Herkese Merhabalar,
Öncelikle bol nazar boncuklarınızı bekliyorum ?
Kendisi 1976 Nova 4100 cc düz 6 silindir 3 ileri koldan manuel vites.
Bir akşam abimle karavan araştırırken sarı sitede karşımıza çıktı. Bursa da olduğunu görünce gidip bakalım dedik, sesini duyduktan sonra kendimizi noterde bulduk.
Daha önceden 82 CJ8 ve 88 wrangler araçlarım oldu Amerikan araçlarına oradan bir aşinalığım olsa da ilk defa bir Amerikan otomobili satın aldım.
Anladığım kadarıyla 1 defa kaportası revizyon görmüş gözle görülür çürük çarık macun patlağı yok, Motor ve yürüyen aksam şuan için sorunsuz sadece sol arka frende hafif bir kapma var. Onu da yaptıracak usta bulamadık havalar ısınınca söküp bakacağız
.
İlk defa bir Amerikan otomobilinin konforunu ve keyfini tecrübe etmiş oldum.
Beni en şaşırtan kısmı ise aracın yakıt tüketimi oldu, kesin bir veri ölçememekle beraber kabaca hesabıma göre sakin kullanımda şehir içi 11-12 lt bandında bir tüketimi var.
Şuanda bir arkadaşımın kapalı otoparkına kışlamaya çektim. 2-3 haftada bir marşına basarak kışı geçirmeyi planlıyorum.
Gelelim fotoğraflara