Sinan Uzundumlu 26 Nisan 2007 Paylaş 26 Nisan 2007 (düzenlendi) slmlar cümleten.. aracımın koltuklarına kılıf aldım fakat ön koltukların hava yastıklarının bulunduğu kısmı da kapandı.kılıfların o bölgesinde biraz kesim biçim gerekecek ama hava yastıklarının tam olarak hangi noktada bulunduğunu maalesef bilmiyorum ve bu konuda sizden yardım istiyorum..nereyi keseyim? komple yan tarafmı? yan tarafın alt kısmımı?(-ki bu bölgede sert bi kısım var zannedersem hava yastığının kutusu) alt kısmı kesersem yeterli olurmu sizce? 26 Nisan 2007 tarihinde Sinan Uzundumlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Serkan Öz 26 Nisan 2007 Paylaş 26 Nisan 2007 (düzenlendi) Kııflar ne renk, fotoğrafı var mı? 26 Nisan 2007 tarihinde Serkan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sinan Uzundumlu 26 Nisan 2007 Yazar Paylaş 26 Nisan 2007 (düzenlendi) kılıfların rengi siyah gri karışımı.aslında kılıf değil kilim kılıflardan ama ben açık kalan kısımlara siyah t-shirt geçirerek kapattım kilim kılıflarda yanlar normalde açık kalıyo fakat bunun yanında koltuk arkalarıda açık kalıyo.malum aracın döşemesi açık renkli olduğu için arka tarafların kirlenme ihtimali yüksek.bende o yüzden çareyi t-shirt te buldum.neden kılıf almadın diyeceksin orjinali gibi durmuyo hiçbi kılıf. fotoda henüz çekemedim uygun bi zamanda çeker yolarım.. 26 Nisan 2007 tarihinde Sinan Uzundumlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 26 Nisan 2007 Paylaş 26 Nisan 2007 Bu kılıf işi, koltuk takımının üstüne örtü örtmeye benziyor.. Terletmez, kaymaz kumaştan döşeme yapıyor adamlar biz gidip, üstüne neler örtüyoruz.. Haa, bende de ön koltuklarda halı var. ama benimkiler yün Yorum bağlantısı
Serkan Öz 27 Nisan 2007 Paylaş 27 Nisan 2007 Ben Denizli-Bozkutta vir FII'de gördüm arabanın koltuklarında bej kadife kılıf vardı, kafalıklarına yazı vardı ondan anladım kılıf olduğunu, gittim inceledim çok güzel duruyodu. sahibi olsa soracaktım nerden aldığını. Yorum bağlantısı
İlker Kadılar 23 Ocak 2009 Paylaş 23 Ocak 2009 slmlar cümleten..aracımın koltuklarına kılıf aldım fakat ön koltukların hava yastıklarının bulunduğu kısmı da kapandı.kılıfların o bölgesinde biraz kesim biçim gerekecek ama hava yastıklarının tam olarak hangi noktada bulunduğunu maalesef bilmiyorum ve bu konuda sizden yardım istiyorum..nereyi keseyim? komple yan tarafmı? yan tarafın alt kısmımı?(-ki bu bölgede sert bi kısım var zannedersem hava yastığının kutusu) alt kısmı kesersem yeterli olurmu sizce? koltuktaki hava yastıkları elle belli olacak şekildedir süngerin yoğunluğu gibi değildir sert gelir ele ..ben tecrube sahibi olarak koltuk kılıfının çıkarılmadan hava yastığı terinin kesilip sonrada kenarlarının dikilip takılmasını tavsiye ederim. işi bilen biri için sadece 15 dakkadır .bilgilendirebildiysem ne mutlu bana saygılarrr Yorum bağlantısı
Yaşar Demirci 23 Ocak 2009 Paylaş 23 Ocak 2009 bir tarafları kesip biçmeye gerek yok. kılıf aşagıdan yukarı dugru çıkar. Yorum bağlantısı
Fedai Özoğlu 23 Ocak 2009 Paylaş 23 Ocak 2009 bildiğim kadarı ile elle belli oluyor. hava yastıkları üst kısmından açılıyor. ona göre ayarlaya bilirsin. bir servise git orada kaza yapmışlardan görürsün. ama bence klıf düşünme derim.. Yorum bağlantısı
Alkın Yılmaz 23 Ocak 2009 Paylaş 23 Ocak 2009 Bu kılıf işi, koltuk takımının üstüne örtü örtmeye benziyor.. Terletmez, kaymaz kumaştan döşeme yapıyor adamlar biz gidip, üstüne neler örtüyoruz.. Haa, bende de ön koltuklarda halı var. ama benimkiler yün Alttan ısıttırmalı hahahahaha Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 Ocak 2009 Paylaş 23 Ocak 2009 yan hava yastıkları kapıda değil mi?Ben öyle sanıyordum. Değil.. koltukta.. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Ocak 2009 Paylaş 23 Ocak 2009 Öncelikle hiçbir kılıfın kumaşı, otomotiv koltuk kumaşı özelliğine sahip olamaz, olsa zaten fiyatları da o oranda yüksek olurdu. Ayrıca yan airbag üstüne kılıf geçirmek çok yanlış ve riskli! Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger 24 Ocak 2009 Paylaş 24 Ocak 2009 Aracın koltuklarını işin ehli bir yerde deri kaplatsak airbag için bir sorun olur mu? Yorum bağlantısı
İlker Kadılar 26 Ocak 2009 Paylaş 26 Ocak 2009 işi bilen biri için 2 koltuk 15 dakka.. koltukkılıfı yerinden çıkmadan nereden kesileceği işaretlenir overlok makinasılya kesilen kılıfın kenarı dikilir.. hepsi budur..15 dakka.. hayastığı koltuk yanlarında belli sertliktedir elle beli olur... Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger 29 Ocak 2009 Paylaş 29 Ocak 2009 Olmaz. Pazar buluşmasında BiLo'nun deri koltuklarını incelersin Yok artık... Onuda mı yaptın abi yaa Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Ocak 2009 Paylaş 29 Ocak 2009 Olmaz. Pazar buluşmasında BiLo'nun deri koltuklarını incelersin Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger 29 Ocak 2009 Paylaş 29 Ocak 2009 Naapim VIP minibüsleri, yapılan işçiliği görünce dayanamadım, siparişi verdim Güle güle kullan abi. Koltukların maliyeti ne oldu sana? Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger 29 Ocak 2009 Paylaş 29 Ocak 2009 Hakiki deri ise fiyatlar normal. Dışarıda da 1100-1250 civarına yapılıyor. Suni derilerinki ise 750-800 civarı bir rakam tutuyor... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Ocak 2009 Paylaş 29 Ocak 2009 Bir hafta V6 yı verseydim sana kullansaydın bu soğukta. Bek nasıl vazgeçiyordun . Şahsen deriyi sevmiyorum: 1. Birleşme yerleri gıcırtı yapıyor. 2. Yazın kurak ve sıcak, kışın nemli ve soğuk. 3. Kumaş gibi vucudu sürtünme katsayısı ile tutmuor, hızlı virajda kaydırak hissi veriyor. Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger 29 Ocak 2009 Paylaş 29 Ocak 2009 Bir hafta V6 yı verseydim sana kullansaydın bu soğukta. Bek nasıl vazgeçiyordun . Şahsen deriyi sevmiyorum:1. Birleşme yerleri gıcırtı yapıyor. 2. Yazın kurak ve sıcak, kışın nemli ve soğuk. 3. Kumaş gibi vucudu sürtünme katsayısı ile tutmuor, hızlı virajda kaydırak hissi veriyor. Bu özelliği çok seviyorum Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Ocak 2009 Paylaş 29 Ocak 2009 Tühhhhhhhhhhhhhhh... Yahu onları neden saklamadın??? Servis fiyatından haberin var mı? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Ocak 2009 Paylaş 29 Ocak 2009 Ben olsam eski kumaşları değerlendirmeyi düşünürdüm. Zira para ile bile bulunamayan bir parçadır. Yorum bağlantısı
Guest Alper Deveci 5 Şubat 2009 Paylaş 5 Şubat 2009 Benden tavsiye tısortı cıkarın onun yerıne genıs lastıklerden gecırın koltuguda korumus olursun allah korusun herhangı bır aksılıkte aırbaglarda acılmıs olur. Yorum bağlantısı
Guest Erkan Erdo?an 6 Şubat 2009 Paylaş 6 Şubat 2009 Ben olsam eski kumaşları değerlendirmeyi düşünürdüm. Zira para ile bile bulunamayan bir parçadır. Koltuk tamiri sonucu uyumsuz oldu diye şikayet edenler için elzem malzeme... 5cmx5cm boyutlarında gittigidiyorda satışa sunulur... Yorum bağlantısı
Recommended Posts