İçeriğe Yönlendir

2008 Honda Civic Elegance Vsa Otm. 1.6 Sedan

Okyay Pay

Recommended Posts

Okyay Pay
yeniden hayırlı olsun abicim... :) Resimleri bekliyoruz...

boşver be resimleri Bilgehan uğraştırma şimdi beni , arkadaş sıfırdan farksız , web sitesinde neyse bu da o :D

Yorum bağlantısı
Oğuz Altınada

Hayırlı olsun, Drive'da iken vitese hükmetmek çok kullanışlı, ama gerçekten hiç ellemek gerekmiyor, zaten gaz pedalı ile çok güzel vites büyütmek yada küçültmek mümkün, tekrar hayırlı olsun..

Yorum bağlantısı
Selçuk Özmen

hayırlı olsun, kardeşim de aldı sıfırını 2010'da. o da ufak tefek yazılımla yapılabilecek şeyleri yapmadıkları için biraz kızıyordu, bir de yakıt konusunda da sıkıntıları vardı ancak LPG taktırdı, şu anda gayet memnun...

Yorum bağlantısı
Okyay Pay
Hayırlı olsun, Drive'da iken vitese hükmetmek çok kullanışlı, ama gerçekten hiç ellemek gerekmiyor, zaten gaz pedalı ile çok güzel vites büyütmek yada küçültmek mümkün, tekrar hayırlı olsun..

sağol

gaza basmadan küçültmek iyi oluyor

bi de uzun rampa aşağı giderken biliyosun vites küçültüyor , büyütüp kendi ataletiyle indirmekte kullanışlı olabiliyor .

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Rampa aşağı otomatik vites bir araba gazı kesince niye vites küçültsün ki.. Yanlış mı yorumladım acaba... ?

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Hayırlı olsun, ters zamanlama, buluşamadık :rofl: .....

Not: Muğla il sınırına değmeden nasıl gelinir Bodrum'a?

Yorum bağlantısı
Okyay Pay
Hayırlı olsun, ters zamanlama, buluşamadık :rofl: .....

Not: Muğla il sınırına değmeden nasıl gelinir Bodrum'a?

thy

Yorum bağlantısı
Okyay Pay
Rampa aşağı otomatik vites bir araba gazı kesince niye vites küçültsün ki.. Yanlış mı yorumladım acaba... ?

çiktığınız vitesle ininiz tabelasını gördüğü için :)

Yorum bağlantısı
Oğuz Altınada
(düzenlendi)
sağol

gaza basmadan küçültmek iyi oluyor

bi de uzun rampa aşağı giderken biliyosun vites küçültüyor , büyütüp kendi ataletiyle indirmekte kullanışlı olabiliyor .

Evet gaza basmadan küçültmek için çok kullanışlı..

Bu bilindik otomatik viteslerden değil :)

Şaka bir yana akıllı eğim sistemi (yada teknolojisi) gibi birşey var, uzun süren inişlerde vites büyütüp aracı hızlandırmıyor.. hatta gerekiyorsa küçültüyor..

Okyay abi bi de hangi arabalara baktın da tekrar Civic'te karar kıldın?

tarihinde O?uz Alt?nada tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Okyay Pay
Evet gaza basmadan küçültmek için çok kullanışlı..

Bu bilindik otomatik viteslerden değil :D

Şaka bir yana akıllı eğim sistemi (yada teknolojisi) gibi birşey var, uzun süren inişlerde vites büyütüp aracı hızlandırmıyor.. hatta gerekiyorsa küçültüyor..

Okyay abi bi de hangi arabalara baktın da tekrar Civic'te karar kıldın?

otomatiklerin hepsine

Hayırlı olsun.
Hayırlı uğurlu olsun.

teşekkürler

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...