Gültekin Özkan 22 Nisan 2008 Paylaş 22 Nisan 2008 Geçenlerde şehir dışında seyir halindeyken, yol bilgisayarı "motor sistem arızası" uyarısı verdi. Hemen durup aracı stop ettim ve biraz bekledikten sonra çalıştırdım, sonrasında bir sorun olmadı. Serviste bilgisayar bağlayıp baktılar, gaz pedal kelebeği ile ilgili bir hata kodu aldıklarını gördüm, ama şu an sorun olmadığını söylediler. Ne olabilir sizce bu? Bir başka sorun da frenle alakalı. Sert fren yaptığımda sanki pedaldan metalin metale sürtmesi gibi bir ses geliyor, pedal kopacakmış gibi hissediyorum, güvensizlik veriyor. Buna da baktırdım ama yine sorun olmadığını söylediler. Neden olabilir bunlar? Teşekkür ederim. Aracım, 08 focus collection, henüz 3500 km de. Yorum bağlantısı
Zafer Ofli 22 Nisan 2008 Paylaş 22 Nisan 2008 Abs olmasın o sesi yapan.Eğer sert fren yaptığınızda pedal ayağınızı geri itmeye çalışır gibi geri tepiyorsa Abs dir. Yorum bağlantısı
Barkın Kayaoğlu 22 Nisan 2008 Paylaş 22 Nisan 2008 Frendeki titreme ABS'nin yarattığı titremedir, normaldir. Gazdaki sorun hakkında ise bir bilgim yok. Yorum bağlantısı
Gültekin Özkan 22 Nisan 2008 Paylaş 22 Nisan 2008 ilginiz için teşekkürler, peki ses nedir? Yorum bağlantısı
Zafer Ofli 22 Nisan 2008 Paylaş 22 Nisan 2008 O duyduğunuz ses fren kaliperlerinin (Doğru terim zannedersem kaliper) diski sıkıp bırakması sırasında gelen sestir. Forumdaki bilgili arkadaşlar daha fazla bilgi vereceklerdir. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Nisan 2008 Paylaş 22 Nisan 2008 Abs devreye girdiğinde çıkan metal sürtmesi benzeri sesler normaldir, abs motorunun çalışma sesidir. Arıza silinip tekrarlamadığına göre geçici arıza algılamıştır, bazen her markada geçici arızalar algılanabiliyor. Yorum bağlantısı
Gültekin Özkan 25 Nisan 2008 Paylaş 25 Nisan 2008 yorumlarınız için teşekkür ederim, frenden gelen sesin abs den kaynaklandığını servis de doğruladı. Motor sistem arızası uyarısı için de, gaz pedalımı değiştirdiler. Biraz dolaştıktan sonra tekrar bağladışar aleti ve hiçbir hata kodu vermedi. Şimdilik çözülmüş gözüküyor. Tekrar teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Gültekin Özkan 30 Nisan 2008 Paylaş 30 Nisan 2008 biraz daha açıklayıcı yazabilirmisiniz Yaşar Bey? Tesisat derken? Gaz pedalını değiştirdikten sonra Eskişehirden Antalyaya gittim, yolda zaman zaman cruise control'u devreye soktum ancak bazen (yani mesala 6 kere devreye aldıysam, 2 keresinde) kendiliğinden devreden çıktı, bazen yokuş çıkarken hızın düştüğünü gördüm, önceden böyle birşey olmuyordu. Ayrıca önceki gaz pedalı ile 180 görmüştüm (sadece deneme amaçlı olarak), ancak pedal değiştikten sonra en fazla 170 gördüm(yine deneme amaçlı olarak), sonrasına çıkamadım. Servise gidip bir arızayı düzelttiriyorum, bu sefer başka birşey çıkıyor, gitmeye korkar oldum... Yorum bağlantısı
Necat Ertan 3 Mayıs 2008 Paylaş 3 Mayıs 2008 Bakalım benimkinden ne çıkacak? Bende park halindeki aracımı çalıştırmak için kontağı 2. konuma getirdiğimde ve ışıkların sönmesini bekleyip aracı çalıştırmak için bekler iken, "motor arızası" uyarısı aldım. Aracı çalıştırmadan kontağı kapattım ve tekrar açtım. Bu kez uyarı çıkmadı. Aracı çalıştırdım ve normal şekilde yoluma devam ettim. Henüz 2000 km deki araç neden böyle bir uyarı verir ki? Yorum bağlantısı
Gültekin Özkan 5 Mayıs 2008 Paylaş 5 Mayıs 2008 Necat Bey, benimki de henüz 4000'de idi arızayı verdiğinde. Mehmet Bey'in söylediği gibi kafaya takmamak ve kurcalatmamak gerek sanırım. Gaz pedalı değiştikten sonra yakıt tüketiminin de acayip bir hal aldığını farkettim. Önceden araba viteste iken gaz pedalından ayağımı çeker çekmez anlık tüketimin 0'a düştüğünü görürdüm, ancak şimdi 10 saniye gibi bir süre sonunda 0'a düşüyor tüketim. Ayrıca önceden boşa aldığımda da anlık tüketim düşüyordu, ancak şimdi önce yükseliyor sonrasında düşüyor... Bakalım depoyu fullettim ve 100 km olsun diye bekliyorum, yeniden fulletip tüketimine bakacağım... Toyota veya Honda mı alsaydık ne... Yorum bağlantısı
Necat Ertan 5 Mayıs 2008 Paylaş 5 Mayıs 2008 Ben servise baktırdım bugün, önemli birşey yok dediler. Hiçbirşey yapmadan gönderdiler. Aracım seyir halinde değildi hata verdiğinde. Toyota yı test ettim beğenmedim, honda zaten dizel araç getirmiyor benim alacağım segmentte Yorum bağlantısı
Guest Mesut Degirmenci 20 Mart 2011 Paylaş 20 Mart 2011 Merhaba ben 3 aydır Focus trend kullanıyorum.Bende de motor sistem arızası ışığı yandı hava filtresi mazot filitresi ve yağı değiştirdim ışık yine sönmedi.Beyin resetledik tekrar yandı sizlerin tecrübelerine binayen maf sensörünü temizleticeğim umarım sıkıntı gider.Bu arada şimdiden verdiğiniz değerli bilgiler için teşekkür etmek istedim. 3 adet tamirci gördü hiçbiri maf sensörü demedi belki servise gitmediğim içindir.Herkese selam. Yorum bağlantısı
Muzaffer Avcı 15 Temmuz 2011 Paylaş 15 Temmuz 2011 Bu sabah Adapazarından dönerken Kocaeli civarında Motor Sistem Arızası mesajını aldım. Daha sonra Gaz kesmeye başladı. 120 Km/Hız kadar düştü ve artık o seviyeden yukarı çıkamadım. Motor koruma moduna geçti. 3K Devir'e gelmeden gaz otomatikmen kesiliyor. Sanırım yakıt kaynaklı bir problem çıkacak. OPET Euro Dizel kesinlikle alınmamalı artık. C-MAX'lere zararlı kesinlikle. Bugün numune alacağım. Yokuşlarda bayağı bir zorlandı çıkmaya. 3. Vites 70-80 den sonra kesme yapıyor. Şimdi Servise gidip Problemin kaynağını öğrenmeye gidiyorum. Dönünce detay bilgileri geçerim. Kanımca yakıt kaynaklı yada EGR ile MAF sensörüm değişmişti yeni. Onlarla ilgili bir problemde olabilir. Ya MAF sensörü kirlendi yada MAF Sensörü arızalı çıktı. 2007 Model Focus C-Max Tdci dizel aracım bir süre önce motor sistem arızası verdi.Aracı stop edip, çalıştırınca arıza ışığının söndüğünü görüp yoluma devam ettim. İlerleyen günlerde aynı sorunun tekrarlandığını görünce servise gittim.Bu sorunun çözümüne ilişkin aracın pek çok arıza için aynı şekilde motor sistem arızası verdiğini söylediler.(kızdırma bujileri veya Maf sensörü, egr sensörü vs. arızalarda sebep olabiliyomuş) işte tam bu noktada arızanın şekli, neden yaptığı hakkında ipucu verir oldu. Benim aracım motor sıcak ve soğuk fark etmeden kırmızı ışıkta beklerken veya ilk kalkış anında gaza bastığım an yanan motor sistem arıza olduğu için, mazot pompa basınç sensöründen diğer adıyla (MProbe DRV sensörü) kaynaklandığı tespit edildi.(Bu tespit ford un orjinal IDS diagnostik cihazıyla belirlendi, başka diagnostic aletleri bulamayabiliyor.) Araca yeni sensör takılınca arıza giderildi. Yorum bağlantısı
Muzaffer Avcı 13 Şubat 2012 Paylaş 13 Şubat 2012 Dün tam iş yerime girmek üzereyken önümde aniden duran bir Clio'ya arkadan hafifçe çarptım, komşu fabrikanın aracıymış bu arada, ikimizde de bir sorun görmeyince fabrikaya girip parkettim, biraz sonra tekrar aracımla yakın bir mesafeye gitmek için fabrikadan ayrıldım ve araç "motor sistem arızası" mesajı verdi. Daha evvel MAP sensöründen ötürü bu mesajı almış ve 5000 Km kadar evvel sorunu halletmiştim, başta aynı şey mi diye düşündüm ve stop edip çalıştırdım ama sorun ısrarla devam ediyordu. Akşam evin otoparkına bırakıp çıktım, bu sabah çalıştırdığımda mesaj yine geldi, hem kırmızı ikaz lambası hem de motor arıza lambası yanıyordu. Depo boş olduğundan olabilir mi diye düşündüm ve mazot almaya gittim, pompacı tabancayı taktı ve doluma başladı, iş burada koptu zaten, tabanca sürekli otomatikten atıyor ve depoyu dolduramıyordu, yaklaşık on - onbeş dakika uğraşıp sürekli tetiği çekili tutarak zorla depoyu doldurabildi, depo full oldu fakat arıza lambaları yanmaya devam ediyor, depo kapağını eve döndüğümde açamayı denediğimde bir miktar vakum yaptığını farkettim. Arıza lambası yanana kadar aracın performansında bir fark yok, deli gibi çekiyor ve gidiyor, ama lamba yandıktan sonra 3000 d/d üzerine çıkmıyor. Şimdi bu şartlar altında bu aracın derdi ne olabilir? Geri dönüşte mi bir sorun var, Mazot filtresinde mi bir problem var, Mazot pompasında mı? aklım fikrim ermedi. Yarın servise gideceğim ama gitmeden bir fikir sahibi olursam fena olmaz. Mazot filtreside yapabilir ama aklıma gelen ilk şey depodan motora giden yakıt yolunun tıkanmış olabileceğidir. Yorum bağlantısı
Recommended Posts