Fatih Emre 27 Mayıs 2007 Paylaş 27 Mayıs 2007 benim arabanın da ön camı çatlamıştı , o aralar baya bi araştırmıştım hangi camı taktırsam diye....Camcı olimpia veya duraglass takalım dedi, yerli markalar daha ucuz tabi(kaskodan alacak)... Ben de varsa orjinalinden takalım diye ısrar ettim... Yok bulamayız filan diye kıvırmaya başladı ben de gidiyorum diyince 10 dakka sonra orjinal 97 mondeo camını bulup takmıştı... Orjinal camı Sekurit denen bir marka Saint Gobain fabrikası yapıyormuş... Ama senin glasex de kalite bir markaya benziyor.... O kadar da çok kafaya takılacak bişi değil aslında... Yorum bağlantısı
Fatih Emre 28 Mayıs 2007 Yazar Paylaş 28 Mayıs 2007 (düzenlendi) Ben geçen sene yaptırmıştım kasko ödemişti tam fiyatını hatırlamıyorum ama şuanki 97 mondeonun (sekurit) ön cam fiyatı pazarlıksız montaj dahil 300 ytl diyorlar(pazarlık edersen 250 ytl olurdu belki) , açtım telefonu sordum senin için... Senin cam da iyi boşver sen ,bundan sonra kalite bi tüp taktır bak keyfine.... 28 Mayıs 2007 tarihinde Fatih Emre tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Yasin Karadağ 23 Aralık 2011 Paylaş 23 Aralık 2011 (düzenlendi) merhabalar eski konuyu canlandıralım bakalım:) yakın zamanlarda aracının öncamını değiştiren varmı? ya da 2000 mondeo ön cam fiyatları hakkında bilginiz var mı acaba ? 23 Aralık 2011 tarihinde Yasin Karadağ tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 Aralık 2011 Paylaş 23 Aralık 2011 Dün Mahmut Bey fiyat aldı. 170 lira.. Yorum bağlantısı
Levent Altuntaş 24 Aralık 2011 Paylaş 24 Aralık 2011 bende konuya katılayım. benim v6 ön cam ısıtma varmış. bugün gördüm. incecik kılcal rezistanları. ama daha deniyemedim. ne buz oldu ne buhar. tabi çalışmıyor da olabilir.araç bi çıksın bugün bakımdan doğru elektrikçiye gidecek. bi bakalım bakalım sigortalara. birde sağ on koltuk ısıtma çalışmıyor. Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 24 Aralık 2011 Paylaş 24 Aralık 2011 Dün Mahmut Bey fiyat aldı. 170 lira.. 173+kdv ama marka bilmiyorum. Yorum bağlantısı
Eray Eski 24 Aralık 2011 Paylaş 24 Aralık 2011 rezistansli on cam taksak saglikli calisabilirmi acaba ? Yorum bağlantısı
Misafir 24 Aralık 2011 Paylaş 24 Aralık 2011 Tesisat içerde hazırdı 2000 Mondeo'da. Uygun cam ve anahtarla çalışabilir durumda. Ancak yapılacak masrafa değer mi, bakmak lazım. Ön cam ısıtma çok kullanışlı ama muadil olarak klima da birkaç dakika farkla buzu çözüyor. Yani alternatifi olduğu için, uygun fiyata parçalar bulunursa yapılmalı. Levent Bey, Koltuk ısıtmanın büyük ihtimalle oturma minderindeki teli kopmuştur. Sık olan bir arızadır. Koltuğun sökülmesi gerek tamir için. Muhafaza etmek, korumak zor ama yaptırıken, minderde potluk yapmayacak şekilde telin etrafını bantla sardırın ki, biraz daha dayanıklı olsun. Benim sürücü koltuğundaki iki defa bozuldu ki çok dikkatli kullanırım. Yani düz asfalta çıkmadan pek açmam ki, çukurlara girince zarar görmesin diye ama yine de tel koptu. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Eray Eski 24 Aralık 2011 Paylaş 24 Aralık 2011 tesekkurler Evren bey. tam dikiz aynasinin oldugu yerde 5 cm kadar catlak var. ama uzun zamandir var. eger catlak ilerlerse ve cami degistirmek zorunda kalirsam rezistansli camin fiyatida uygun gelirse neden olmasinki. tabi tesisati hazir ise dugme ayarlamak kolay. hem aracimda + bir donanim olur hemde on camdaki buzu daha hizli cozme konusunda faydasi olur. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Aralık 2011 Paylaş 24 Aralık 2011 173+kdv ama marka bilmiyorum. Her marka aşağı yukarı aynı fiyat... Yorum bağlantısı
Misafir 25 Aralık 2011 Paylaş 25 Aralık 2011 rezistansli camin fiyatida uygun gelirse İşte bütün mesele burada Erkut Bey. Rezistanslı camın fiyatı biraz pahalıdır. Belki olympia veya carglass'ta varsa yan sanayi olarak daha uyguna gelebilir. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 8 Kasım 2012 Paylaş 8 Kasım 2012 Şu konuyu bir hortlatsam resistanslı ön cam fiyatı konusunda bilgisi olan var mı? MK2 için... Yorum bağlantısı
Onur Bilseloğlu 9 Kasım 2012 Paylaş 9 Kasım 2012 Merhabalar, İzmir'e de kis geldi, serin bir sabahtan gunaydin. Benim aynam on camimi iki kez kirdi. Careyi ayak kismi cama ayrica yapisan bir ayna almakta buldum. Bu son degisimden once ben de arastirmis fakat izmir'de bulamamistim. Uzerine fazla dusmedigimi belirtmek isterim ama... İzmir'i bilenler icin konusuyorum, yeni adliyenin karsisindaki Bati Oto Cam kendilerinin bir tane 2.5'de bu cama ratladiklarini, bulamayip normalinden taktiklarini soylemisti. Ne kadar dogrudur bilemem, belki arastiranlar bulacaktir... Kaskoyu ellemeden cepten yaptiracak oldugumdan fiyat bilgisi de istemistim. 5-6 ay oncesinde 180-190 civari bir fiyat vermislerdi. Taktirdim ve bir sorun yasamadim. Ukalalik etmis olmak istemem, belki de benim algi esigimin altinda kalan bir kalitesizligi vardir, bilemem... Netekim, fazla uzatmadan, bulursaniz ben de ogrenmis olacagim detaylari, o rezistansli camdan. Saygi ve sevgilerimle. Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 9 Kasım 2012 Paylaş 9 Kasım 2012 Gizli resiztans dedikleri bir uygulama (Nasıl olduğuna bakmadım) varmış. Bizim araçlar için sordum Sivas' ta ki bayiisine 500 TL rakam çıkardı. Lakin nasıl bir şeydir bilemiyorum. Bir de tesisat konusu var tabi. Tesisat hazırmı onu da bilemiyorum Yorum bağlantısı
Cem Kaya 10 Kasım 2012 Paylaş 10 Kasım 2012 Merhabalar, Afyon'da yağmurlar başladı ve benim arabanın ön camı çok buğulanır oldu. Hatta eskiden kışın bile çok az kullandığım ön cam havalandırması (AC otomatik açılıyor) olmadan neredeyse gidemiyorum. Düşünürken aklıma 5-6 ay önce ön camı değiştirdiğim geldi. Keyfe keder bir çatlak yüzünden camcıya gitmiştim. olympia marka 200 TL, galiba 4 taksit yapmıştı. "rezinstans var mı bunlarda?" diye sorduğumda; camcı bu arabalarda rezinstans olmadığını söylemişti. Sonuçta cam pırıl pırıl oldu ama, kışı böyle buğulu camla geçirmem zor. Orijinal mi taktırsaydım ki, ne yapsam acaba? Yorum bağlantısı
Mehmet Dursun 21 Ağustos 2015 Paylaş 21 Ağustos 2015 (düzenlendi) arkadaşlar merhaba. memlekete gittim, dun mahallede kapının önünde galiba cocuklar cama taş atıp arabanın ön camını sağ başından orta yerine kadar çatlatmışlar. arabaya nasıl bir ön cam taktırayım. fiyatlar ne durumda. arabanın orjinalliği gitti tabi. ne tavsiye edersiniz. çıkma orjinal ön cam tavsiye edermisiniz. bu arada aracım mondeo 2000 ghia. 21 Ağustos 2015 tarihinde Mehmet Dursun tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
önder deli 21 Ağustos 2015 Paylaş 21 Ağustos 2015 arkadaşlar merhaba. memlekete gittim, dun mahallede kapının önünde galiba cocuklar cama taş atıp arabanın ön camını sağ başından orta yerine kadar çatlatmışlar. arabaya nasıl bir ön cam taktırayım. fiyatlar ne durumda. arabanın orjinalliği gitti tabi. ne tavsiye edersiniz. çıkma orjinal ön cam tavsiye edermisiniz. bu arada aracım mondeo 2000 ghia. geçmiş olsun. Yorum bağlantısı
Recommended Posts