Uğur Koçyiğit 15 Şubat 2006 Paylaş 15 Şubat 2006 Sonunda bir eksiklede olsa krom aksesuarları tamamladık sayılır,turgay ustamın cam çıtayı göndermesiyle başlayan madifiye bitmek üzere bir tek bagaj çıtası kaldı Yorum bağlantısı
Burak Balıkçı 15 Şubat 2006 Paylaş 15 Şubat 2006 Şimdilik bir tek krom jant eksik kalmış gibi... Hadi hayırlısı. Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 15 Şubat 2006 Paylaş 15 Şubat 2006 Uğur yan çıtaları kendinmi kaplattın yoksa hazır mı aldın. Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 15 Şubat 2006 Paylaş 15 Şubat 2006 Güzel olmuş, hadi tamamla şu modifikasyonları artık...jantlar bence de iğrenç sen Mertol'a ver onları en iyisi( benim jantlara çok benziyorlar ama?) Yorum bağlantısı
Uğur Koçyiğit 16 Şubat 2006 Yazar Paylaş 16 Şubat 2006 lem dombili kıskanıyon dimi jantlarımı, seninkinden daha güzel diye, aracı yarın boya koruma yaptırıcam sonra da bir iş kalmıyor fazla... Yorum bağlantısı
Uğur Koçyiğit 17 Şubat 2006 Yazar Paylaş 17 Şubat 2006 Çıtalar için bende aynı şeyi düşünmüştüm .hatta kapı kollarını taktırırken onları sökün dedim ,abi güzel falan deyince çıkarmadım şimdi güzel geliyo artık alıya hiç dikkat etmedim mertol ama o bej paspasın altında birde siyah paspas var onun altını hatırlamıyorum Yorum bağlantısı
Mehmet Taner Kadak 17 Şubat 2006 Paylaş 17 Şubat 2006 Krom kapı çıtaları hariç hoş olmuş. Yorum bağlantısı
Burak Balıkçı 17 Şubat 2006 Paylaş 17 Şubat 2006 (düzenlendi) Ben anlamadım yaa, şimdi o paspasın altındaki siyah halıfleks ayrı bir paspasmı yoksa aracın kendi halı kaplaması mı??? Eğer Araçın kendi halısı o renkse gerçekten "cık". Birde koltuğun abs kaplamasında halen yeşil etiketi duruyor sanırım. 17 Şubat 2006 tarihinde Burak Bal?k tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Uğur Koçyiğit 18 Şubat 2006 Yazar Paylaş 18 Şubat 2006 evet paspasın altında birde siyah paspas var ama taban rengide siyah naapalım olmuş bir kere,zaten araca nazarlık yapıp duruyorum bakalım hayırlısı çiziklerden öte gitmesinde Yorum bağlantısı
İlker Özdilek 13 Aralık 2006 Paylaş 13 Aralık 2006 (düzenlendi) aracımın üzerine taşıyıcı ve kapılardaki cıtalara krom kaplama cıta temin etmek istiyorum fiyat ve alabilecegim bir yer bilen var mı ? taşıyıcı resimdeki gibi arıyorum ama bu c-max'a uygun degil. 13 Aralık 2006 tarihinde ?lker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Uğur Koçyiğit 14 Aralık 2006 Yazar Paylaş 14 Aralık 2006 krom kaplama aksesuarcılarda var,autoshop ta mesela, tavandaki zımbırtılardan, eresinler ford serviste görmüştüm,sıfır aracın üzerinde shovroom da vardı orada satıyor olabilirler 212 639 50 50 bizim burda da bir tane siyah c-max var aracın üzerine o taşıyıcılardan takmış bir de cam filmi,araç gayet hoş olmuş Yorum bağlantısı
İlker Özdilek 15 Aralık 2006 Paylaş 15 Aralık 2006 en iyisi ben tasıyıcı için shovroom'a kadar gidip bilgi alayım teşekkürler. Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 15 Aralık 2006 Paylaş 15 Aralık 2006 Ford'un showroomda sattığı akesuarları: Burdan ve Burdan Görebilirsiniz. Yorum bağlantısı
Uğur Koçyiğit 6 Şubat 2007 Yazar Paylaş 6 Şubat 2007 Resimde takılı hali görünmüyor mu,ben mi yanlış bakıyorum bu ghialarda olan parlak parça değil mi? Yorum bağlantısı
Uğur Koçyiğit 6 Şubat 2007 Yazar Paylaş 6 Şubat 2007 Trend de de varsa hangi modelde yok? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Şubat 2007 Paylaş 6 Şubat 2007 Trend de de varsa hangi modelde yok?Trendlerde yok.. Sen Mertol'un arabaya bakma Uğur.. Onun ki Ghia'dan çevirme.. Yorum bağlantısı
Gökhan Tınmaz 7 Şubat 2007 Paylaş 7 Şubat 2007 2006 Fusion Lux'lerde de buna benzer bir parça var direksiyonun alt orta kolunda.Bulsam bende onlardan alıcam. Yorum bağlantısı
Serkan Öz 5 Mart 2007 Paylaş 5 Mart 2007 Arkadaşlar, Geçenlerde bi Focus'ta bagaj kapağında ince bir spoyler gördüm. Araç yoldan geçiyodu bu nedenle pek inceleyemedim. Focus II sinde spoyler olan var mı? Varsa nerden kaça aldı? Benzer konu aradım ama bulamadım, o nedenle yeni konu açtım.. Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 5 Mart 2007 Paylaş 5 Mart 2007 valla fokusta kelebek gibim durmuş (zevk meselesi yapacak bişey yok) Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 6 Mart 2007 Paylaş 6 Mart 2007 Bence güzel bi çalışma siyah focus. Her zevke hitap etmiyor o ayrı. Ben olsam böyle yapmazdım ama gayet cesur bi girişim olmuş. Bu alette güzel bi blow-off sesi de vardı galiba. Yorum bağlantısı
Erdem Delibaş 6 Mart 2007 Paylaş 6 Mart 2007 Acaba babamın arabasını elinden alsam mı? Yorum bağlantısı
Serkan Öz 12 Mart 2007 Paylaş 12 Mart 2007 eğer bahsettiğin böyle bir spoyler ise alman ms design firmasının ürünü ve sanırım sipariş üstüne geliyor.. Evet gördüğüm böyle bişeydi. Fazla abartılı bişey istemiyorum... Yorum bağlantısı
Aydan Aykac 28 Mart 2007 Paylaş 28 Mart 2007 2007 c-max trend'lerde artık plastik direksiyon geliyor. Eskiden trendlerde deri kaplı direksiyon gelirdi. Böyle olunca o krom kaplamalarda bulunuyordu tabiki.... Kaliteyi düşürdüler azizim... Yorum bağlantısı
Ahmet Özbey 21 Nisan 2007 Paylaş 21 Nisan 2007 (düzenlendi) cd çalar ünitesinin olduğu yerler vitesin olduğu yerdeki aliminyum kaplama gibi olsa çok şık dururdu. acaba böyle bir modifikasyon yapmak mümkünmüdür? 21 Nisan 2007 tarihinde Ahmet tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts