Etem Şenkurt 10 Şubat 2008 Paylaş 10 Şubat 2008 follow me home özelliğini açmak için araba söndükten sonra uzunları yakıyormuş gibi kolu çekin en son kapı kapandıktan 30 saniye sonra sönecektir Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 10 Şubat 2008 Paylaş 10 Şubat 2008 Fiestada kontağı kapattıktan 10 dakika içinde far anahtarından, hızlıca parkları ac-kapa yapınca farlar otomatik yanıyor. Aynısını tekrar yapıncada sönüyor. Focustada aynı öyle oluyor olabilir. Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 10 Şubat 2008 Paylaş 10 Şubat 2008 Şimdi tekrar denedim. Kontağı acıp kapattım, sonra parkları ac-kapa yaptım ve sadece farlar yandı.Yanan farları uzun kısa olarak ayarlayabiliyoruz. Normlalde farları actığımızda parklarda yanar ama follow me home özelliğinde farlar yanınca parklar otomatik sönüyor... Yorum bağlantısı
Serkan Öz 10 Şubat 2008 Paylaş 10 Şubat 2008 Far anahtarı otomatikte de olsa sıfırda da olsa selektör yapınca yanıyor.. Yorum bağlantısı
Mustafa Mendeş 10 Şubat 2008 Paylaş 10 Şubat 2008 Benim aracımda yok işte anasını satiim nasıl işse bu Aracın yazılımı mı eski acaba Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 10 Şubat 2008 Paylaş 10 Şubat 2008 Focus II Ghia'da kesinlikle vardır diye düşünüyorum. Kitapcığına baktınızmı? Yorum bağlantısı
Mustafa Mendeş 10 Şubat 2008 Paylaş 10 Şubat 2008 Focus II Ghia'da kesinlikle vardır diye düşünüyorum. Kitapcığına baktınızmı? Kitapçığım yok,aracı ikinci el aldım,istemeyi unuttum kısa zamanda alıcam bakalım ama o zamana kadar sinirden delirmezsem Yorum bağlantısı
Mustafa Mendeş 10 Şubat 2008 Paylaş 10 Şubat 2008 Arkadaşlar biraz sonra tekrar araca inip deneyeceğim.Ama geçen denememde 20 liralık benzin yaktım çalıştır stop et çalıştır stop et...Motoru çalıştırmadan oluyor mu bu iş? Birde şunu söylemek istiyorum ben bu işi çözersem birazda şansla olacak çünkü söylenenleri denedim olmadı.Tekrar şunları denemeyi düşünüyorum: 1)Aracı çalıştıracağım,stop edeceğim sıfır konumu yani anahtarı çıkartmadan iki defa selektör yapıp ama kolu tam çekerek yani çalıştırma konumundaki selektör değilde çalışırken uzun yakmaya yarayan ikinci bölüme kadar iki defa çekip bırakacağım.Araçtan inip aracı kilitleyeceğim. 2)Motoru çalıştırıp stop edeceğim,anahtarı elime alacağım burası önemli sanırım anahtarı çıkardıktan sonra iki defa selektör yapacağım yani ikinci kademeye iki defa çekip bırakacağım kapıları kilitleyeceğim. Bu işi bu gece sökersem bayram ilan edicem valla.Birde arkadaşlar aracı çalıştırmama gerek var mı? En çok yakıtı o ara yakıyor zaten Yorum bağlantısı
Mustafa Mendeş 10 Şubat 2008 Paylaş 10 Şubat 2008 Yok yok yok denemediğim şey kalmadı yazılım eksik demekten başka bir şey aklıma gelmiyor. Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 11 Şubat 2008 Paylaş 11 Şubat 2008 Aracı calıştırmanıza gerek yok.Kontağı acıp birkac saniye sonra kapatmanız yeterli. Yorum bağlantısı
Mustafa Akarslan 11 Şubat 2008 Paylaş 11 Şubat 2008 Bahsedilen özellik 2008 collectionda varmı? Yorum bağlantısı
Bayram Bekman 11 Şubat 2008 Paylaş 11 Şubat 2008 mustafa bey 1. selektorde devreye sokup 2. sınde devreden cıkarıyor olmayasınız sakın !!!!! 1 kez yapın selektor,boyle deneyın bakalım bısey degısıyor mu?? yıne olmuyorsa sıkmayın canınızı. Yorum bağlantısı
Mustafa Mendeş 11 Şubat 2008 Paylaş 11 Şubat 2008 mustafa bey 1. selektorde devreye sokup 2. sınde devreden cıkarıyor olmayasınız sakın !!!!!1 kez yapın selektor,boyle deneyın bakalım bısey degısıyor mu?? yıne olmuyorsa sıkmayın canınızı. son defa bunuda deneyeceğim gerçi bunu kesin denemişimdirde unutmuşumdur,bir daha deneyeceğim.Aracı çalıştıracağım,stop edeceğim,anahtarımı çıkartmadan kontak ışıkları söndükten sonra far anahtarım otomatikteyken bir defa selektör yapıp araçtan inip kilitleyeceğim olmuyorsada yapacak birşey yok,şans...Bizim arabaya eklemeyi unutmuşlar deyip geçiştireceğiz Yorum bağlantısı
Serkan Öz 12 Şubat 2008 Paylaş 12 Şubat 2008 2008 colection 2007 trendin jant ve sis eklenmiş hali diye biliyorum.. Bir de kapı kolları falan boyalı.. Yorum bağlantısı
Etem Şenkurt 13 Şubat 2008 Paylaş 13 Şubat 2008 bence size canlı anlatabilecek olan ve bu işi bilen birine sorun. yazılım eski olamaz ve bu işi far sensörü yapmıyor. öyle bir şey olsaydı. gündüzleri çalışmazdı. Yorum bağlantısı
Mustafa Akarslan 13 Şubat 2008 Paylaş 13 Şubat 2008 2008 collectionda global açma kapama yok denildi sadece ghialarda var denildi satıcı tarafından sonra forumda okuduklarımı denedim meğerse global açma kapama varmış. Yorum bağlantısı
Mustafa Akarslan 14 Şubat 2008 Paylaş 14 Şubat 2008 gecikmeli sönen farların olup omadığını bilmiyorum ama ön okuma lambasını satıcıya sordum, bana elle tutulur bir cevap veremedi. bende pek üzerinde durmadım. Yorum bağlantısı
Can Sarul 18 Ekim 2009 Paylaş 18 Ekim 2009 acaba bu olay focus I collection modelinde var mıdır? Yoksa ben bunu yaptırmak istiyorum hatta foruma konu açtım bunun için bana neler gereklidir maliyeti ne kadar tutar?Ve nerede yaptırabilirim fikir verirseniz sevinirim. Yorum bağlantısı
Recommended Posts