Çağlar Bayur 14 Mart 2009 Paylaş 14 Mart 2009 Bodruma da kış gelmezki; camları çok açık renkli film yaptırsan Civic e acaip yakışıyor. Yorum bağlantısı
Okyay Pay 14 Mart 2009 Yazar Paylaş 14 Mart 2009 bilmemki , yaptırmalımı acaba film de pek sevmem ama , öneriyi dikkate alacam. Yorum bağlantısı
Okyay Pay 14 Mart 2009 Yazar Paylaş 14 Mart 2009 Yazık, kavurucu Bodrum güneşinin altında zayıf Honda tek kat boyası iyice yıpranmış,matlaşma başlamış hareler ta burdan belli, gelecek yaza bu araba füme, 3 seneye kalmaz gümüş gri olur. o zaman boyatırız yalıçiftlike uzak mı burası ? bodruma 13 km çiftliğin tam ters istikametinde ortakent tarafında Yorum bağlantısı
Okyay Pay 14 Mart 2009 Yazar Paylaş 14 Mart 2009 bence sen de o arkadaki plakalıktan kurtar arabanı Yorum bağlantısı
Okyay Pay 14 Mart 2009 Yazar Paylaş 14 Mart 2009 cam filmi konusuna gelince ağız kokusundan nefret ederim. Yorum bağlantısı
Fatih Susuz 14 Mart 2009 Paylaş 14 Mart 2009 Abi hayırlı olsun oyuncağın ALLAH kaza bela vermesin Yorum bağlantısı
Utku Çay 14 Mart 2009 Paylaş 14 Mart 2009 2 resim arasındaki 7 farkı bulun iki yeni foto. Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg 14 Mart 2009 Paylaş 14 Mart 2009 Nası arka plakalık Okyay abi? Çerçevesi krom değilmi plakalığın senin?Raşit nıdıl... Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg 14 Mart 2009 Paylaş 14 Mart 2009 Evet öyle. Tamam ondan kurtul işte korsan taksici Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 14 Mart 2009 Paylaş 14 Mart 2009 Ama silikonla tek başına plakayı sabitlemekten kötü Raşidim. Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg 14 Mart 2009 Paylaş 14 Mart 2009 Siyah plakalığı (üzeri yazılı) taşımaktan daha iyi Tamam korsan taksicisin işte..Neonlusunu alsaydın keşke... Yorum bağlantısı
C.İlker Özsaraç 15 Mart 2009 Paylaş 15 Mart 2009 süper bi araç 1.6 benzinli + direksiyondan vites daha ne olsun birde honda motoru , çok zevkli sürmesi bir okadarda yol tutuşu iyi..kazasız belasız iyi günlerde kullanın.. Yorum bağlantısı
Okyay Pay 28 Ocak 2011 Yazar Paylaş 28 Ocak 2011 (düzenlendi) takriben 3 aylık bir otomatik araç araştırmasından sonra tekrar aynı arabanın yenisinde karar kıldım artık şunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirimki , otomatik vites olayını honda bitirmiş 2010 modellerde otomatik modda da giderken istenildiğinde geçici süreliğine vitese mudahale ettiren yeni yazılım ciddi manada çok kullanışlı olmuş evet yine yeniden civic premium alarak honda'ya geri döndüm , gerçekten özlemişim keratayı. öncekine göre değişiklikleri; xenon far yıkama bagaj kaputu uzaktan açma ufak tefek makyajlar (zaten bilinen) vites d konumunda iken vites kulakçıklarıyla mudahale şansı döşeme bej renginde hafif bir ton farkı (bej gri karışık bişey ) direksiyon kutusu değişmiş sanırım yazılımda ufak bir fark var , gaz tepkileri bana daha çabuklaşmış gibi geldi ( yada ben arabayı bayaa özlemişim ) aux in 6 lı m3 player 28 Ocak 2011 tarihinde Okyay Pay tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Onur Demir 28 Ocak 2011 Paylaş 28 Ocak 2011 Abi hayırlı olsun tekrar. Honda dan insan istesede kopamıyor ne renk aldın? Birde açık tonlu koltuk, döşeme ve plastik askamlar hondaların, artık nasıl bir malzemeyse çabuk kirleniyor. Baya baya dikkatli kullanmak lazım. Güle güle kullan... Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 28 Ocak 2011 Paylaş 28 Ocak 2011 Hayırlı olsun Okyay Bey. Kazasız belasız kullanmanız dileklerimle. Yorum bağlantısı
Okyay Pay 28 Ocak 2011 Yazar Paylaş 28 Ocak 2011 Abi hayırlı olsun tekrar. Honda dan insan istesede kopamıyor ne renk aldın? Birde açık tonlu koltuk, döşeme ve plastik askamlar hondaların, artık nasıl bir malzemeyse çabuk kirleniyor. Baya baya dikkatli kullanmak lazım.Güle güle kullan... siyah yakışıyor be namıssıza benim eskisini 3 yılda pek kirletemedim ama her zaman dediğim şu koyu renk iç döşemeler daha çok kirlenir , neden; görmediğin için önemsemezsin , ama açık renk en ufak lekeyi tozu gösterdiğinden hemen çaresine bakarsın onun için açık renk her zaman daha temizdir Yorum bağlantısı
Ali Elöver 28 Ocak 2011 Paylaş 28 Ocak 2011 Hayırlı olsun, otomatik benzilide alınacak tek kompakt sedan. Bari beyaz olaydı, yanacak gene kavurucu ege güneşinin altında siyah. Yorum bağlantısı
Ali Çukur 28 Ocak 2011 Paylaş 28 Ocak 2011 Hayırlı olsun Plakası da 48 olunca daha bi güzel göründü Tekrar hayırlı olsun hemşerim güle güle kullan.... Yorum bağlantısı
Recommended Posts