İçeriğe Yönlendir

Skor Tablosu

Popüler İçerik

09-06-2026 'den beri en çok beğeni alan içerik

  1. Biraz sessiz kalmıştım son hafta araç ile ilgili kapora almıştım. Dün satışını gerçekleştirdik. Araç aynı plaka ile İzmit'e gitti. Aracı alan kişi sonradan farkettik eniştemin abisinin oğluymuş. yabancıya gitmedi yani mutlu oldum o yüzden. İzmit'te görürseniz aracı şaşırmayın. iki taraf için de hayırlı olsun. Güzel bir deneyimdi, ben çok memnundum, eşim zaten çok duygusal, çok alışmıştı ve zevkle kullanıyordu. Kısmet ilerde alırız belki yine.
    10 Puan
  2. Sprey falan gibi bişey mi?
    9 Puan
  3. Mondeo mk5 aracımın ekranını komple hayalet ekran yaptım, tasarımını da kendime özel tasarladım
    7 Puan
  4. Hiç beğenmediğim bir model. Ancak beğebilmem için araç sahibi anektarı ve dolu depoyla bırakırsa belki fikrim değişebilir. Ya da değişmeyebilir. Düşünmem için bir aylığına alayım arabayı
    6 Puan
  5. Normalde bu tür konulara izin vermeyiz, Ancak yapmış başarmışsınız, belki birilerinin işine yarar. Konu açık kalabilir.
    6 Puan
  6. İçiniz fesat Nasıl ki uyuşuk arabalarda pedal Commander takılıp gaz tepkisi hızlandırılıyor.. Bu zaten hızlı, şehir içi kullanımı için fealan yavaşlatmak lazım bunu
    6 Puan
  7. Hocam mesajı görmemişim, 2008 ve sonrası M272 motorlarda o balans mili güçlendirilmiş, motor nodan kontrol edilebiliyor, onun haricinde kronik sorun pek yok, yağ kaçakları evet var contalar değişiyor kesiyor. M273 500 ise 5.500 motora göre 388 BG güç üretiyor sonraki nesil M278 di galiba 4.400 cc 435 BG üretiyor ama tabi haram beygirli (çift turbo). w221 de makyajlı kasada bu 500 motorla geliyor. ML leri takip etmediğim için emin değilim. Ama 350 ideal bence hala bir çok parçası bulunabiliyor en kötü Almanya sipariş bulunuyor. Şu bir gerçek 181.000 km de 7 yl önce aldım, son bir yıla kadar normaldi sanayi gidişlerim, bu yıl satayım dedim 6 yıllık iş daha çıktı tabi arada 320.000 km olduk Konuları biriktirdim açacağım
    6 Puan
  8. dükkanı da evi de biliyorum sen bana ver arabayı ben götürürüm hatta depoyu da ben doldururum nasıl olsa gidene kadar biter
    5 Puan
  9. Giriş cümlesi nasıl olmalı bilemedim. Acayip bir araç . V8 makinesi olan otomatik şanzımanlı , 90 bin küsür milde. Mach ses sitemi de dahil öğrendiğimiz kadarıyla dolu paket. Alt devirlerde canlı üst devirler gürültülü. olduğu yerde spin atma garantili. Gevşek zeminde patinaj olmadan hareket etmek neredeyse imkansız. Frenleri sert. hissiyatı zayıf. Düşük hızlarda iken ani gaz tepkilerinde tehlikeli olabilecek kadar savruluyor. Benim için bir hybrid corolla kadar olmasa da ekonomik ( ş.içi kullanıma bağlı 100 km/17-20 ltr arası) Dışarıdan bakınca Mustang olduğunu anlamak zor. Akla ilk gelen Mustang kasaları ile alakası yok. 90lar döneminin uzak doğu araçlarına benzer far tasarımları var. geçiş modeli gibi bir kasa.
    4 Puan
  10. En iyisi biz sahil bulusmasi yapalim soguk kahve esliginde mis gibi dukkani bosverin oraya giden her arabayi prize takmaya calisiyorlar 😂😂
    4 Puan
  11. Altus'un parçaları Kore'den geldi? Fırsattan istifade ikinciye evlenebilirsin. Hani eşyalar ziyan olmasın o açıdan. Hazır o kadar eşya varken.
    4 Puan
  12. 4 Puan
  13. Sanzimancida bulusuyoruz 😁 Tansuya sanziman hediye edicez
    3 Puan
  14. Midtown madness?
    3 Puan
  15. gerçek araba bileği olanlar kullansın diye yapılmış temizini bulmuşsun nüfusa kaydettir bence
    3 Puan
  16. motor gücü broşürlerde yazanın +50-60 ps tir amerikalılar böyle işleri seviyor. sıfırlarını da kullanabilmiştim büyük zevk, spin işi şöyle: arada sırada düz gider diyelim.. 110 la dümdüz giderken bile gaza yüklenince insan kendisini geldiği yöne bakarken buluyor. ön lastikleri açılı arkalar dümdüz ana sebep o bir de emisyonsuz yıllar, pedala bastıkça sıfır gecikme ile tepki veriyor. alıştıkça arkayı toplamak mümkün hale geliyor, eş dost vale yıkamacı bir deneyeyim ağbi derse o zaman sıkıntı. bir gün olur da pas sitemi marş bazmaz ise, aracı 3-5 mt başka yere itin marşa basabilir, yine basmadı ise yarım kontak 45 dak bekleyin marş basar %90. immo sistemi biraz ger kafalı. açık hava filtresine iyi cevap verir, headers ile +25 ps raha gelir, arkadaki spoiler işlevseldir son hızıını +10km/h civarı artırıyor.
    3 Puan
  17. Herkese selamlar dostlar! 👋 Türkiye'de ilk ve tek olan NisScan Pro V2 karşınızda! Piyasadaki ucuz cihazların beynine bile giremediği Nissan ve Infiniti'ler için, Türkiye'de eşi benzeri olmayan profesyonel bir donanım hazırladım. 🔥 Neler Kattık? (Neden Türkiye'de Tek?) Adaptörsüz Çift Soket: Çevirici kablo eziyeti tamamen bitti! 14-Pin ve 16-Pin (OBD2) girişlerini yan yana, tek cihaza sığdırdık. Hibrit Bağlantı Özgürlüğü: Telefondan hızlıca işlem yapmak için Bluetooth, bilgisayardan sıfır gecikmeli canlı veri kaydetmek için yeni nesil Type-C (Orijinal FTDI) kablosu bir arada. Ömürlük Kasa: Torpidoda güneşte eriyen plastiklerden değil, otomotiv standardı yüksek ısıya dayanıklı Gerçek ABS Gövde ile ürettik. 🛠️ Hangi Modüllere Erişir? Sadece motor arızası okuyan standart cihazlardan farklı olarak, arabanın en derinine iniyoruz. Aracınızda olma şartı ile Motor (ECU), ABS, Airbag (SRS), Otomatik Şanzıman (A/T), CVT, Klima (A/C), HICAS ve buraya sığmayan birçok modülün tümüne tam erişim sağlar, arıza okur/siler, canlı veri gösterir. ⚡ Aktif Testler ve Adaptasyonlar (Araca Tam Kontrol): Adaptasyon: Boğaz kelebeği temizliği sonrası tutmayan rölantiyi kalibre etme (Idle Relearn), gaz kelebeği konumu ayarlama ve yakıt karışım sıfırlama. Geçici Aktif Testler: Ateşleme avansı (zamanlama) ayarlama, yakıt enjeksiyonu (%) müdahalesi, silindir açıp kapatma (1'den 8 silindire kadar test), yakıt pompa rölesi ve soğutma fanı (düşük/yüksek) manuel tetikleme. Performans: Beyinden kayıpsız ham veri okuma ve canlı 0-100 km/s hızlanma testi. 🚙 Hangi Araçlara Uygun? (1989 - 2006 Arası Nissan & Infiniti) Dizel motorlarda 2005'e kadar, Benzinli motorlarda 2000'e kadar tam uyum. Primera P10/P11, Maxima, Almera N15, Micra K11, "OBD2 soketli" Patrol Y61, Terrano II, Navara D22, karma sistemli diğer Nissan'lar ve o dönemin altyapısını kullanan tüm Infiniti (G20, I30, QX4, FX vb.) modelleri. 👉 Aracınızın tam uyumluluk listesine bakmak için: 🌐 www.nisscan.com.tr 📩 Aklınıza takılan bir şey olursa konuyu yanıtlayabilirsiniz, seve seve yardımcı olurum. Herkese kazasız, arızasız, keyifli sürüşler dilerim!
    2 Puan
  18. sagolasın tek seride tesla ve tır sıgdı ama ayna ile kurtardık
    2 Puan
  19. Ocak mayıs Limon ihracatında dünyada 5. Olmuşuz. 195 milyon dolarlık limon ihraç etmişiz. Ali hariç
    2 Puan
  20. bayramda yolda kalmış. Onu da saydın mı
    2 Puan
  21. Farkını biz verelim berberler bu traşı yapmasın.
    2 Puan
  22. çok ciddi fark bence. togg almasak olmuyormu peki? elimizde çok güçlü bir silah va çünkü.
    2 Puan
  23. Papua yenigelin. Güzel memleket. Ben gidip uyuyayım
    2 Puan
  24. LG nin parçaları geldi. "Fırsattan istifade ikinciye evlenebilirsin." harika bir fikir.
    2 Puan
  25. Bu yazılımın Torque'tan farkı nedir?
    2 Puan
  26. Yok arka kisimda stop tasarimindan dolayi petekli yapidan led gibi gozukuyor. Orjinali kirmizi ve turuncu kapli normal ampul stoplarin. Günesten vs dolayi zamanla ampullerin ustundeki boyalar dokulup beyaza donuyor. Artik daha kuvvetli olan orjinal degil ama led ampuller var tabi onemli olan nokta fren lambasi icin iki fasilali olmasi.
    2 Puan
  27. Antifriz ile çatlayacak kapak zaten gitmiştir çoktan. Silindir contası ise işin kumarı yapacak çok bir şey yok
    2 Puan
  28. Güle güle kullanın. Benim olsa şahsen kahkaha eşliğinde kullanırdım 😄
    2 Puan
  29. Disk balata değişimi yaptık bugün Not : Km 147700 Eline sağlık kardeşim @Oğuzkan Işık
    2 Puan
  30. Kalwax varken uğraşmaya gerek yok.. Amazonda var
    2 Puan
  31. Bu arada ikincil hava pompası ile beraber Direksiyon pompamızıda temin ettik MEYLE olarak (kasnağı ve kütüğü ile birlikte olan model) arada eski hidrolik yağ kutusunu sökerken yılların verdiği aşınmışlıkla kırıldı ve yağ kaçırdı onuda Febi marka olarak değiştik. Pompayı sökmek biraz zor çünkü iki vida arka tarafta kalıyor. Sonuç: Arada ağırlaşan direksiyon ve bazen döndürürken olan titreme ve ara sıra olan uğultu gitti.
    1 Puan
  32. dedimdi ama lpg candır diye adım adım oraya gidiyor vesile ile homologasyonu nasıl acaba
    1 Puan
  33. 1 Puan
  34. Sanıyorum paylaştığınız adaptör bu işi de yapıyor, değil mi?
    1 Puan
  35. rakıfellır gibisin mübarek
    1 Puan
  36. 1 Puan
  37. Abi trinksat su arabamcomlar vs ne fiyat veriyor?
    1 Puan
  38. 1 Puan
  39. deniz görünce salata iyi olur değilmiydi o?
    1 Puan
  40. Bagaj kapağı komple boyalı Sağ ön çamurluk da lokal boyalı
    1 Puan
  41. Cilalı şampuan kullanıyorum. Su buharın yoğuşması ile toplanıyor. Tüy müy olmaz. Kireç bile olmaz.
    1 Puan
  42. Hayirli ugurlu olsun Allah daha iyilerini nasip etsin
    1 Puan
  43. Memnun olurum Emre bey, aracım daha sıfır gibi. El değmemiş. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-ilk-sahibinden-2025-boyasiz-gsr-2-gvnlk-pak-kablsz-srj-sesli-kom-1321096267/detay/ Fiyat olarak 1775 den düşe düşe 1705'e kadar düştüm, 1700'e bırakacağım, siz olunca bir miktar daha bir şeyler olur.
    1 Puan
  44. 1 Puan
  45. Istanbulun %60 si sivasli ama abi 😂
    1 Puan
  46. Sizin aracı enişteme tavsiye edeyim link var mı? Son fiyat ne olur?
    1 Puan
  47. Şişli'deyim ben. İşyerim Beyoğlu. Söylediğin bölgeler maşallah, kurtarılmış bölge gibi yerler
    1 Puan
  48. Varsa şekliniz lifting'e bekleriz. Ali ağırlık kaldırmadan sadece pisiklet ile bir şey olmaz. Pisiklet ile sennin bindiğin şekilde ancak çocuklar ile parkda arkadaş olursun. Yavaş yavaş ver ağırlığı testesteron seviyeleri yerine gelsin, kemikler, eklemler bi nooluyoruz desin.
    1 Puan
This leaderboard is set to İstanbul/GMT+03:00
×
×
  • Yeni Oluştur...