İçeriğe Yönlendir

Skor Tablosu

Popüler İçerik

20-04-2024 'den beri en çok beğeni alan içerik

  1. Ona gelene kadar nelerimizi çalıyorlar.
    8 Puan
  2. Uzun yolda saganakla 120 ile gidemeyecegin için boşuna cevap arama ?
    6 Puan
  3. Qashqai düşsün başınıza.
    5 Puan
  4. Karma yakıt verisi paylaşalım.
    5 Puan
  5. Bu kadar kızacağını bilseydim daha önce yazardım
    4 Puan
  6. Çeki demirsiz alın düşük ötv, çeki semirini ben takarım ?
    4 Puan
  7. Ürün geldi arkadaşlar.6 günde elime ulaştı..Maraş için oldukça hızlı bir alışveriş.Güzel paketlenmiş sağlam ve eksiksizdi..Beklentimin üzerinde çıktı doğrusu..Testereyi henüz kurup kullanmadım..Ama vidalama aleti çok iyi.Mandreni elle tutamıyosunuz.Oldukça güçlü.Ayrıca mandrenin metal olmasıda güzel..Budama makası da pahalı markalarla yarışamaz belki ama gayet iş görüyor.Üç cm e kadar yaş dalı tek seferde alıyor ,kuru dalda biraz zorlanıyor.iki-üç basmada kesiyor .Dewalt ,einhell tek seferde hallediyor o işi..Ama sadece bir budama makasının fiyatı bu setin üç-dört katı.Testerenin pompalı yağlama sistemi olması çok iyi..60 tane vidalama ucu var.Kaliteli olduklarını pek sanmıyorum ama epey çok..Çanta öyle dandik bir şey değil..Oldukça sağlam ve büyük..Tarttım tam yedi kilo içindekilerle.Bataryalar biraz hafif geldi..Sanırım üç pil vardır içinde..Çok yoğun kullanılmayacağı için iş görür.Kısaca amatör kullanıcı için oldukça yeterli..Uzun kullanımdan sonra ne olur görecez bakalım..
    4 Puan
  8. Bugün Hondanin takmayı unuttuğu arka tampon demirini taktım, yıpranan cam sıyırıcı fitilleri yeniledim. Bayramdan önce de komple film çektirmiştim
    3 Puan
  9. Yeterli.. Gösterebileceğin bir şey vardır en azından..
    3 Puan
  10. kaşkay 2024 makyajlıdan başlar
    3 Puan
  11. Aman, Emmi dert ettiğine bak, seninkini de makyajlarız olur biter.
    3 Puan
  12. Benim de aklımı çeldi bu indirim işi. Tek aklıma takılan yazın 3-4 aile tatile çıkınca diğerlerine ayak uyduramamak. TOGG ile kıyaslamak artık zor, fiyat farkı varken TOGG öndeydi ama bu şekilde pek şansı yok hele soğuk memleketlerde.
    3 Puan
  13. İlk duyduğumuzda hadi len dediğimiz ama gerçekte olan bir şey. Yağmur bulutlanırımız etrafımızdaki daha güçlü devletler tarafından doğal akış yönü değiştirilerek çalınıyor. Uçaklar ve gemilerle anafor yaparak yön değiştirtiyorlar.
    2 Puan
  14. Ne oluyor ki profil fotosuna bakarken, ben bakıyordum, yanlışlıkla arama yaptım ama konuşmadık.
    2 Puan
  15. Bunu ilk biz yaptık, sonra millete ilham oldu. Forumda konusu bilem var.
    2 Puan
  16. gemi? kaç mt bu gemi? H kaç
    2 Puan
  17. 6500 e yaptırdım bugün. Farlara ve sislere folyo yaptırdım. 1000 lira da o tuttu.
    2 Puan
  18. Profil resmini değişsene abi Böyle saçın yokmuş gibi görünüyor.
    2 Puan
  19. Bu sabah saat 06:00 da sprint yarışını izledim. Sainz gereksiz yere leclerc'i zorlamasa belki Leclerc-Perez mücadelesi izleyecektik, ama saolsun gider ayak zarar vermeye devam ediyor. Sprint yarışında bize bir umut veren Redbul, saat 10:00 daki sıralama turunda verdiği bütün umutları geri aldı. Muhtemelen yarın yarışta da iki redbul kopup gidecek. Araç üstü kamerada redbull araçlarının virajları alırken neredeyse hiç zorlanmadığını gördüm. Nasıl bir aero varsa artık. Oyunda virajları dönerken ben daha çok zorlanıyorum RedBull pilotlarından. En son yarış 2019 da olmuştu, F1-2020 oyununda Shangay vardı, onu kurup pistte 2 gündür turluyorum. İlk iki viraj sağa doğru dön dön bitmiyor. Bu virajda biraz çizgi kaçırmak direk yarım saniyeye maloluyor. Aynı durum 12. ve 13. viraj birleşiminde de var. Dön Allah dön... Bir yarım saniye de burda gitse bir turda 1 saniye kaybetmek işten bile değil. 2 gündür bir sürü ayar denedim 1.34.643 atabildim. Verstappen'den 1 saniye daha yavaş Ferrari için berbat bir sıralama oldu. Bu pistin McLaren'e uygun olmadığını düşünüyordum ancak muhtemelen düzlük hızı için düşük downforge ile mi çıktılar anlamadım. Çok iyi turlar attılar sıralamada. Ekleme: Bu arada anlayamadığım bir olay var. Youtube'da F1-2020 videolarına bakıyorum. adamlar 1.24 lü tur atmışlar... Verstappen'den 9 saniye daha iyi bir turu nasıl atabilirsin ki? Ya oyunun bi açığı var, ya hile yapıyorlar. Anlayamıyorum. Araç ayarlarını görmek için video izledim, o videodaki adam da 1.28 atmış. Son yarış olan 2019 da Valterri Bottas pole turunu 1.31.547 ile almış. Yani sen nasıl 1.28 lerde tur atabilirsin ki? Ya da 1.24 lerde??? Anlayamadım.
    2 Puan
  20. 1 litre fazla yakıyor gibi benimki. 6 yerine 7 olabiliyor.
    2 Puan
  21. Ben bu olayı, meteorologların başarısızlığı olarak nitelendiriyorum..
    2 Puan
  22. diplomayı eminönünden almıştım
    2 Puan
  23. Bir aydır serviste yatan lanet şanzımanlı aşiret garabeti önce bi liftten insin bakarık?
    2 Puan
  24. Dünyanın herhangi bir yerinde bir doğa olayı olduğu zaman, bu tür safsatalar hep yayılır. Gemi ile deprem oluşturma, uzaydan gönderilen sinyal ile fay tetikleme veya bulutlar ile yağmur yağdırma veya yıldırım düşürme vs... Ne hikmetse genelde bu yeteneklere sahip olan ülke genelde Amerika. Amerika'nın gıcık olduduğu kim varsa onun başına bir doğa olayı gelir. Bazı doğa olaylarına sebep olduğumuz doğrudur fakat elle yönetilebilen veya bir tetikleme ile geliştirilebilen bir durum olamaz. Atıyorum Amerika'nın veya herhangi bir ülkenin bulutları tohumlama yaparak yağış üretmesi ve bunu kontrol altında tutması imkansızdır. Madem öyle bir yeteneğiniz var neden kendi ülkenizde bunu önleme için kullanmıyorsunuz diye sorarlar. Adamların ülkesinde neredeyse her yıl bir afet oluyor.
    2 Puan
  25. Karadenizden niye çalan yok? Hurafe
    2 Puan
  26. Arabaya yedek parça ararken dikkatimi çekti bu egzos böylemi gerçekten. Baya baya dışarda krom kaplı apaçi tipi egzos. İnternette baktım hepsinde böyle egzos varmış.
    2 Puan
  27. Isparta sanayide birkaç aksesuarcıya sordum. Markasız filmleri bile 2000-3000 arası yapıyorlar. Renk solmasını garanti vermiyorlar. Solarsa yanları söker yenileriz. Arka camın üstüne bir daha yaparız diyorlar. Ben 2 hafta önce yarın için lumardan 10 yıl garantili film randevusu aldım. Daha öncede alışverişim oldu. Memnundum. Tavsiyem kaliteli yerde yaptırmanız. Bir defa 3 kat para veriyorsunuz ama kafanız rahat oluyor.
    2 Puan
  28. Lumar ya da Solargard yetkili bayilerinden birinde yaptırın, sakın sakın 3 numara 5 numara amerikan diyenlerden yaptırmayın, paranız çöp olur.
    2 Puan
  29. Al sen al. Gözüm kapalı keserim.
    2 Puan
  30. 2 Puan
  31. Üstünde turbo fan varmış, karşı üfleme yapıp kesiyormuş rüzgarı. Egr gibi
    1 Puan
  32. Bütün planı bozdun
    1 Puan
  33. düşününce çok mantıklı. İşleri hava olayı. Çalışsınlar getirsinler yağmuru di mi
    1 Puan
  34. 1 Puan
  35. HAARP mı diyorsun yani?
    1 Puan
  36. Vesile ile bugün sıfır km V2 uzun menzil tüm opsiyonları ekli pamukkale Togg T10 x ücretini ödedim teslimatını bekliyorum. Sıfır km tesla model y ile arasında çok gittim geldim, iki aracın birbirinden farklı olduğunu gördüm her ne kadar yazılım ve ısı yönetiminde tesla iyi olsa da; tasarım, mtv, sert süspansiyon ve malzeme kalitesi nedeniyle yerli ve milli aracımız Togg’da karar kıldım. Şu an belki de bir elektrikli araç için en uygun olmayan yerlerden birinde Ağrı Doğubayazıtta yaşıyorum, 2021 Tucson dizelin yerine aldık bu aracı gözlemlerimi yakın zamanda bir konu altında mutlaka aktarırım. Hayırlısı olsun inşallah
    1 Puan
  37. Bi ben göremedim Toyota’ya ne olduğunu heralde ?
    1 Puan
  38. Çok kısa aslında. Şarklılar ip cambazını ha düştü ha düşecek diye, Garplılar ise ha geçti ha geçecek diye izlermiş.
    1 Puan
  39. Valla bana almak nasip olursa yakitinda 3-5 az veya fazlaya bakmam. Nursan firmasindaki arkadaşlarla konuştum, sedan versiyon için kablo tesisatlarını uretmeye başlamışlar. İlk duyuruldugu günden beri sedanı bekliyorum. Benim çalıştığım firma da kablo tesisatı uretimini almak için başvurmuştu ama "mümkün olduğu kadar yerli firmalarla çalışmak istiyoruz" diyerek Nursan firmasıyla anlaştılar.
    1 Puan
  40. kozyatağı carefursanın otoparkına bi stand kurup togg koymuşlar millet bakıyordu geçen bende görmüş oldum. sınıfının en güzel arabalarından biri olmuş çarpışma testi varmı hiç ne sonuç alınmış durum nedir güvenlikte ?
    1 Puan
  41. Sosyal medyada parça üreticileri paylaşılmış, yukarıda
    1 Puan
  42. kullanıldıkça sorunlar birikitirilir sonra ki makyajda giderilir, ilk defa üretilende bunların olması doğal, milyon km test yapılanlarda bile satışa çıkınca gözden kaçan yerler ortaya çıkıyor otomotivde
    1 Puan
  43. Mükemmel iyinin düşmanıdır, 130 senelik rakiplerin durumuna bir günde gelemeyiz. Yapıcı eleştiriler, yorumlar elbette olacak ama çok fazla istihza görüyorum sosyal medyada, üzücü.
    1 Puan
  44. dünya lansmanı yapılma esnasında kendi ülkesinden bir yutbr a engel olan bir üreticiyi anlamak zor?
    1 Puan
  45. Çarpan kesin video çekiyordu.
    1 Puan
This leaderboard is set to İstanbul/GMT+03:00
×
×
  • Yeni Oluştur...