İçeriğe Yönlendir

Bu da benim Focusum

Fedai Özoğlu

Recommended Posts

Semih Nigri

çok güzel görünüyor aracınız güle güle kullanın..

Yorum bağlantısı
Fedai Özoğlu

dsc03522ds2.jpg

http://img253.imageshack.us/img253/898/dsc03528il2.jpg

http://img405.imageshack.us/img405/162/dsc04420mj3.jpg

http://img115.imageshack.us/img115/7966/dsc04423lo4.jpg

http://img125.imageshack.us/img125/1503/dsc04624ua6.jpg

http://img378.imageshack.us/img378/651/dsc04632xw4.jpg

galip bey fotografları yükleye bildim herhalde. teşekkürler

aracım 50 bin küsürde ben 2005 de 10 bin küsürde aldım yaklaşık 40 bin km dir kullanıyorum. çok memnunum. darbe ve boya yok. aracımı o zaman çok aradım haytaydan aldım gaziantep plakası kullandım 2 yıl Bursa 1 yıldırda Gaziantep yollarındayım.

Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg

güle güle kullanın ben bu ön ızgaradan istiyorum krom olanından :s yardım edin bana :(

Yorum bağlantısı
Seyhun Özalp

Çok temiz çok şık..Güle Güle kullanın.. :good1:

Yorum bağlantısı
Ahmet Ertugay

güle güle kullanın.

Kaç km de aracınız, ne zamandır sizde, boya falan varmı? Kusura bakmayın gerçekten çok hoşuma gitti aracınız, merak ettim. :good1:

Galip Bey siyah focus görünce dayanamaz da :good1:

Yorum bağlantısı
Fedai Özoğlu

inşallah önümüzdeki kış birde yarı deri koltuk yaptırmayı düşünüyoum.

arkadaşlar elinde ghia siyah maun kaplamaları olan varsa pazarlık yapabiliriz. özellikle ön konsol ya da nerden bulabilirim fikri olan varsa yardımcı olmanızı bekliyorum

Yorum bağlantısı
İsa Köse

Fedai Hocam, Allah nazardan saklasın. :rolleyes:

Aracın gerçekten çok güzel ve çok temiz. Kazasız, belasız ve bilhassa cezasız günlerde kullanmanı diliyorum.

Yalnız bu nasıl bir bakımdır bize de anlat. Aracı öpesi geliyor insanın. Cilası, boya koruması, ne yapıyorsun araca böyle yahu? Anlatıver de biz de bakalım bizimkine.

Yorum bağlantısı
Fedai Özoğlu

isa hocam ilk aldığımda ziebert boya bakımı var bursada orada boya koruma ve çizik önleyici diyorlar onu yaptırdım, bu işlemin bir kaç yılda bir yapılması gerekiyor birde bu yıl gaziantep deki würt e boya bakım ve koruma yaptırdım. buradaki arkadaş benim eski dostum onun için daha uygun oldu ama fiyatını söyleyemem

Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg

fedai abi ızgarayı nerden aldın sordum cvp vermiyorsun ön izgarayı krom olanı nerden aldın ya çok hoşuma gitti alıcam bende...

Yorum bağlantısı
Fedai Özoğlu

özür. sinan ızgarayı inanmayacaksın kendim yaptım. nasıl mı?

abi bir reklam ajnasına gidiyorsun onlarda krom renginde yada nikelaj diyorlar nikelaj renginde yapıştırmaya müsait zemin kagıtları var onlardan metre hesabı alıyorsun sonra ızgarayı söküp önce prova kağıtları çıkartıyorsun direk yapıştırmaya kalkarsan yamuk yumuk veya kırıklar şeklinde oluyor uzun çalışmalar sonucu denediğim için biliyorum ön prova yapıyorsun yaptığın provayı önce içerden kesiyorsun dış kısmı kesme çünkü kenarlarını içeriye katlaman gerekecek içeriye katlamazsan kenarlardan belli olur . sonrada saç kurutma makinası yada benzeri şeylerle ısıtıp hataları dideriyorsun. en son kenar kısımlarının rüzgarla falan açılmaması için terosan denilen siyah silokon gibi bir madde ile nikelaj kağıdın kesilen kenarlarından geçiyorsun ama çok ince kalın yaparsan sırtır. bu madde rüzgar yağmur gibi şartlarda oranın açılmamasını sağlayacak.

sana bir alternatif daha 99 - 2001 modellerin piyasada yapılmış krom kaplamaları var yaklaşık fiyatı 80 ytl ben daha önce onu kullandım ama arcımı düşük model gösterdiği için orjinalinin üzerine bunu yaptım.

ızgaranın krom olan focus modelleri bildiğim kadarıyla son yıllarda 2005-2006 da ingilterede üretildi belki e-bay da bulabilirsin.

Yorum bağlantısı
  • 7 ay sonra...
Harun Ceyhan

konuyu hortlatmış olacağım ama belirtmeden geçemedim.

çok güzel araba. benimkinin kardeşi :)

Yorum bağlantısı
İlker Kadılar
arkadaşlar bu da benim arabam.

hayırlı olsun kardeş güsel renk :D güsel kasa güsel araba.. aksesuvarları sen mi yaptın (arka plaka üstü ghia nikalej) (cd çalar) (ön panjur çerçevesi gri renk) (iç kapı açmayerleri nikelaj) (kültablasının üstü gri renk)..?? :)

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Fedai Özoğlu

Arkadaşlar arabama yaptığım ve yaptırdığım şeyleri yeni konu açmadan buradan ileteyim dedim.

Yaptıklarımı modifiye saymıyorum. Sadece fonksiyonel olsun yeter felsefesiyle yaklaşıyorum.

1.cisi Korm ızgara ve alt kaş(makjaz öncesi kasada vardı çok hoşuma gidiyordu.

dsc05608.th.jpg

Yorum bağlantısı
Fedai Özoğlu
(düzenlendi)

2.cisi krom cam çıtaları

3. 99 model ilk çıkan focuslarda altta plastik koruma vardı çok işime yarıyor.

4. Kemerlerin boyanması

dsc05606.th.jpg

5. Elektirkli Koltuk ve paspas kaymaması için yaptığın aparat.

dsc05612.th.jpg

6.cısıs iç ve dış ısı sıcaklık göstergesi

dsc05615.th.jpg

7.cisi arka kısım çok karanlık oluyordu arkaya tavan lamabası yaptım.

Biraz aekada kalıyor ancak çok iyi aydınlatıyor.

dsc05621.th.jpg

8.cisi arka bagajda 12 volt elektirik çıkışı.

dsc05635.th.jpg

9. Alt Kartel Koruma

dsc05641.th.jpg

10. Ghia ön tavan ve okuma lambası

dsc05629.th.jpg

11. arka bagaj kromu

12. muz silecek

dsc05605.th.jpg

13 . 2003 mondeo beyaz yan sinyali orjinal daha önce yan sanayi taktırmıştım sarardı.

dsc05604o.th.jpg

14. ön markalı muz silecekler

dsc05609.th.jpg

15. Arka kapı açma kolu kromları

dsc05619c.th.jpg

16. Ön kapı açma kromları

17328252.th.jpg

17. kapı eşiği kromları

dsc05620.th.jpg

18 arka stop ,sis ve geri vites lambalarının kırmızıya dönüştürülmesi.

dsc05637.th.jpg

19 . sis lambası ile geri vites lambasının herhengi bir fonksiyon esksilmeden aynı anda yanması

dsc05640.th.jpg

20. şu anda fotografı yok ama sonra eklerim. kontagı kapatınca ön ce arka sis lambaları 15. sn yanıyor. Follew me hom yapmadan kontaktan oluyor.

21. arabamı aldığımda arka tamponun içi boştu. arkasına tamponun içine sığacak şekilde bariyer demirini yaptırdım.

tarihinde Fedai tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Fedai Özoğlu
:rolleyes: güzel günlerde kullanın..

Teşekkürler.

Yorum bağlantısı
İlker Kadılar

profosyonel donımlar eklemişsiniz..

çok güzelde görüküyor

tebrik ederim

Yorum bağlantısı
Cihan Yetişken2

Çok güzel aracınız güle güle kullanın.. Isı göstergesi ile ilgili detay verebilirmisiniz?

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...