İçeriğe Yönlendir

Aracına Parrot bluetooth taktıran var mı?


Uğur Koçyiğit

Recommended Posts

Uğur Koçyiğit

onu bilmiyorum ama ben nokıa nın kullanıyorum çokta memnunum

yanılmıyorsam siemens in bluetooth kiti ekranda no ları da gösteriyordu

Yorum bağlantısı
  • 8 ay sonra...
Serkan Öz

Bence çok kullanışlı bir alet,

ben denemiştim bir araçta.

Bazı lüx araçların fabrika donanımında olan sistemin sonradan eklenen hali..

Yorum bağlantısı
  • 2 yıl sonra...
İlhan Taşcı

bende blotooth özelliğini kullanmak istiyorum...focus 2009 titanium sahibiyim..sony mp3 çalar var araçta...bloototh özelliğini nasıl kulanabilirim...

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
  • 4 ay sonra...
Ahmet Sezen

Fordun en sevmediğim yanı bu bazı markalarda küçük birşey gibi gözüken ama çok kullanışlı olan şeyler Ford da x paket sport paket ırt paket zırt paket olarak piyasaya sunuluyor. Buna rağmen Ford dan vazgeçemiyorum. Aracım Mondeo Titanium full gibi gözükse bile bu donanımları en alt seviyede kullanabiliyorum:(

Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
Kadir Yavuz

Bu parrot aleti nasıl kullanılıyor bilen var mı üzerinde sağa sola dönen kısmı var :D

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş
Parrot kitinin kutusunu açınca bir sürü kablosu var, bu sizi yanıltmasın. Firma, her markanın teyibi farklı olduğundan teyibe takılacak son aparatı üretmemiş ve bunu servislere bırakmış. Parrot ile teyip arasındaki bağlantı için, markaya özel bu aparat gerekli ve bu her markanın kendi servisinde bulunmakta. Yani VW ye takılacaksa VW servisine, forda takılacaksa ford servisine, opele takılacaksa opel servisine... vs. yol görünüyor.

Ben ford teyipleri için olan parrot aparatını piyasada bulamadığımdan tıpış tıpış servise gitmek zorunda kaldım. Önce teyip göğüsten sökülüyor. Teybin arkasına, araca özel aparat takılıyor ve o aparata da parrotun kabloları takılıyor. Düğme kadar da mikrofon içeride bir yere takılıp kapı direği içinden torpido içine kablosu indiriliyor ve teyibin arkasındaki parrot sistemine takılıyor. Tüm sistem ve kablolar göğüsün içinde, sadece parrotun minicik ekranı dışarıda kalacak şekilde teyip yerine yerleştiriliyor.

Yani sistem arabaya bağımlı, seyyar değil. Arama geldiğinde müziğin sesinin kapanıp, arayanın sesini hoparlörlerden duyabilmek için zaten bu bağlantı da şart.

Not: Çapkınlara tavsiye etmem. Çünkü karşı tarafın konuşmalarını sizinle beraber arabada bulunanlar da (mesela eşiniz) duyacaktır :)

ilave olarak istendiğinde özel görüşme moduna alınabiliniyor bir tek buton ile :)

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Kadir Yavuz

arabayı her çalıştırmada "lütfen bir telefon eşleyin" diyo nası engellicez bunu ya :good1:

Yorum bağlantısı
Kadir Yavuz

yanlız problem şu ki ben telefonumu babamla değiştirdim yani bluetooth suz bir telefonum var şu anda sadece denemek için 1 kere eşleştirmiştim telefonla ? Sanırım teypten iptal etmenin bir yolu olmalı?

Yorum bağlantısı
Kadir Yavuz
Pardon arkadaşım, gece gece sorunu yanlış anlamışım.

Gece gece yardımcı olmaya çalıştığınız için teşekkür ederim yarın ilk fırsatta bi kurcalicam şu aparatı iyi geceler tekrar teşekkürler Sefa Bey.

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Rüzgar Dağ

Ben tomtomun navigasyon aletiyle hallettim. İçinde bluetooth vardı. Bu şekilde bluetooth için para vermeye gerek kalmadı. Öneririm.

Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
Mehmet Ünveren

diyelim ki ben taktırmak istiyorum servise gitsem ne kadar tutar maliyeti ?

Yorum bağlantısı
  • 4 ay sonra...
Orhan Emre

merhaba arkadaşlar

az önce bluetooth donanımı icin internette gezinirken, yeni bir ürün buldum.

bu ürüne tonla para ödemiyoruz ayrıca aracın sagı soluda delinmiyor vede bluetooth özelligi sayesinde aracınızın bütün hoparlörleri ile radyo frekansını kullanarak telefonunuzda kayıtlı bütün mp3leri dinleyebiliyorsunuz.birde siz bakın :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...