuşlara basıyorum. Daha iyi gibi ama yinede sorunlu ya. Uyarsa düşürünürüm tabi. Forumda bilen arkadaş var mıdır acaba?
  8. Murat Sahın

    Ford Fiesta 2008 - Kilit Sorunu ve Yedek Anahtar Temini

    Selamlar, Golfte benzer arıza için switchleri değiştirip kilitleri temizleyip yağlayıp takmışlardı, sorun çözülmüştü. Bildiğim kadarı ile fiesta da da switch değiştirilebiliyor. Şu an kapı başına bin lira isterler muhtemelen. İşlem yapabilmek için kapı içindeki kaplamayı falan çıkartıyorlar. Golfte camları bile çıkartmışları
  9. Murat Sahın

    Yol Kenarı Park Ücretleri

    Nerede olduğunu hatırlamıyorum ama bir ilçede yol kenarları ücretli park alanıydı 8-10 sene evvel. Belediye ücret keserdi, kestiği ücrete kimse itiraz etmiyordu çünkü bu günkü para değeri ile 1 günlük park 20 tl gibi bir şeye denk geliyordu.
  10. Servet Aydın

    Akülü Araba Arızası

    Lan! Ulu orta yazmasak
  11. Servet Aydın

    Hayırlı olsun 5.2 V8

    Optimus prime’ı
  12. Selçuk Bakış

    Yol Kenarı Park Ücretleri

    Yol kenarı park ücretleri sanırım zamanında dava edilip bir dönem vazgeçilmişti, HGS sistemine bağlamaları problem, HGS olmayan arabalar kaçak geçiş mı sayılacak şimdi. Kanunen bir boşluğu vardır bu işin.
  13. Emre Şimşek

    Yol Kenarı Park Ücretleri

    Biz de başta öyle düşünüp sevinmiştik. Ta ki hgs’yi bu işe alet edene kadar. Şimdi benim haberim olmadan çatır çatır hgs’den para çekebilecek bu firma. Park ettiğimde anında belirip fiş koyuyor, çıkarken adamların umrunda olmuyor, çıkışını girmezse akşama kadar orada park etmiş gibi yazıyor. Biz böyle şeylere ses çıkarmadıkça daha da ilerliyor. Yakın zamanda belediye otobüslerine birer adam koyup eline pos verip oturarak yolculuk yapanlardan da para kesecekler.
  14. Ahmet Ekici

    Yol Kenarı Park Ücretleri

    Hukukçular da hukuksuz olduğunu dile getiriyor. Bu zamana kadar elini taşın altına koyanı görmedim. Mahkeme olumlu karar verse bile kişisel karar oluyor, kamuyu bağlamıyor.
  15. Alptuğ Özcan

    Üniversite Öğrencisine Ufak Bir Katkı

    İşlem tamam, başarılar
  16. Ömer Günçü

    Rölantide bir garip ses (Videolu)

    Arkadaslar merhaba. İnternette örneğini bulamadığım ve forumda aynı arızaya sahip arkadaslara da yardımcı olabilir düşüncesiyle konu açtım Aracımda 5-10 km yol yaptıktan sonra, ışıklarda vs durduktan sonra rölantide motordan garip bi al ver sesi geliyor har har har şeklinde. bu arada ibre sabit. Gaza bastığım zaman ses kesiliyor, gazı bıraktıktan sonra 2-3 saniye sonra tekrar başlıyor. Bu aralarda devir ibresi hep sabit. Ayrıca araçta vuuuuuu diye bir ses çıkıyor gaz verince. turbo mudur fan mıdır anlayamadım. Buyrun videosu. https://drive.google.com/file/d/1eP8OY-0zhlINZCmt7WItWPr2IhSB3w1X/view?usp=drivesdk
  17. Önder Özcan

    Hayırlı olsun 5.2 V8

    Kimi seslendirsin mesela?
  18. Mehmet Göktürk

    Yol Kenarı Park Ücretleri

    Tabela varsa kaldırtana kadar uyulacak. Ücretli olursa park yeri bulmak da kolay olur
  19. Emre Şimşek

    Yol Kenarı Park Ücretleri

    Fark etmişsinizdir Muğla ve ilçelerinin ana caddelerinde yol kenarlarından park ücreti kesmeye başladılar bir kaç yıldır var. Bunun hukuksuz olduğunu düşünenlerdenim. Benim gibi düşündüğü için bu ücreti ödemeyen binlerce insan var. Ben de son bir kaç aydır ya hiç park etmiyorum ya da ödemeden kaçıyordum. Adamlar tahsilatta HGS’yle anlaşmışlar. Göcek tünelinden bakiyeniz yetersiz uyarısını alınca girip bir bakayım dedim. Şaka gibi ya, şaibeli olan bir yol kenarı ücretini otoyol parası gibi HGS’den çekiyorlar. Bu durumun seçimden hemen sonra başlatılması da zaten ülkemize has bir durum 🤦🏻‍♂️ Kalabalık bir kitle bulup dava edesim var ama ben şu ana kadar çok büyük mağdur değilim şükür. Muğla’ya gelecek olan varsa şimdiden uyarayım. Burada HER ŞEY parayla yapılıyor artık. Şirketin adı da Sentinus Pharma, Ankara’dan bir ilaç şirketi.
  20. Emre Şimşek

    Akülü Araba Arızası

    Forumdan Sani bulmuş oluyor onu zaten Gaz pedalını burdaki “servisçik” değişti o değildi.
  21. Ü.Emre Kartal

    Ford Fiesta 2008 - Kilit Sorunu ve Yedek Anahtar Temini

    Merhaba, eğer ilgilenirseniz ve uyarsa 3 buton orjinal sıfır fiesta (mk7 kasa) anahtarı var elimde. Hiç kullanılmamış içi dolu durumda
  22. Ebrar Tüfek

    Double Corsa Macchiato :)

    Güncelleme Kırmızı 134 bin km oldu, bayaa gezmişiz, yatırım niyetine almıştım ama arabayı kapıda yatırmayı beceremiyorum. Zafiradan kalma 4 Tane gm teneke jantı, Corsa uyumlu 4x100 gm teneke jant ile takas ettim. Teneke de olsa orjinal olması hoşuma gidiyor. Boya sökücü+ zımpara astar boyası atılacak, yazlıklar için hazırda bekleyecek. 9 jant yaz kış ayrı. Belkide combo jantı alırım bunlara yakışıyor daha karar vermedim. Kırmızının arka bagaj yazıları olmaması çirkin görüntüye sebebiyet veriyor, yazılarını aldım, müsait zamanda takacağım. İşten güçten yıkayıp temizlemeye vakit bulamadık. Yakıt fişlerini torpidoda dosya içerisinde saklıyorum, Multivanda yaptığım gibi, bir kaç aya bi motor alırsam corsanın km si sabit kalacak gibi görünüyor. Mavili de değişiklik yok, km 178 bin oldu, bidahaki ay muayenesi var. Baskı balata değişecek ama biraz daha idare eder, yaza doğru onu halledeceğiz, ona da yazlık lastik alınacak. Satılmayacak olsa tam tüp takılacak arabalar, ikisine de yalandan yere benzine deli para veriyoruz, haftada 1 depo yiyor. Bu arada 2001 ile 2004 model arasındaki fark arkadan daha çok belli oluyor
  23. Dün
  24. Ahmet İhsan Akşen

    Üniversite Öğrencisine Ufak Bir Katkı

    Bazı anketlerde aynı soru bile tekrar tekrar sorulur, cevaplayan oluyor mi sallıyor mu test etmek için
  25. Sani Gerşon

    Akülü Araba Arızası

    Niye öyle diyorsun? Hasta olduğunda "doktor göndereyim" diyorum, "ölüyü diriltir" diyorum, gönder diyorsun?
  26. Alpay Sumer

    Yeni Yol Arkadaşım Tiguu 😀

    Cok tesekkür ederim..
  27. MustafaYilmaz_

    Ford Fiesta 2008 - Kilit Sorunu ve Yedek Anahtar Temini

    Kilit problemi Ford'larda kronik sanırım. Aracın çalışan bir uzaktan kumandası yok. (kurcalanmış gibi) Bu nedenle aracı şoför kapısından kilitleyip açıyordum. Aldığımdan beri kilidi döndürürken sorun vardı ama çalışıyordu. Bazen zor dönüyor tutukluk yapıyor olsa da wd40 ile düzeliyordu. Kışın araç bir süre yatınca kilitler düzgün çalışmaz oldu. Anahtarı çevirince kapı kilitleme noktasına geliyor bazen tüm kapıları kilitleniyor bazen kilitlemiyor. Bugün kontak sprey sıktım düzeliyor gibi olsada tamir istiyor. Ön sağ kapı da kronik olarak açık uyarısı veriyordu bazen sert kapatınca falan düzeliyordu. Neyse özetle ilk şoför kapısına baktırayım diyorum. Gitmişken ön kapıların ikisinde mi baktırayım? Kapı sadece switch değişimi oluyor mu? Kilit komple mi değişiyor? İkinci bir şeyde araca uzaktan kumandalı yedek anahtar olsun istiyorum. Orijinali nereden temin edebilirim? İnternette bakıyorum hep boş hali var çip kısmı yok.
  1. Daha fazla aktivite göster
×
×
  • Yeni Oluştur...