Ahmet Özbey 22 Nisan 2007 Paylaş 22 Nisan 2007 bu ürünü türkiyede temin etme imkanı varmı? bu ürünü bulduk diyelim kendimiz yapabilir miyiz veya kime yaptırabiliriz? Yorum bağlantısı
Uğur Koçyiğit 22 Nisan 2007 Yazar Paylaş 22 Nisan 2007 Maun,carbon ve alüminyum desenli kokpit yapıştırma kaplamaları olması lazım,piyasaya bakın derim Yorum bağlantısı
Uğur Koçyiğit 23 Nisan 2007 Yazar Paylaş 23 Nisan 2007 Bende araçta mevcut olan 2 parça maun rengini teyp çerçevesine uygulatmak istiyorum Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 8 Mayıs 2007 Paylaş 8 Mayıs 2007 Bende araçta mevcut olan 2 parça maun rengini teyp çerçevesine uygulatmak istiyorum Uğurcum öyle birşey yapma. Çok kaba görünür. Spor görünüm istiyorsan o çerçeve sanırım 50 YTL birşey. Bir tane alıp direksiyonda olan alüminyum parçaların renginde boyatıp takarsan daha güzel olur kanısındayım. S-MAX'deki gibi. Gerçi orda teyp'te alüminyum renginde. Yorum bağlantısı
Ahmet Özbey 9 Mayıs 2007 Paylaş 9 Mayıs 2007 kırmızı ile işaretlediğim hava yastığı çıtası veya direksiyondaki krom kaplama gibi teyp konsolu da aynı renkte olsa daha şık durmaz mı? hazır kaplamalar varmış görmedim ama iyi olmayacağı kanaatindeyim.boyama yapılsa acaba nasıl durur? uygulayan arkadaşlar varsa resim gönderirlerse fikir açısından iyi olur. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Mayıs 2007 Paylaş 9 Mayıs 2007 Orası komple krom yapılırsa gözü çok rahatsız edecektir.. Ama aliminyum görünümlü kaplamaları bi deneyebilirsiniz.. Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 9 Mayıs 2007 Paylaş 9 Mayıs 2007 Parlak değil de meganeların kapı kollarındaki gibi bi krom olursa bence fena olmaz. Ama sonuçta düz ve büyük bi parça,en güzeli böyle.. Yorum bağlantısı
Kerim Bilge 15 Mayıs 2007 Paylaş 15 Mayıs 2007 bizim arabanın ki zaten metal size birşey söleyimmi şık duruyor ama çabuk çiziliyor ve Çok parmak izi oluyor sadece tavsiye Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 15 Mayıs 2007 Paylaş 15 Mayıs 2007 Direksiyon Sağdamı Görüntü "Mirror" mu ? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 15 Mayıs 2007 Paylaş 15 Mayıs 2007 Panik yok arkadaşlar.. düzelttim resmi.. O araç içi koku ordan bir damla dökülse var yaa.. en az 2 milyarlık hasar açar.. Benden söylemesi.. Yorum bağlantısı
Kerim Bilge 15 Mayıs 2007 Paylaş 15 Mayıs 2007 zaten o koku bitmişti ve kırdım attım çöpe Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 16 Mayıs 2007 Paylaş 16 Mayıs 2007 Niye abi plastikle reaksiyona fln mı giriyor ?Plastikle değilde boyayla giriyor.. Dokunduğu yerin boyası akıyor.. Neyden yapıyorlar anlamıyorum.. Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 20 Mayıs 2007 Paylaş 20 Mayıs 2007 Biraz daha yakından görseydik, başka fotoğraf yok mu? Yorum bağlantısı
Uğur Koçyiğit 2 Haziran 2007 Yazar Paylaş 2 Haziran 2007 Tavana neysede marşpiyellere takmayı düşünmem Yorum bağlantısı
Erol Karabudak 6 Haziran 2007 Paylaş 6 Haziran 2007 Tavana neysede marşpiyellere takmayı düşünmemBence de marşpiyeller arabanın görüntüsünün sıradan kamyonetlere benzemesine sebep olmuş. Caddy, Connect, Berlingo, Partner gibi. En güzeli sade ve aksesuarsız. Tavan çıtalarına bir şey diyemem. Yakıştığını itiraf etmeliyim Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 7 Haziran 2007 Paylaş 7 Haziran 2007 Ben tavan çıtaların bizim C-MAX'lere yakıştıramıyorum bir türlü. Arabanın dizaynına ters kalıyor gibi geliyor. Spor ve dinamik görünüm birden kayboluyor gibi Zevk meselesi tabi. Yorum bağlantısı
Burhan Güncü 14 Temmuz 2007 Paylaş 14 Temmuz 2007 (düzenlendi) arkadaşlar bugün bi tane yeni focus gördüm ön panjuru komple nikelajdı ve sağ tarafında küçük kırmızı bir yazı vardı arabaya bambaşka bir hava katmıştı bu panjurla ilgili bilgisi olan veya nereden bulabileceğimi bilen birileri varsa yardımlarınızı bekliyorum 14 Temmuz 2007 tarihinde Burhan G tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Burhan Güncü 14 Temmuz 2007 Paylaş 14 Temmuz 2007 gördüğüm ms design dı ama diğeride güzel fiyatları konusunda bilgisi olan varmı? Yorum bağlantısı
Okyay Pay 14 Temmuz 2007 Paylaş 14 Temmuz 2007 çerçeve tamam ızgara , füme renk olmalırmış Yorum bağlantısı
Burhan Güncü 21 Temmuz 2007 Paylaş 21 Temmuz 2007 panjuru buldum ve satın aldım arkadaşlar ms design marka istanbul doğan otoda bir tane kalmış liste fiyatı 500 ytl civarında ama 300 ytl ye verdiler şu an kargoda http://img519.imageshack.us/img519/6160/panjurmx1.jpg Yorum bağlantısı
Cihan Yetişken2 7 Eylül 2007 Paylaş 7 Eylül 2007 Ford taa focus II'yi yaptığında yazık olmuştu focusa.. Yorum bağlantısı
Hüseyin Gülcü 26 Şubat 2008 Paylaş 26 Şubat 2008 2005 model aracıma ön paçalık nereden bulabilirim? Üretim hatası olarak değerlendirdiğim bir konu bu.Aracımın ön lastiklerinden gelen taş parçalarının zamanla marjpiyelin ön kısımlarındaki boyayı kaldırması sonucunda küflenmeler meydana geldi.(2005 ve önceki yıllarda üretilen focuslarda paçalık gibi marjpiyel koruması mevcut değil.2006 dan sonra üretilen araçlara plastik koruyucu konmuş.) Deforme olan bu bölgeleri kaportacı bir arkadaşımla onardık, boyasını yaptık ve ondan sonra da boyanın üzerine würth marka spray pütür alt koruyucu uyguladım.Fakat yine aynı bölge 6 ay sonra deforme oldu. Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Şubat 2008 Paylaş 26 Şubat 2008 Oto aksesuarcılarda birçok model mevcut olmalı. Yorum bağlantısı
Erhan Bulut 27 Şubat 2008 Paylaş 27 Şubat 2008 Aşağıdaki dokümanın 9. sayfasında resmi ve parça numarası var. http://www.ford.com.tr/download?fp=hizmetl..._FocusC-MAX.pdf Yorum bağlantısı
Recommended Posts