İçeriğe Yönlendir

2008 Honda Civic Elegance Vsa Otm. 1.6 Sedan

Okyay Pay

Recommended Posts

Cihan Tiftik

Vectra mı? 3.2 GTS olacaksa isterse "eşşoğlueşek" desinler opeller için. :)

Yorum bağlantısı
Levent Eksen

Her türlü performans disiplininde Civic'in tepesinden atlayacak Mondeo'larda var yok değil.. :)

Bi duygusalda benden olsun :)

Yorum bağlantısı
Malik Altındiş
Niye bravo yok mu :)

bence bravo biraz tuzlu :) tamam belki kaliteli gibi olmuş ama hemen de 40 lirayı hak ediyor mu onu tayin etmek lazım:S

Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik

Bunu az otursam bi yerde ben bile yaparım ki sanki.F1 lerde bile olan şey değil mi bu falov mi hom.?

Yorum bağlantısı
Guest Mehmet Boran Koca
(düzenlendi)
Otomatik sönen far ne demek yahu?

:) o ne harbiden yahu ?

kim demiş fiat kötü diye bence gayet iyi bir firma araçlarıda kaliteli.

bence hala tofaş- fiat baz alınıp yorumlar yapılıyor.

tarihinde Mehmet Boran Koca tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Guest Mehmet Boran Koca

konuyu saptırdık galiba ama fiat hakkında olumsuz eleştiri yapanlar aşağıdaki modelleri incelesinler bir ara aklıma gelenler bunlar ford performans ne derken fiat performans aracı üretiyordu.

1967 Fiat Dino spyder

1966 Fiat abarth 1000 SP

1958 Fiat Abarth 750 Record monza Zagato

1956 fiat Abarth 750 GT zagato

1998 Fiat Coupe 2.0 20V Turbo Plus

Fiat Coupe hani şu çok sevilen Focus St modelimiz varya altından girer üstünden çıkar..

Yorum bağlantısı
Okyay Pay
Bencede tam tersi. Eğer civic alacaksam kesinlikle hybrid alırdım. Dizelin turbosuyla enjektörü ile uğraşacağına al bir tane alantrikli cıvık bin.. bataryalarınada 10 yıl garanti veriyorlar nasılsa..

:)

ben diyom bay muhalefet diye inanmıyosunuz :)

Yorum bağlantısı
Levent Eksen
(düzenlendi)

Pili bitince güneş altına bıraksak dolar mı acaba bunun aaküsü :)

tarihinde Levent Eksen tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Şöyleki mesela Ford gibi hava kararınca mandalı çevir, inerken tekrar mandalı kapat derdim yok. Kontak anahtarını çıkardığım anda farlarım sönüyor, bu sayede farı açık unutup akü bitirme derdim olmuyor :)

Benim şahinde böyleydi :)

Yorum bağlantısı
Malik Altındiş
Fiat konusunda beklediğim tepkileri aldım :)

Benim de hibridinde gözüm var. Şimdi biriniz iyi biriniz kötü diyorsunuz. Hanginiz arabadan anlamıyor?

hybrid bence iyi bir tercih olmaz.hem fiyatı yüksek hem de öyle abartılacak kadar az yakmıyor.yakıt tüketiminden şikayetçi olanlar var.hatta bir de ince bi ayrıntı ama satandart jantlarını değiştiremiyormuşsunuz.

civichybridnt8.jpg

Yorum bağlantısı
Can Toktürk
hybrid bence iyi bir tercih olmaz.hem fiyatı yüksek hem de öyle abartılacak kadar az yakmıyor.yakıt tüketiminden şikayetçi olanlar var.hatta bir de ince bi ayrıntı ama satandart jantlarını değiştiremiyormuşsunuz.

civichybridnt8.jpg

ilk kez duydum..neden deiştiremiyoruz ki jantları?? acaba motoru mu etkiliyor??

Yorum bağlantısı
Malik Altındiş
ilk kez duydum..neden deiştiremiyoruz ki jantları?? acaba motoru mu etkiliyor??

aslında ben biraz eksik bilgi verdim.jantlar değiştirilebiliyor ancak garanti konusunda diğer araçlardaki kadar esnek davranılmayacagını söyledi servis.üzerindeki jantlar sürtünme katsayısı,aerodinamiklik vs. gibi özellikler açısından büyük önem taşıyormuş.

bir de honda nın pazarlama stratejisi ile ilgili oldugu söylentileri var.aracın benzinli versiyonlardan hemen ayrılabilmesi için bu jantlar tercih edilmiş.diyelim iki kişi yürüyoruz ben bakıp aa bu araba hybrid diyeceğim, yanımdaki arkadaş da hyrid ne falan derken aracın tanıtımına fayda da bulunacak.bu yüzden servislerin bu konuda titiz oldugu söylentileri var.

Yorum bağlantısı
Cihan Yetişken2

İyi bir strateji ama böyle çelik tencere kapağı gibi de jant koyulmazki yahu..

Yorum bağlantısı
Okyay Pay
Oktay kardeşçim, madem o kadar süper araba da bu Cıvık, neden aldığının 2 ayı satmaya kalktın, demekki memnun kalmadın arabadan, bir an önce kurtuluyim dedin ve Focusunu özledin, satıp bu çekik göz tenekesini yeniden almanların arasına dönücektin yani. Tabi kimse istediğin paraları vermedi seninde elinde kaldı bu çançinçon demi??

bilider adım OKYAY , bak tek tek yazıyım O - K - Y - A -Y

evet 2 ay sonra satasım geldi doğrudur , sebebi ilk alışkanlıkları atamamam ve kaşıntımın tutması (doyumsuz insanoğlu c serisini taktık kafaya işte)

ama alıştık artık , gayette rahat bir uzun yol kullanımı var , ama ben hiçbir arabaya kayıtsız şartsız "süper" yorumunu yapmam

istediğim paraya gelince , şu an he dememi bekleyen 37500 e evet diyen kişiler var , bunu burada bilenlerde var :) ama satmam , satarsam aynısının beyazını ve 1.8 ini alırım belki :)

bu arada bu civiğe 10 numara diye sendin , ve abartma istersen diyende bendim

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
istediğim paraya gelince , şu an he dememi bekleyen 37500 e evet diyen kişiler var , bunu burada bilenlerde var :) ama satmam , satarsam aynısının beyazını ve 1.8 ini alırım belki :)

Bunu bilipte, satma manyakmısın, daha ne alacağına bile karar vermemişsin diyende benim... :)

Yorum bağlantısı
Halil Gümüş

Miss gibi full civic işte, bir derdi yoksa satılır mı yahu :)

Yorum bağlantısı
Malik Altındiş

1.8 ler 1.6 dan daha az yakıyormuş gerçekten ama vergi sebebi ile ekonomik olarak değil de performans düşünülerek alınacaksa mantıklı olur.

şahsi fikrim 37500 ytl güzel bi rakam.imkanınız varsa beyaz 1.8e terfi edin derim.

ya da beyaz giydirme yaptırın aracınıza:) bknz:

http://www.sahibinden.com/sunroof_bose_muz...pXQQdisplayitem

(link vermem uygun olmadıysa uyarırsanız fotograflarını ekleyebilirim)

Yorum bağlantısı
Okyay Pay
Yanlış hatırlamıyorsam Civiclerin hybritlerinde elektrik motoru kampana gibi gözüküyor ve tekerleklerin hemen arkasında.. Dolayısı ile jant değişimi sonrası sorun yaşanabilme ihtimali olabilir.

sebebini servise sorduğumda ,

"bu araç ekonomi aracıyla üretildi , ve bu jantlar aerodinami açısından az yakmasını sağlıyor " gibi abuk bir açıklamada bulunmuşlardı

Bunu bilipte, satma manyakmısın, daha ne alacağına bile karar vermemişsin diyende benim... :)

evet doğru

hatta bu muhabbetin ertesi günü pek çok markayı yine teste gittim

yine o segmentte tek secenek civic bence !

ve kaşıntımı gidermek için ilaç sürdüm :)

Yorum bağlantısı
Okyay Pay
1.8 ler 1.6 dan daha az yakıyormuş gerçekten ama vergi sebebi ile ekonomik olarak değil de performans düşünülerek alınacaksa mantıklı olur.

şahsi fikrim 37500 ytl güzel bi rakam.imkanınız varsa beyaz 1.8e terfi edin derim.

ya da beyaz giydirme yaptırın aracınıza:) bknz:

http://www.sahibinden.com/sunroof_bose_muz...pXQQdisplayitem

(link vermem uygun olmadıysa uyarırsanız fotograflarını ekleyebilirim)

şükür , imkan var ama;

parekende satış fiyatı arasında kayda değer bir fark olmayıp anahtar teslim arasında 8-9 bin fark olunca , kendimi ciddi manada kötü (enayi) gibi hissedebilirim .

2. ellere bakın dersenizde

ne gerek var o zaman , aynı paralara accord da var diyebilirim :)

tüketim değerleri ise hikaye

çeyrek depo benzin ağırlığının yaratacağı yakıt tüketimi farkını farkmış gibi yazıyolar ip...ler

Yorum bağlantısı
Can Toktürk
sebebini servise sorduğumda ,

"bu araç ekonomi aracıyla üretildi , ve bu jantlar aerodinami açısından az yakmasını sağlıyor " gibi abuk bir açıklamada bulunmuşlardı

evet doğru

hatta bu muhabbetin ertesi günü pek çok markayı yine teste gittim

yine o segmentte tek secenek civic bence !

ve kaşıntımı gidermek için ilaç sürdüm :)

dünde beraber beyaza bakdık..fakat 10 lira fazladan verip 15 beygir almak ve vergiyide fazla vermek mantıksız geldi okyay abiyle bana... ama beyaz olarak okyay abinin aklını çelen benim... napiim hastayım beyaza... bu arada 37500 e nezaman satmayı düşünürsen alırım diyen biri var...ama okyay abinin yine aklını çelip vermemesini sağlayan benim... bence çok ideal bi araba...

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

+ Formula1 de Ferrari takımının kullandığı cant kapaklarına bakınız...

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...