İçeriğe Yönlendir

Skor Tablosu

  1. Servet Aydın

    Servet Aydın

    Bölüm Sorumlusu


    • Puan

      23

    • Mesaj

      49.012


  2. Mehmet Ozyurek

    Mehmet Ozyurek

    Yönetici


    • Puan

      9

    • Mesaj

      81.510


  3. İlkay Başaran

    İlkay Başaran

    Gold Üye


    • Puan

      8

    • Mesaj

      13.416


  4. Selçuk Keleş

    Selçuk Keleş

    Altyapı Sorumlusu


    • Puan

      7

    • Mesaj

      5.121


Popüler İçerik

08-11-2025 'den beri en çok beğeni alan içerik

  1. Şımardık, lastikler yeni ancak asfalt papuçu sessiz dediler Michelin road6 takıldı. Dişli ve zincir seti değişti. Sanki fizana gitcez ya, ikili oem çanta setimiz yerini aldı.
    8 Puan
  2. Açıklama çok uzun olmuş şöyle yazacan "arabam bakımlıdır tüm bakımları yapılmıştır km uzun yolda yapılmıştır. emsalsizdir"
    4 Puan
  3. Çok güzel ortam. Bende bunu buldum bugün.
    3 Puan
  4. Sürüş geçmişim 80'lere kadar gider iki tekerde. Yarışcı olarak Brisaspor'da pedal çevirme ile başlayıp, içten yanmalı da puch ve yamaha'dan öte gitmedi. Arka planda sevsemde vakit yok, olan vakit ise bisiklet ile devam ediyordu. 2 yıl önce pilli enduro ile başlayıp, kaza yapınca yarım kalan motor işim Duke 250 ile mecburi başladı. Bitim kanlandı ya artık durmam. Yaş geçiyor heves geçmiyor. Üç teker scooterler inceledim bolca. Arka planda kazadan kalan düşme korkum oysa ki. Mp3, metropolis ve qooder inceledim. Yok abi karayolunda adam yerine konmayacak makinalar. Ve hayalim hayranlığım olan uzun yolda vızır vızır yanımdan geçen kalın motorların görüntüsü akışı. Bu işi yapacak makina Kiriş'te var. Scooter baktım Ahmet'i aradım. Sanıyorum ki 30sn sürdü ticari anlaşma. Olanları biliyorsunuz sonraki. Motoru aldık ama düşme korkusu fena. Naapalım eğitim şart dedik aldık. Eğitim yetmez binmek de gerek. Geçtiğimz hafta da ilk ciddi yolculuk yaptım ve zehir tüm damarlara yayıldı. Beni geç konu motor. Ktm Avusturya'da bir üretici. Dengesiz üretici her sınıfta en hafif motorları tasarlıyor. Tipsiz de hepsi ha. Tasarımcının farlarla alıp veremediği bişe var. Neyse, makina spor turing sınıfında öncülerden. Hafif, ciddi donanım zengini. Jiroskop destekli viraj abs sistemi, adaptif cruise, elektronik yol iklim şartlarına uyarlanan süspansiyon ve motor ayarları. Teknik verisi ise ıslak ağırlığı 250kg, 1301cc 160bg ruh hastası motor, 82-89mm ayarlı sele, viraj aydınlatma, otomatik far, radar filan. Pis hızlanan bişe. Model yılı 2023, km ise 47bini geçti. Şimdi yeni kasa çıkıyor ve Kiriş alacakmış. Motorun bilimum piston amortisör ve egsoz gibi unsunları da içeren bir iki kisnaflı sözleri kendisine ilettim. Eğitim almaya devam edeceğim. Komtanım Muhittin ile istişare ettik bu akşam. Ha, güvenlik; Ahmet dedi ben aldım, kılık kıyafetleri. Bir iki ilave daha yapacağım motora. İlerleyen süreçleri paylaşırım. Perşembe'nin gelişi Çarşamba'dan bellidir derler. İlk foto 2 yıl önceden.
    3 Puan
  5. 3 Puan
  6. Satılmadıysa %99 pahalıdır kalan %1 sebep çok madde çıkabilir
    3 Puan
  7. 24 bin km'yi geçmişiz. Son yağ değişiminden sonra 7 bin km. geçmiş. Bi bakım yapalım bence 1.3 lt. 10/40 yağ kullanacağız. Eski yağı boşalttıktan sonra az temiz yağ koyup dibini de iyice boşalttım. Mola zamanı Sonra hava filtresine sıra geldi. Biraz kötü durumdaydı. Benzinle mıncıklayıp temizledim. Biraz kuruttuktan sonra yerine takalım, şnorkeli de takıp kapatalım. Artık hazırız.
    3 Puan
  8. reno twingoyu elektriklemiş, dış tasarımı eskisi gibi korumuş, arka koltukların eski fonksiyonlarını da yapmış. değişik olmuş , rutinden dışarıya çıkmışlar bu tasarım işi. torpido da düz cvetvelle çizilmemiş. https://www.adac.de/rund-ums-fahrzeug/autokatalog/marken-modelle/renault/renault-twingo-electric/?utm_source=cleverpush&utm_medium=website&utm_campaign=rem_redaktion
    2 Puan
  9. İş sadece safi yürür halde emisyon ise en iyi tesla 2.0 benzinli ile aynı salınıma sahipmiş. Üretimden geri dönüşüme kadar. Ancak içten yanmalı bir aracın blok imalatı kendi başına pilli araba yapıcak salınım yapıyor dandun pres yaparken Finalde pilli araba daha çevreci. Öyşe diyon da, şarj olurken harcanan enerjinin salımı kapalı otoparkta milleti boğar. Güneş ve rüzgar işi çözümü ilerlemeli
    2 Puan
  10. Ilık güzel bir gündü. Esenceli tarafı.
    2 Puan
  11. eski twingolar prim yapar, güncel kasa oldular
    2 Puan
  12. fiyat uygun olsa gözünün yaşına bakmam ama 2 milyona gelir tr ye
    2 Puan
  13. Direk asfalta oturur,baka kalır mötörün peşinden
    2 Puan
  14. Aynen, bende kimlikte seri katil gibi duruyorum. Kendim bile, bakmaya tırsıyorum.
    2 Puan
  15. 2 Puan
  16. Öl desene o kadar yazana kadan
    2 Puan
  17. Bu ikisine binmişliğim var. Keyif cığaram nerde benim. O değilde Hatay havaalanı bizim otogardan küçükmüş deyollaar. Nerden aklıma geldiyse
    2 Puan
  18. 350 bin km.😳 2015 model Geceleri kendisi mi dolaşıyor?
    2 Puan
  19. Puhahahaha Abi sen düz git kaldırma işini ben halledecem rahat ol. O iş bende.
    2 Puan
  20. Ben niye ölüyom la sen öl motörün önünü kaldırmak için neler yapmam gerekiyor sn doktorum, bi yardımcı olsanız?
    2 Puan
  21. Bizim işyerinde 11 şoför var 9 u birbiriyle konuşmuyor 2 si dilsiz zaten onlar da öyle konuşmuyor. Acaip bir dinginlik ve sessizlik var
    2 Puan
  22. 4 değişenli 70 bin tramerli 350 bin kmde 1.4 otomatiği olsa 1 hafta bekletirdi en fazla. Manuel can çekiştiriyor Sizce neden satılmadı? Tüm detaylar ilanda. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-i20-style-ekstrali-kaza-degisen-tramer-yok-plus-sifir-muayene-1141095008/detay/
    1 Puan
  23. Ya hocam hakkınızı helal edin elektrikli araçlarla ilgili paylaşımların yapıldığı bir konu vardı sanırım onu bulamadım tam da ikinci sebepten ötürü buraya yazdım. Forumda arama yap özelliğini de kapatmışlar böyle yasakçı rejim istemiyoruz 😊 Böylece konuyu güncel tutmuş olduk biraz.
    1 Puan
  24. Koray niyetin çok güzel ama çıkış noktan yanlış: 1- Elektriği üretmek için gereken CO2 yi söylüyorsun ama petrolü söylemiyorsun 100km de 3.9 KİLO.......!!! Demin 86 ekle demiştim orda hatam var. 3900/100 = 39 gram ekleyeceksin. Yani petrolde araba sıfır emisyon bile olsa o benzin depoya girdi diye 39gr/km emisyonun var. 2- EPDK nın verdiği rakam fosil yakıt ile üretilen elektrik için harcanan karbon yanlış görmüyorsam. kömürle üretilende 45gr/km petrol depoya girene kadar az evvel attığım linkte yazıyor 39 gr/km ortalama.
    1 Puan
  25. Dur simdi patronu ile yemekteyiz nasil iki gunde bukadar artti satislar diye inanamamis. Yalan yok
    1 Puan
  26. montaj ses kalitesini çok etkiler, mesela en pahalı hoparlörü alıp masaya koyup dinleyelim çöp gibi ses çıkar, zira ön ve arka havayı birbirinden ayrımak gerekir. görsel anlatımda şu kısa videoda var
    1 Puan
  27. Açıklama aşırı gereksiz fazla bilgi dolu insanlar bunlara bakmiyor. Asiri açıklama demek bu araçta bir sorun var diğer yerlerden kapatmaya çalışıyor algısı yaratıyor. HB ve küçük araba otomatik olmayınca kolay satılmıyor. Opel Astra hb yi 20-25 günde falan sattım ilan dışı gelen aaa keşke otomatik olsaymış diye geri dondü. Arayan soran çok azdi ilk sahibi olmam ve boya değişen olmamasına rağmen. Fiyata yorum yok.
    1 Puan
  28. Hayırlı olsun Servet, darısı başıma, ama enduro değil
    1 Puan
  29. Sağlıklı günlerde bin Abi.
    1 Puan
  30. Ben B sınıfı benzinli bir araç arıyor olsam bu ilan asla benim karşıma çıkmazdı. 1- otomatik arardım 2- 200 bin km altı ilanlara bakardım. Bu araç büyük şehirler dışından alıcı bulur..
    1 Puan
  31. Gizli hamile kalan aşikar doğum yapar.. Çıkar ortaya
    1 Puan
  32. 1 Puan
  33. Komple boyalı diye çekınce olabilirmi acaba
    1 Puan
  34. Erkan abi nasılsın nerelerdesin ?
    1 Puan
  35. b segment bencede otomatik segmenti manuel yavaş gidiyor.
    1 Puan
  36. 1 Puan
  37. kimin dediği önemli Zonno usta reno alacak gibi bir his kapladı içimi
    1 Puan
  38. Conor diyorum Wrc diyorum E7000 diyorum kime diyorum?
    1 Puan
  39. Selam aleyküm, Mehmet Bey'in "Oha" sorusu üzerine bir şeyler karalamak gerekti sanırım. Kanunen "oha" demenin suç olup olmadığına girmiyorum, ancak bu forumda "oha" demenin bir sakıncası yok, hatta yeri geliyor gayet de doğal bir tepki. Zaten bu forumun amacı da bu tür tepkileri paylaşmak, değil mi? Gelelim ehliyet meselesine. Mustafa Bey'in verdiği bilgiler doğru. Ehliyet sınıfına göre ödenmesi gereken ücretler tam olarak da öyle. B sınıfı için 7438.60 TL, C, D veya E sınıfı için ise 11235.60 TL. Hatta ben şunu ekleyeyim; eğer ehliyetinizi kaybederseniz veya herhangi bir sebeple yenilemeniz gerekiyorsa, aynı ücretleri ödemek zorunda kalacaksınız. Yani ehliyetinizi zamanında yenilemek, cebinizi de düşünmek açısından önemli. Ali Bey'in "boşa yeniledik" yorumuna gelince, aslında boşa yenilemek diye bir şey yok. Ehliyetinizi zamanında yenileyerek hem yasalara uyum sağlamış olursunuz, hem de olası bir kazada veya denetimde sorun yaşamazsınız. Hele ki kasko dosyalarının ehliyetsizlik sebebiyle reddedilmesi gibi bir durum söz konusuysa, ehliyetinizi yenilemek kesinlikle bir gereklilik. Benim nacizane tavsiyem, ehliyetinizin son kullanma tarihini kontrol edin ve eğer yakın zamanda dolacaksa, vakit kaybetmeden yenileme işlemlerine başlayın. Unutmayın, ehliyet sadece bir kimlik kartı değil, aynı zamanda bir sorumluluk belgesidir. Son olarak şunu ekleyeyim; ehliyet yenileme işlemleriyle ilgili detaylı bilgi almak için Emniyet Genel Müdürlüğü'nün web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Umarım yardımcı olabilmişimdir. Başka sorularınız olursa çekinmeden sorun. Saygılarımla, Zonno Usta [Renault Mais]
    1 Puan
  40. Abi önceki Kona istanbul içi 12lt yakıyordu bu 12kw yakıyor. Eve akaryakıt istasyonu kurunca kim gezmez Şuan depo 180tl ye doluyor ama ocaktan sonra 5 bin geçtiğim için öpecekler.
    1 Puan
  41. Abi bu sefer gerçekten böyle oldu. Öncesinde evi süpürüp, ortalığı toplarsan bişey demiyorlar.
    1 Puan
  42. 1 Puan
  43. Uzun zamandır temizlemiyordum, iyicene parlattım. Lastikler 34'e düşmüş, 36'ya tamladım. 30 litre de yakıt.
    1 Puan
  44. Mükemmel abi hayıelı olsun. Başka motorla da başlamak hata olurdu zaten Kaskın içinde şarkı söylemek, manyak manyak bağırmak falan bunlar normal yan etkiler korkma.
    1 Puan
  45. Valla 1000km'de bi 2 yıl zaman sapması oldu geriye. Virajlarda, otoyolun sol şeridinde kimse bulaşmadan seyir halinde kaskın içinde arpa görmüş eşek gibi sırıtmak bi başka oluyormuş. Vakit varken, imkan varken hayâlini yaşamalı insan. Vesile olan Kiriş, Allah seni darda koymasın. Güvendin verdin, bende hayatıma saygım için, seninde yüreğinin serinliği için eğitimimi alıp adam gibi kullanacağım.
    1 Puan
This leaderboard is set to İstanbul/GMT+03:00
×
×
  • Yeni Oluştur...