İçeriğe Yönlendir

Kontağı kapattıktan sonra gelen ses !!!

Osman Öksüz

Recommended Posts

Osman Öksüz

kontağı kapattıktan 5-10 saniye (bazen bu süre uzayabiliyor) sonra ön konsoldan (ama tam olarak neresinden bilmiyorum) gguuuuurrrrrrrrccccc giye bir ses geliyor. benzer problem yaşayan var mı ? neyin nesidir neden kaynaklanır acaba???

Yorum bağlantısı
Osman Öksüz

pek su sesine benzer değil bu ses daha rahatsız edici aynen şöyle çıkıyo guuuurccccc

Yorum bağlantısı
Yaşar Demirci

dijital klimalar bunu yapıyor. bir anormallik degil. kalorifer kapaklarının kapanma sesi

Yorum bağlantısı
Erdem Delibaş

dijital klimalar bunu yapıyor. bir anormallik degil. kalorifer kapaklarının kapanma sesi

+1907

Bu ses benim çok hoşuma gidiyor valla.. :D

Yorum bağlantısı
Osman Öksüz

+1907

Bu ses benim çok hoşuma gidiyor valla.. :D

ben çok tırstım önceleri servise gitmeyi bile düşünmüştüm çok teşekkür ederim. artık benim de hoşuma gidecek:)
Yorum bağlantısı
Necat Ertan

Bu ses benim focusta da var ama ben onu cd çaların içinden geliyor sanıyordum. Kanımca rahatsız edici bir ses değil ...

Yorum bağlantısı
  • 1 yıl sonra...
Mustafa Mendeş

Astra GTC'dede var ilk onda duymuştum sonra kendimde Focus ikimde duyunca korkmadım yoksa bende bi tırsardım.Bu ses çok hoşuma gidiyor fakat neden kapaklar hareket ediyor onu çözemedim.

Yorum bağlantısı
Ersoy Koskuoğlu

Bende forumda okuduktan sonra rahatlamıştım.Ama başka bir ses daha var çok ince zırıltılı elektrik sesi,o sürekli var :(

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Havalandırma iç sirkülasyon kapağını kapatıyor. Yani dış hava konumunda ise iç hava konumuna geçiyor, havalandırmasını iç sirkülasyonda kullanıp stop edince doğal olarak duyulmuyor.

Bu sesi Sony teypte bir de trafo olduğunu icat edip bir de bunu korumaya alan servisçiyi de kutlarım.

Yorum bağlantısı
Ersoy Koskuoğlu

Sürekli,kesilmeyen bir sesi var.Cızzz cızzz cızzzz.......

Yorum bağlantısı
Ersoy Koskuoğlu

En güzelini onlar yapıyor aslında.Bizimki de öyle,hiç umrunda değil :)

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Şahsen mekanik arıza olmayan hiçbir sesi duyamamak gibi olan hobimi anfiyle pekiştirmekteyim :)

Yorum bağlantısı
Mustafa Mendeş

İki haftadır kullandığım aracımda bu gün aşırı ses olduğunu fark ettim.Bu farkına varışın bir gün olacağını biliyordum çünkü F 2'ler için her arkadaşın söylediği aynı.Ama çok üzüldüm arabadan soğur gibi oldum resmen :) Arka amortisör başlarından gelen ses,lastiğin kafamın içinde çınlaması berbat bir 100 km idi...İlk başlarda bu kadar değildi.O sprey düzenbazlığından mı yaptılar acaba :)

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Şükrü Güzelsu

benm aracta 2005 ghıa dizel bendede kontağı kapatınca 2-3 saniye sonra yani motor tam duracağı vakit dınnng diye bir ses oluyo buda normal bir durummu acaba

Yorum bağlantısı
Sinan Uzundumlu
o vjjj denilen ses direksiyon pompasından olmasın? direksiyonla oynayınca etkileniyorsa...

+1907

Yorum bağlantısı
Adnan Çakır

Ford focus II si olan arkadaşlar bi iş için değilse bile arabayı seyret mek kafa dinlemek için :) arabanızın içinde kontağı ve teyp i kapatın şöyle sessiz 3_5 dakika oturun daha ne sesler duyacaksınız kulaklarınıza inanamayacaksınız mübarek flarmoni orkestrası gibi bence herkes denemeli belki otomobil'inizi de dinleme zamanı gelmiştir? :):)

Yorum bağlantısı
Misafir

Bahsettiğiniz zzzzzzz sesi, aracın içindeki sıcaklığı algılayan, torpido üstündeki pencereli bölümden geliyor. Benim mondeoda da vardı aynı ses, elektrikçi arkadaş sorunu çözdü Parçanın ucunda küçücük bir fan var. Bu fan çalışarak sensörün ısınmasını önlüyormuş, ama çalışmasının asıl nedeni gerçekten bu mu yani çalışmazsa bir problem yaratır mı bilmiyorum. Aslında çok dikkatli bakınca fanın dönüşü gözüküyor. Problem yapılacak bir hadise değil, sebebini anladılktan sonra.

Saygılarımla.

Yorum bağlantısı
  • 1 yıl sonra...
Hüseyin Kadıoğlu
(düzenlendi)

Özür dilerim tarihine dikkat etmeden cevap verdim Saygılar.

o klima sesi benimde çok hoşuma gidiyor:) ayrıca bende ufak bir çızırtı bir elektrik sesi var o da mı aynı ses koruma veya fan sesimi acaba??

bende aracın içinden gelen sesler konusunda çok takıntılıyım. sonuçta para verip araba alıyoruz bunun karşılığın sinir bozucu sesler olmaması lazım kapı ayarlarım bozuktu yaptırdım şimdide açarken ufak ses geliyor. koltuğumda otururken ses geliyor sanki içinden bir yay oynuyormuş gibi fikri olan var mı acaba teşekkürler.

tarihinde H tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Emre Erülgen

bende ise arabada beklemem gerektiğinde kontak kapattıktan 3-4 dk sonra geliyor o ses kontak 1 konumunda iken :blink:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...