Enver Çatak 29 Haziran 2014 Paylaş 29 Haziran 2014 Bugün yola çıkmadan önce gauge menüden sıcaklığı açarak aracımı çalıştırdım. Sıcaklık konumuna getirdiğimde araç çalışmadığı halde 7 derece gösteriyordu (Normal mi?). Çalıştıktan 2 dk. sonra 96 dereceye kadar çıktı (Çabuk değil mi?) 30 km'lik boş yolda sakin kullanımda ısı 85-95 C aralığındaydı. Dönüşde eve gelip park edip hem gauge menüden hem de Torque Pro programıyla rölantide ısıyı kontrol ettim. Gauge menüde 100 C gösterirken Torque Pro programında "Coolant" 117 C gösteriyordu (Aynı olması gerekmiyor mu?). Yazdıkları mı yorumlarsanız sevinirim. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Haziran 2014 Paylaş 29 Haziran 2014 kullanımda kaldığı sıcaklık normal, diğer rakamlardaki sayıların çok da önemi yok Yorum bağlantısı
Enver Çatak 29 Haziran 2014 Paylaş 29 Haziran 2014 Çağlar Bayur yazdı: kullanımda kaldığı sıcaklık normal, diğer rakamlardaki sayıların çok da önemi yok Teşekkürler. Yorum bağlantısı
Çınar GÜNGÖR 3 Temmuz 2014 Paylaş 3 Temmuz 2014 Kemal VİCDAN yazdı: Hararet müşürü orjinal derken kontorol etinizmi üzerinde fort damgası varmıydı orjinal diye ingiliz malı müşürde satıyorlar ve haralet müşürünü takılırken başındamıydınız önce tam sıkılır sonra bir buçuk tur gevşetilir. Evet orjinal serviste değiştirdim. bu müşürü kendim sıkamaz mıyım yeri nerdedir. yardım edebilir misiniz ? Yorum bağlantısı
Çınar GÜNGÖR 29 Temmuz 2014 Paylaş 29 Temmuz 2014 Arkadaslar bugun aracin havasini almaya calistim yaptiklarimi kisaca anlatiyim aracin burnu asagi gelecek sekilde bir rampaya cikardim, iki fanida acincaya kadar calistirip motoru isittim, sonra kaloriferi sicakta 1 konumuna getirerek bir sure saha calistirdim, motoru stop edip genlesme kabinin ust kapagini actim ve o sekilde biraz daha calistirdim, suyun genlesme kabina girdigini gordum fakat bolca hava kabarciklari vardi, motoru tekrar stop edip genlesme kabina giren soldaki hortumu soktum asagi saldim icinden baya bi su dokuldu su kesilince genlesme kabinin ustunden hortumu cikartimi yeri kapatarak kuvvetlice ufledim, havanin hortumdan ciktigini duydum birazda su akti sonra hortumu takip suyu tamamlayip 130 140 km hizla yuksek devirlerde rampada denedim hararet yapmadi, eksik veya yanlis olan biryer varsa lutfen yazar misiniz? Yorum bağlantısı
Sezgin Yılmaz 30 Temmuz 2014 Paylaş 30 Temmuz 2014 Arkadaşlar merhaba neden herkes bu kadar takmış bu hararet müşürüne genelde sorun onda değil sorun termostat ve hava ve bir de en önemlisinden kimse bahsetmiyor motor ve radyatör temizliği ,kaç kişi sistem temizletti bir de onu deneyin radyatör İç temizleyici fazla pahalı bir şey değil fiyatları 12 ile 20 lira arasında değişir.Zamanında 5 ad termostat 2 ad müşür şü meşhur ford baypastı hiç biri işe yaramadı en sonunda sistem temizliği yaptım ve termostatı motor çıkışına taktım reno 12 hortum içi termostat ve şükür 2 senedir problem yok, bana sorarsanız ilk önce sistem temizliği yapın verin 15 lira alın radyatör temizleyiciyi ve oradan başlayın derim malüm araçlarımız hep 10 yılın üstünde ve sistem tıkanıyor %100 verimle çalışmıyor deneyin ve görün derim. Saygılar Yorum bağlantısı
Çınar GÜNGÖR 30 Temmuz 2014 Paylaş 30 Temmuz 2014 (düzenlendi) Sezgin yilmaz kardesim sorun tek biryerden degil benim anladigim kadariyla. Ben sirf icim rahat etsin diye radyator termostat ve musuru servisten orjinaliyle degistirdim havasini aldim fakat zaman zaman yine yapiyor yani demem o ki sorunda tek degil cozumde 30 Temmuz 2014 tarihinde Çınar GÜNGÖR tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Faruk Dogantas 30 Temmuz 2014 Paylaş 30 Temmuz 2014 2 gun once araca yedek su deposuna antifirizli su yerine normal su ilave ettim daha sonra aracta yokus cikarken hararet tavan yapti gosterge sonda idi motor kendini durdurdu ve su deposu resmen kayniyordu hava alma islemini yaptim hava herdefasinda cikiyor ama yine ayni sorun ortaya cikiyor bu sekilde araci servise goturemem cekicimi cagirmak gerekli sorunum sizce ne ve ankara da bu isi yapan ehil bir usta onerirmisiniz. Yorum bağlantısı
Faruk Dogantas 31 Temmuz 2014 Paylaş 31 Temmuz 2014 Arkadaslar tecrübeli arkadaslarin yardimini bekliyorum arac bu halde en fazla 4 km gider sonra hararet tavan yapiyor su kaynatiyor Yorum bağlantısı
Bulent Ozkan 31 Temmuz 2014 Paylaş 31 Temmuz 2014 (düzenlendi) Faruk Dogantas yazdı: Arkadaslar tecrübeli arkadaslarin yardimini bekliyorum arac bu halde en fazla 4 km gider sonra hararet tavan yapiyor su kaynatiyor Sayın DOĞANTAŞ, Belirtmiş olduğunuz problemin sebebi şurdan diyerek nokta atışı yapmak mümkün değil, Nihayetinde su soğutmalı motor, soğutma sisteminde olan parçalar belli sırası ile bakılmasında fayda olacağı düşüncesindeyim, Olasi hararet nedenleri: 1.Radyatörde su kalmamıştır. ( Sizin soğutma sisteminin suyuna baktığınıza eminim, Genel anlamda 1. şık olarak koydum ) 2.Termostat açmıyor veya açması gereken sıcaklık değerinde açmıyor, 3.Fan çalışmıyor veya müşir arızalı, 4.Devirdayım pompası problemli olabilir, 5.Suyun dolaşımını engelleyen veya kısıtlayan bir tıkanıklık söz konusu olabilir. Sonuçta soğutma sistemi o kadar komplike bir sistem değil, Motoru soğutacak parçalar belli. Onarım yeri uzak ise çekici ile gitmesinde fayda var, Risk almak gereksiz olacaktır. Saygı ve sevgilerimle. 31 Temmuz 2014 tarihinde Bulent Ozkan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Faruk Dogantas 31 Temmuz 2014 Paylaş 31 Temmuz 2014 Bulent bey cevabiniz icin tesekkur ederim om pm attim.yalnız bu olaylar yedek su deposuna normal su ilave edince oldu hava almaya cok calistim ama duzelmedi yada ben beceremedim fan test menuden 102 ye gelince aciyor. Bu gun bir usta havayi radyatörden almami onerdi bayramim bu olaylardan dolayi cok kotu gecti moralim sifir Yorum bağlantısı
Tahir İlter 31 Temmuz 2014 Paylaş 31 Temmuz 2014 Aranızıda lpg tesisatı mevcut ise yalancı hararet dediğimiz durum ile karşılaşmışsınız anladığım kadarıyla. 1 Yorum bağlantısı
Sezgin Yılmaz 31 Temmuz 2014 Paylaş 31 Temmuz 2014 Faruk bey araç hararet yapınca radyatörün her yeri aynı ısıda mı bunu bi kontrol edin eğer değilse sisteme temizlik şart ben daha önce yazdığım gibi sırasıyla bu değişimleri yaptım 1 müşür + yazılım güncelleme 2 yedek su deposu 3 termostat 4 devirdaim pompası 5 baypast yapıldı ve sonuç aynı 15 gün tahammül edebildim ve söktüm 6 termostat yerini değiştirdim üstte motor su çıkış yerine taktım Reno 12 hortum içi termostatı (hala o şekilde kullanıyorum) 7 en sonunda temizlik yaptım sisteme ve ondan sonra şeytan kulağına varmasın 2 senedir sorun yok Benim olayda keşke sistem temizliğinden başlasaydım diyorum şimdi 25-30 litre antifriz boşa gitti araç LPG lidir onu da belirteyim Yorum bağlantısı
Faruk Dogantas 31 Temmuz 2014 Paylaş 31 Temmuz 2014 Lpg mevcut benzine aldim denedim yine hararet var Sezgin bey aksama usta gelecek ama guvenemiyorum ustalara fazla para almak icin conta yanmis diyende var mesala nette hava diyen bircok kisi varken ustalarda hava alalim diyen yok ne yapacagimi bilmez durumdayim pm attim Yorum bağlantısı
Faruk Dogantas 31 Temmuz 2014 Paylaş 31 Temmuz 2014 Radyatordeki su normal yedek su deposundan almiyormu yani bugun radyatore de bakacigim sicaklik kontrolu yapacagim gage testinden arac 102 derecede fani aciyor buna eminim Yorum bağlantısı
Tahir İlter 31 Temmuz 2014 Paylaş 31 Temmuz 2014 Faruk Dogantas yazdı: Lpg mevcut benzine aldim denedim yine hararet var Sezgin bey aksama usta gelecek ama guvenemiyorum ustalara fazla para almak icin conta yanmis diyende var mesala nette hava diyen bircok kisi varken ustalarda hava alalim diyen yok ne yapacagimi bilmez durumdayim pm attim LPG li araçlarda sıklıkla rastlanan bir problem ve bence yalancı hararet var aracınızda. Ehli bir ford ustası kolayca havasını alacaktır aracınızın. Yorum bağlantısı
Faruk Dogantas 31 Temmuz 2014 Paylaş 31 Temmuz 2014 Aracin havasini yedek su deposuna motordan gelen hortumu cikarip yere saldim su deposunu fulledim ufledim su tazikle cikana kadar akittim bu islemi 4 deda yaptim durum yine ayni hava alma islemi icin oneriniz varmi baska bugün radyatore bakacagim Yorum bağlantısı
Tahir İlter 31 Temmuz 2014 Paylaş 31 Temmuz 2014 Faruk Dogantas yazdı: Aracin havasini yedek su deposuna motordan gelen hortumu cikarip yere saldim su deposunu fulledim ufledim su tazikle cikana kadar akittim bu islemi 4 deda yaptim durum yine ayni hava alma islemi icin oneriniz varmi baska bugün radyatore bakacagim Forumda mutlaka vardır ama hatırladığım kadarıyla aracın ön kısmını dik bir rampaya verip o şekilde hava alnıyordu. Bir de lpg li araçlarda hava yapmaması için T şeklinde bir bağlıntı takılıyordu sanırım. Aracım lpg li olmadığı için çok hakim değilim ama forumdan okuduğum kadarıyla bu tip uygulamalar yapılıyordu. Yorum bağlantısı
Uğur Köker 31 Temmuz 2014 Paylaş 31 Temmuz 2014 Bende de benzer sorun vardı arkadaşlar,uzun yolda özellikle rampalarda hararet kırmızıya dayanıyordu;forumdaki arkadaşların tavsiyesi ile İstanbul da tecrübeli bir ford ustasına gittim. Bu hafta uzun yola gittim çok şükür sorun yaşamadım,hararet göstergem oynamadı.Forumdaki arkadaşlara ve Osman Ustaya teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Faruk Dogantas 1 Ağustos 2014 Paylaş 1 Ağustos 2014 Çınar GÜNGÖR yazdı: Arkadaslar bugun aracin havasini almaya calistim yaptiklarimi kisaca anlatiyim aracin burnu asagi gelecek sekilde bir rampaya cikardim, iki fanida acincaya kadar calistirip motoru isittim, sonra kaloriferi sicakta 1 konumuna getirerek bir sure saha calistirdim, motoru stop edip genlesme kabinin ust kapagini actim ve o sekilde biraz daha calistirdim, suyun genlesme kabina girdigini gordum fakat bolca hava kabarciklari vardi, motoru tekrar stop edip genlesme kabina giren soldaki hortumu soktum asagi saldim icinden baya bi su dokuldu su kesilince genlesme kabinin ustunden hortumu cikartimi yeri kapatarak kuvvetlice ufledim, havanin hortumdan ciktigini duydum birazda su akti sonra hortumu takip suyu tamamlayip 130 140 km hizla yuksek devirlerde rampada denedim hararet yapmadi, eksik veya yanlis olan biryer varsa lutfen yazar misiniz? Arkadadaşlar dün sistem havasını tekrar şu şekilde aldım yalnız düz zeminde yaptım bu işlemi ve hava aldıktan sonra sisteme yaptığım yanlış sıcak suya tekrar su ilave etmek oldu yukarıdada tüm hava alma yöntemlerinde motor sogumayunca su ekleyin yazmıyor ben 3 gündür yukarıda ve buna benzer hava alma yöntemi ile hava aldım ve suyu sıcak olan suyun üzerine ekleyerek eksik suyu tamamladım bu şekilde olmadı havayı aldıktan sonra malum yaz ayı motorun ve suyun soğuması bayağı uzun sürüyor soğuduktan sonra eksik olan suyu tamamladım sonra gage test menüyü açarak motor sıcklığını gözlemledim 103 ile 104 arasında fan çalışıyor ve soguma başlıyor sıcaklık düşüyordu herşey normaldi yani. dün araç ile hep uzun bir rampada 20 km yol yaptım hararet banamısın demedi.inşallah sorunum tamamen geçmiştir..usta saat akşam 10:00 gibi geldi anlattım doğru olduğunu fordlarda böyle sorun olduğunu söyledi.yani beş kuruş vermeden bu işten kurtuldum. siz siz olun hava almayı yapmadan usta ya götürmeyin bu işi bilmeyen birçok usta var size bir ton masraf çıkarırlar.buradan tüm arkadaşlara ve özelliklede sezgin beye çok teşekkür ediyorum bende edindiğim bilgilerimi paylaştım bilgiler paylaşıldıkça güzeldir size son tavsiyem araca bilmeden araç sıcakken eksik suyu tamamlamayın bilmeyen bu işten anlamayan adamlara antifirizini bile değiştirtmeyin bir hava araca neler yaşatabiliyor onu gördüm.İyi Forumlar. Yorum bağlantısı
Çınar GÜNGÖR 1 Ağustos 2014 Paylaş 1 Ağustos 2014 Faruk Dogantas yazdı: Arkadadaşlar dün sistem havasını tekrar şu şekilde aldım yalnız düz zeminde yaptım bu işlemi ve hava aldıktan sonra sisteme yaptığım yanlış sıcak suya tekrar su ilave etmek oldu yukarıdada tüm hava alma yöntemlerinde motor sogumayunca su ekleyin yazmıyor ben 3 gündür yukarıda ve buna benzer hava alma yöntemi ile hava aldım ve suyu sıcak olan suyun üzerine ekleyerek eksik suyu tamamladım bu şekilde olmadı havayı aldıktan sonra malum yaz ayı motorun ve suyun soğuması bayağı uzun sürüyor soğuduktan sonra eksik olan suyu tamamladım sonra gage test menüyü açarak motor sıcklığını gözlemledim 103 ile 104 arasında fan çalışıyor ve soguma başlıyor sıcaklık düşüyordu herşey normaldi yani. dün araç ile hep uzun bir rampada 20 km yol yaptım hararet banamısın demedi.inşallah sorunum tamamen geçmiştir..usta saat akşam 10:00 gibi geldi anlattım doğru olduğunu fordlarda böyle sorun olduğunu söyledi.yani beş kuruş vermeden bu işten kurtuldum. siz siz olun hava almayı yapmadan usta ya götürmeyin bu işi bilmeyen birçok usta var size bir ton masraf çıkarırlar.buradan tüm arkadaşlara ve özelliklede sezgin beye çok teşekkür ediyorum bende edindiğim bilgilerimi paylaştım bilgiler paylaşıldıkça güzeldir size son tavsiyem araca bilmeden araç sıcakken eksik suyu tamamlamayın bilmeyen bu işten anlamayan adamlara antifirizini bile değiştirtmeyin bir hava araca neler yaşatabiliyor onu gördüm.İyi Forumlar. Yazılanlardan anladığım kadarıyla hava alma işlemi bitip en son eksik olan suyu tamamlama aşamasında motorun tamamen soğumasını bekleyip daha sonra su ilave etmek gerekiyor. Yorum bağlantısı
Faruk Dogantas 1 Ağustos 2014 Paylaş 1 Ağustos 2014 Çınar GÜNGÖR yazdı: Yazılanlardan anladığım kadarıyla hava alma işlemi bitip en son eksik dolan suyu tamamlama aşamasında motorun tamamen soğumasını bekleyip daha sonra su ilave etmek gerekiyor.aynen öyle benim hatam bu oldu su sicakken hararete kabta yeteri kadar su var diye dusunuyoruz ama soguyunca gercek seviyeye iniyor birde sicak hararet yapmis aracin havasini alip hemen sicak suya soguk su ilave edincede bence yine hava yapiyor Yorum bağlantısı
Oğuzhan Ceylan 1 Ağustos 2014 Paylaş 1 Ağustos 2014 (düzenlendi) Merhaba arkadaşlar, bende de bu yalancı hararet sorunu ortaya çıktı. Forumdaki arkadaşlar sağolsun onlar sayesinde usta usta gezmedim. Öncelikle elektronik bir arıza var midir diye, yetkili serviste cihaza baglattim, herhangi bir sorun çıkmadı, tsb den haberiniz var mi dedim ses çıkmayınca, dışarıda bir ustaya gittim, ustaya suyu ve antifiriz yenilettim, 20 de ayarladı yoğunluğunu, fakat havayı düzgün alamadı. Önceden 150 yi geçince hararet kırmızıya dayardı su değiştikten sonra 110 da yaptı, yeniden geldim havasını aldık belirgin bir fark olmadi, sonra güngören oto sanayide özel bir ford servisi var atilganlar diye, oraya götürdüm sagolsunlar ilgilendiler, aracın benden önceki sahibi termostat değişti demişti adamlar yeni termostati üç yerinden delmişler sorun oradan kaynaklanıyormuş,orjinali ile değişti termostat, yeniden aracın havası alındı 170 î vurduk 97 dereceyi geçmedi. Gün içerisinde kendim de zorladım 88 ile 99 derece arası oynuyordu, bir kere 102yi gördü. Yalancı hararet sorunu varken motordan gelen hortum sıcakken, diğeri soğuktu, sorun çözüldükten sonra ikisi de eşit sıcaklıklarda oldu, bir uzun yol yapmak gerek genede. 1 Ağustos 2014 tarihinde Oğuzhan Ceylan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çınar GÜNGÖR 2 Ağustos 2014 Paylaş 2 Ağustos 2014 Oğuzhan Ceylan yazdı: Merhaba arkadaşlar, bende de bu yalancı hararet sorunu ortaya çıktı. Forumdaki arkadaşlar sağolsun onlar sayesinde usta usta gezmedim. Öncelikle elektronik bir arıza var midir diye, yetkili serviste cihaza baglattim, herhangi bir sorun çıkmadı, tsb den haberiniz var mi dedim ses çıkmayınca, dışarıda bir ustaya gittim, ustaya suyu ve antifiriz yenilettim, 20 de ayarladı yoğunluğunu, fakat havayı düzgün alamadı. Önceden 150 yi geçince hararet kırmızıya dayardı su değiştikten sonra 110 da yaptı, yeniden geldim havasını aldık belirgin bir fark olmadi, sonra güngören oto sanayide özel bir ford servisi var atilganlar diye, oraya götürdüm sagolsunlar ilgilendiler, aracın benden önceki sahibi termostat değişti demişti adamlar yeni termostati üç yerinden delmişler sorun oradan kaynaklanıyormuş,orjinali ile değişti termostat, yeniden aracın havası alındı 170 î vurduk 97 dereceyi geçmedi. Gün içerisinde kendim de zorladım 88 ile 99 derece arası oynuyordu, bir kere 102yi gördü. Yalancı hararet sorunu varken motordan gelen hortum sıcakken, diğeri soğuktu, sorun çözüldükten sonra ikisi de eşit sıcaklıklarda oldu, bir uzun yol yapmak gerek genede. Serviste hava alma işlemiyle bizim yaptığımız arasında bir fark var mı? Yaparlarken gördün mü? sadece merak ettim Yorum bağlantısı
Enver Çatak 2 Ağustos 2014 Paylaş 2 Ağustos 2014 Aracımda motor arıza lambası yanıyor. Lpg'de yapılabilecek birçok şeyi (ayar, enjektör, regülatör değişimi) yaptım. Araştırmalarıma göre bir nedeni de motor ısı sensörünün arızalı olması. Şüphemin nedeni; aracımı çalıştırdıktan sonra 1 dk sonra ısı 90 derecelere çıkıyor ve hemen lpg'ye geçiyor. Hararet ibresi ortayı geçmiyor. Hararet sensöründe ve termostatda arıza var mı anlamaya çalışıyorum. Aynı aracı kullananlardan ricam; sizde çalıştırdıktan sonraki sıcaklık artışı nasıl oluyor? Lpg'ye ne kadar sürede geçiyor? Yorum bağlantısı
Recommended Posts