Talip İnal 3 Ağustos 2006 Paylaş 3 Ağustos 2006 Arkadaşlar, Yetkili servisler konusunda pahalı oldukları, onarım esnasında araca zarar verdikleri, çözüm bulmada yetersiz oldukları gibi genel şikayetler hepinizin malumu. Tabi, düzgün ve özenli çalışan yetkili servisler de var. Tanışma mesajımda da belirttiğim gibi aracımı 2 ay önce aldım ve bakım yaptırmak istiyorum. Ancak, yetkili servise mi gitsem, özel servise mi ya da tamirciye mi karar veremiyorum. Sizlerin tavsiyelerine göre karar vereceğim. Antalya'da yaşayan arkadaşlar, hangi yetkili ya da özel servisi tavsiye edersiniz? Tavsiye edeceğiniz herhangi bir tamirci var mı? Bildirmenizi rica ederim. Yorum bağlantısı
Uğur Koçyiğit 3 Ağustos 2006 Paylaş 3 Ağustos 2006 2000 model aracım olsa yetkili servis yerine bildiğim iyi bir tamirciye götürürdüm 15000 bakıma verdim dün aracı 280ytl gitti Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 3 Ağustos 2006 Paylaş 3 Ağustos 2006 (düzenlendi) Antalya'da yaşayan arkadaşlar, hangi yetkili ya da özel servisi tavsiye edersiniz? Tavsiye edeceğiniz herhangi bir tamirci var mı? Bildirmenizi rica ederim.Kemer yolunda, Konyaaltının sonundaki, Bilaller'i tavsiye ederim servis olarak; Otokoç'u pek tavsiye etmem. Yeni sanayide birkaç özel Ford Servisi olduğunu duydum, ancak gitmedim. 3 Ağustos 2006 tarihinde H.Cenk Bayrak tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Oğuzhan Tülücü 10 Ağustos 2007 Paylaş 10 Ağustos 2007 Merhaba, 2004 Fiestam var.. Forumda yazılanlara bakarsan servis biraz pahalıya mal oluyormuş. Mersinde iyi bir yer bilen varsa bende değerlendirebilirim. Edit: Küçük harfe çevirdim.. Özyürek Lütfen Küçük harf.. Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 10 Ağustos 2007 Paylaş 10 Ağustos 2007 benim size tavsiyem dostlar ford servisi murat bey telefonu 0535 705 30 50 tavsiye ederim işi hem bilen hemde fiyat anlamında ucuz bir arkadaş gidince anlarsınız zaten Yorum bağlantısı
Oğuzhan Tülücü 26 Ağustos 2007 Paylaş 26 Ağustos 2007 arkadaşlar dostlar ford özel servisine arabamı götürdüm servis mersin sanayisinin içinde yağı, yağ filtresini ve hidrolik değiştirdim. ayrıc gerekli tüm bakımları yaptılar 120 ytl verdim memnun ayrıldım Yorum bağlantısı
Fırat Bozkurt 15 Eylül 2007 Paylaş 15 Eylül 2007 Bende Mersindeyim ve 1-2 hafta içinde arabayı KKTC ye götürecem ama inanın Mersin Ford Ergine götürmeye korkuyorum ve son derecede başarısız bi servis olduğunu düşünüyorum zira bugüne kadar problem yaşayıpta servise bıraktığım hiç bir sorunum giderlimedi bi ton para ödememe rağmen. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 20 Şubat 2008 Paylaş 20 Şubat 2008 Konuları birleştirdim... Bilaller tavsiye ediliyor... Yorum bağlantısı
Fahri Fatih Özer 20 Şubat 2008 Paylaş 20 Şubat 2008 Bugüne kadar fordun muğla, fethiye (fethiye şu anda yok) ve denizli servislerine yolum düştü. Ufak tefek problemler yaşamadım değil. Aslında bir servisi iyi ya da kötü olarak değerlendirirken ilk etapta beklentilere dikkat etmek gerekiyor. Aracımı sıfır aldım ve ilk servise gidişimde servisten içeriye girer girmez bir ilgi beklediğimi daha sonraları farkettim. Dört tekerlek, benim için daha borcunu bitiremediğim göz nuru arabam, servisteki çalışanlar için ford marka bir araç. Bu arada aracın garantisi bitmeden tekrardan servise götürmeyi düşünüyorum, Antalya'daki bilaller ne tarafa düşüyor? Yorum bağlantısı
Yaşar Demirci 20 Şubat 2008 Paylaş 20 Şubat 2008 helvacıogluda. bilalerde. otokoçta tavsiye edilir. özelden başteknisyende tavsiye edilir. Yorum bağlantısı
Fahri Fatih Özer 20 Şubat 2008 Paylaş 20 Şubat 2008 Yaşar Bey 1 ay sonra araç garantisi doluyor. Servisten genel bir kontrol yapmalarını talep edicem. Sizce nerelerin kontrolünü talep etmeliyim. Yorum bağlantısı
Haşmet Yenal Atila 26 Şubat 2008 Paylaş 26 Şubat 2008 Arkadaşlar Adana için temiz ucuz ve dürüst çalışan bir servis öneriniz var mı? özel ya da yetkili farketmez. Yorum bağlantısı
Onur Göktepe 29 Şubat 2008 Paylaş 29 Şubat 2008 arkadşlar 3 yıldır antalyadayım 5 yıldır ford kullanıcıyım. İstanbul'dan Antalya'ya ilk geldiğimde bana da servis bulmak çok zor gelmişti otokoçu denedim birkaç kez memnun kalmadım arabamda hemen her aracını seven insanlarınki gibi çok değerli gözümde konyaaltında liman mevkiinde bilaller var gayet memnun edici yalnız ebnim evim lara olduğundan o taraf çok uzak geliyor iş yerim de havaalnı daha sonra yine bilallere ait olan burhanettin onat caddesindeki acl ye gittim çekine çekine yalnız ilk gidişimde okadar iyi davrandılar ki bana ve aracıma başta çok çekindim ama sonrasında o kadar memnun kaldım ki çok da menunum aracımı ve beni tanıyorlar osamn bey var selamlarımı iletirseniz yardımcı olacaklardır şiddetle tavsiye ederim. Yorum bağlantısı
Mustafa Yazkan 14 Mart 2008 Paylaş 14 Mart 2008 selam, bende 2 yıl öncesine kadar 97 mondeo vardı ilk aldığım zaman otokoça gitmiştim birkaç kere ama memnun kalmayıp bilallere yöneldim ve oradan memnun kaldım. şimdi ise 96 model scorpio 2.9 V6 var. ben yetkili servisi sadece özel arızaların tamiri için kullanmak istiyorum, genel bakımlar için ise özel servise gitmek istiyorum. ACL'yi daha önce de olumlu olarak duymuştum bir deneme yapabilirim. yetkili servis için bilaller tek tercihim ama özel servis olarak antalyada ACL'den başka tavsiyede bulunabilecek arkadaşlar var mı acaba? cevaplar için şimdiden teşekkürler... Yorum bağlantısı
Özgür Ahkem Gökce 17 Nisan 2008 Paylaş 17 Nisan 2008 Arkadaşlar Adana için temiz ucuz ve dürüst çalışan bir servis öneriniz var mı? özel ya da yetkili farketmez. Ergün oto var http://www.ergunoto.com.tr/index.asp Yorum bağlantısı
Aydın Bengü 19 Nisan 2008 Paylaş 19 Nisan 2008 Peki Hatay-Antakya da bilinen ford ustası varmı? Yorum bağlantısı
Tuncay Küçük 7 Mayıs 2008 Paylaş 7 Mayıs 2008 Ben antalya bilalleri tavsiye etmiyorum 2001 de 99 focus aldım arabayı alırken kontrol ettiler 78000 de çıktı.aldım arabayı 3 ay sonra gittim araba 5 ay önce 150000 bakımına orda girmiş.yani km de oynama var.niye söylemediniz uyarmadınız dedim.cevap veremediler.birde korna çalmıyordu 15-20 ytl lik bi parça veya soket çıkmış problem olmaz dendi.sonra 150 ytl fiyat çıktı.sürekli gidiyorsanız tanıyorlarsa ilgililer yoksa kim kime dumduma bir servis.aklınızda bulunsun... Yorum bağlantısı
Guest Ak?n Atakan 21 Mayıs 2008 Paylaş 21 Mayıs 2008 Kmaraş için servis önerebilecek olan var mı? Yorum bağlantısı
Kerim Bilge 21 Mayıs 2008 Paylaş 21 Mayıs 2008 maraşı bilmem ama BİLALLER 'i hiç tavsiye etmem çünkü pahalı servis yapıyorlar adi mallar kullanılıyor. Biz 2000 focus ST'yi mecbur kalınca oraya verirdik babam hiç memnun olmazdı Yorum bağlantısı
Arif Arslan 7 Mayıs 2012 Paylaş 7 Mayıs 2012 benim size tavsiyem dostlar ford servisi murat bey telefonu 0535 705 30 50 tavsiye ederim işi hem bilen hemde fiyat anlamında ucuz bir arkadaş gidince anlarsınız zaten cevabınız bugün içinde geçerl imi acaba? mersin için servis önerileriniz arkadaşlar? 90 000 km bakımım var da... Yorum bağlantısı
Selçuk Yüce 26 Mayıs 2012 Paylaş 26 Mayıs 2012 Arkadaşlar bende mersindeyim. Aracım 140 bin oldu. Bu kilometrede hangi bakımlar var. Bir de Mersin de yetkili servis Erginler hariç hangi servise gitmeliyim. Tavsiyelerinizi bekliyorum... Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 17 Ekim 2014 Paylaş 17 Ekim 2014 Konu bütünlüğü açısından buraya yazıyorum. Fethiye'de tavsiye edebileceğiniz özel servis var mıdır? Yorum bağlantısı
Ali Eren 17 Ekim 2014 Paylaş 17 Ekim 2014 Konu bütünlüğü açısından buraya yazıyorum. Fethiye'de tavsiye edebileceğiniz özel servis var mıdır? İzmir'e biraz daha yakın olsanız forum üyemiz olan Sabri (Baba) ustamızın Ustaeller Özel Ford Servisine gidin derdik ama Fethiye için Muğla'daki üyelerimiz bi tavsiyede bulunabilirler belki. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts