İçeriğe Yönlendir

Follow Me Home

Uğur Koçyiğit

Recommended Posts

Uğur Koçyiğit

daha önce kimse yazdımı bilmiyorum,en azından ben göremedim ve hatırlamıyorum

aracımda bu gün tesadüfen bir özellik farkettim,sanırım follow me home mu ne diyolardı buna

araçtan inerken sellektör verdim,indiğimde farlar yanıyordu,dur bir deneyeyim bakiim nolacak dedim ve kapıları kumandayla kitledim,yaklaşık 25-30 sn sonra söndü,tekrar denedim sonuç yine aynı

bilginize

2006 ghıa+ xenon var araçta

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Ohoo, Uğur onu keşfedeli çok oldu da.. Etik olmadığı için yazamıyor buraya..

Yorum bağlantısı
Aykut Tunguç

Madem bu konu hakkında konuşuyoruz bu özellik fiesta da var aracı stop ettikten sonra farları açıp kapayın kapılarınızı kilitleyin farlarınız 15-20 sn açık kalacaktır.

Yorum bağlantısı
Uğur Koçyiğit

bu güne kadar ne aklıma geldi ne de merak ettim,bu gün filtreyi değişmek için fabrikanın içine girdim arabayla,stop ettikten sonra selektör verdim içerdekilere, sonra da tesadüfen farkettim

Yorum bağlantısı
Özdemir Deniz

dün kıdemlinin cip kılıklı aracında da denedik olmadı. benim Alman da kesin vardır denemedim henüz ama :D:)

Yorum bağlantısı
Can Karacaer

Corsa'da vardı bu özellik, bir faydasını görmedim... 15-20 sn az değil mi, şöyle 2dk faan lazım...

Yorum bağlantısı
Gökhan Tınmaz

Otomatik yanan far kitleriyle geliyordu yanılmıyorsam bu özellik.

Bi arkadaşımız satıyordu forumda.Hatta ona birde yağmur sensörü sormuştum. :seytan:

Yorum bağlantısı
  • 9 ay sonra...
Burhan Güncü

Ramazan bey aracınızı stop ettikten sonra selektör yapar gibi kolu kendinize doğru çekip bırakırsanız kısa farınız 1 dk boyunca yanık kalacaktır.

Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş

Alman araçlarında ne güzel özellikler var böyle. Fransızlarda ise aracından inip direk evine gidiyosun lamba falan yok :lol2:

Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik
Eğer arabayı stop ettikten sonra sinyali bir yöne çevirirsenizde o taraftaki park lambanız yanar. Ancak bu süreli falan değil, sürekli yanık kalır.

Hee demek bundanmış.. Etrafta bi sürü araba görüyordum hep böyle sağ veya sol ön/arka parkları yanık halde.. Genelde Bmw ya da mersolarda görürdüm hep..

Yorum bağlantısı
Ahmet Çankaya

bu lambalar nasıl yanık kalıyor diye merak ediyordum..

geçen kullanım klavuzunu okudum. bulamadım nasıl yanık kaldığını

teşekkirler aklınıza geldiği ve bilgilendirdiğiniz için...

Yorum bağlantısı
Ahmet Ertugay
Sabah kadar açık bırakmazlar. Genelde yol kenarına falan parkettiklerinde açık bırakırlar. Atıyorum bir yere iskender yemeye gittin, arabayı yolun sağında pekte müsait olmayan bir yere park etmek zorunda kaldın. O zaman park lambalarını açık bırakman lazım. E parkları komple yakarsan TEK faturada fena üfürür. Onun için bu sistemi bulmuşlar. Zaten sürekli parklarda değil orta uzunluktaki sürelerde 2-3 sat gibi falan süreler için kullanılır.

Bunu kullandığın zaman sadece dışarıdaki lambalar yanar. İç aydınlatma yada ters tarafın park lambaları yanmadığı içinde tüketim düşük olur.

Bu özellik focus1'de var mı? hiç denemedim ama, merak ettim.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Bu özellik focus1'de var mı? hiç denemedim ama, merak ettim.

Focus1'de yok..

Yorum bağlantısı
Ahmet Ertugay

neyse canım zaten bende parkları yanık bırakıyorum kısa süreli durumlarda, fazladan diğer tarafta yansın. :rolleyes:

Yorum bağlantısı
Önder Sezgin
Alman araçlarında ne güzel özellikler var böyle. Fransızlarda ise aracından inip direk evine gidiyosun lamba falan yok :rolleyes:

Benim yeni aldığım 2006 model 307 de var "follow me home". Sanırım premium donanımda var. Comfort'larda yok diye biliyorum. Ama tek taraflı park yakma seçeneği yok maalesef. Gerçi "98 Mondeo'da vardı da kullandın mı hiç?" diye de sorabilirsiniz... Cevap: yooo...

Yorum bağlantısı
Önder Sezgin

2005 Mercedes A150 de "hoşgeldin" fonksiyonu da var, yazmayı unutmuşum, ekleyeyim. Uzaktan kumanda ile kilitleri açınca sisler ve iç ışıklar yanıyor, önünü görüyorsun.

Yorum bağlantısı
Nabi Özçelik

Focus2 Collection'da Follow Me özelliği var mı?

Ben denedim, ancak başarılı olamadım..

Yorum bağlantısı
  • 3 ay sonra...
Mustafa Mendeş

2005 Focus II Ghia'da bu özelliğin olduğunu forumda okumuştum fakat uygulamayı açamadım.Kısalarımın aracımı kilitledikten sonra bir kaç dakika yanıp kendiliğinden sönmesini istiyorum,diğer başlıkta aracın kontak anahtarı üzerindeyken uzunları bir süre yakın sonra kapatın yada ; uzun yaktığınız kontrol kolunu uzun konumunda bir süre çekili tutun gibi bir ibare söz konusuydu,sonra kısaları açın ve çıkın kapıları kilitleyin,uygulama devreye girecek diyordu fakat ben açamadım.

Birde park esnasında tek farın parklarını ve arka parkı yakmanın yolu nedir? (aynı araç için) Ve bunu sağ sol diye seçebilir miyim? Açıklayıcı bir yazı beni çok mutlu edecek.Kullanamadım bir türlü bu özellikleri :selo:

Yorum bağlantısı
Mustafa Mendeş

Olmuyor yapamadım...Aracım evin önündeydi hususi bu iş için indim arabayı çalıştırdım ve hemen arkasından stop ettim,farlarımı otomatikten manuele aldım sonra stop ettikten sonra kapattım,selektör kolun u ilk seviyeye kadar iki defa çektim yani selektör yaptım.İndim kilitledim ışık falan yanmadı ben mi bceremiyorum,aracımda mı yok anlamadım

Yorum bağlantısı
İlker Demir

Fusion la aynı sistemse, kontağı kapat anahtarını eline al, arabandan inerken sanki kısa farları yakar gibi çevirerek iki üç saniye içinde aç ve geri kapa. Farlar devrede olacaktır. Sonra zaten otomatik kapanır.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...