İçeriğe Yönlendir

2008 Honda Civic Elegance Vsa Otm. 1.6 Sedan

Okyay Pay

Recommended Posts

Okyay Pay

Güle güle kullanın...

Bunun km sayacı nerede?

hemen direksiyonun üzerinden görünüyor dijital

Gule gule kullanin Okyay bey.

1.6 dizeli olsa kosa kosa gidip alacagim bir arabadir civic..

Bu araba ne zamandir sizde?

Hafta sonu Gemibasi otoparkinin ilerisinde gordum sizinki olabilir :)

gemibaşı otoparkının ilerisinde de bazen duruyor bi tane ama benimki değildir , ben hemen yan taraftaki sağlık ocağının bahçesine bırakıyorum bazen ama hafta sonu yoktu :) Bodrumdasınız demek o sağlık ocağının girişindeki eczane eşimin gelin bir kahvemisi için eğer hala Bodrumdaysanız .

Çok güzel hayran kalmamak elde değil kazasız belasız kullan.

Bazen aklım da elim de gitmiyor değil ama şimdi nasıl bırakayım şimdi 520lt bagajı. :D

sadece bagaj örtüsünün altı 520 lt :) valla haklısın ne diyim .
Yorum bağlantısı
Okyay Pay

Ben günlük km sayacını sormuştum. :blink:

baştan 10. ve 11. resimlerde 20.0 ve 99.9 yazan rakamlar günlük sayaç

Yorum bağlantısı
Serkan Öz

gemibaşı otoparkının ilerisinde de bazen duruyor bi tane ama benimki değildir , ben hemen yan taraftaki sağlık ocağının bahçesine bırakıyorum bazen ama hafta sonu yoktu :blink: Bodrumdasınız demek o sağlık ocağının girişindeki eczane eşimin gelin bir kahvemisi için eğer hala Bodrumdaysanız .

Tesekkur ederim Okyay Bey cok naziksiniz, gecen hafta sonu gitmistim Bodrum`a is sebebi ile..

Arabayi orda duran Civic`in onune cekmistim de ondan dikkatimi cekti.

Tekrar geldigimde ugrarim :blink:

Yorum bağlantısı
Serkan Öz
(düzenlendi)

Bana uyar, yaz bitmeden gidelim ama :blink:

Bodrum`a bu aralar ayda bir ugruyorum zaten..

Okyay bey,

Bodrum da otellerin musluklarindan deniz suyu akiyor, sebeke suyu komple deniz suyu mu yoksa sadece otellerde mi boyle?

tarihinde Serkan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Okyay Pay

çok sert kuyu suyudur o , şebeke suyu sert değildir o kadar

tabii denize yakın kuyularda , deniz suyu da karışmaya başlamışdır artık , yağmur yağmadıki bu sene .

Bence tek tek gitmeyip toplanıp forumca bir ziyaret edelim bunu. Anlasın bakalım fordtan vazgeçip honda almak ne demekmiş :=

hadi ordan fortcu :blink:

pardon yanlış anlaşılmasın fordcu diyecektim :blink:

Yorum bağlantısı
Uğur Koçyiğit

Güle güle kullan,kardeşimede 2 ay kadar önce galaksi gri rengini almıştık,çok şık ve güzel araba

Yorum bağlantısı
Okyay Pay

sağolun arkadaşlar

Güle güle kullan,kardeşimede 2 ay kadar önce galaksi gri rengini almıştık,çok şık ve güzel araba

arabayı almadan önce telefon açmıştım size araç hakkında bilgi ve fikir almak için , ama telefon açılmamışdı , demek onun için sizi aramam söylenmiş :blink:

Yorum bağlantısı
Okyay Pay

Allah Kaza Bela Vermesin Abi http://www.otoclubturkiye.com/forum/public/style_emoticons/default/lol.gif

Bakalım Seninde Honda Kanına İşlemesse Şikayetlerin Benimkilere Benzeyecekmi :D

Bir Şeye Daha Takıldım Hala FI Daha İyi Benim İçin Yakında Sizde Anlayacaksınız :)

Senin şikayetlerin neler?

hala f1 daha iyi derken demek istenen nedir ?

@genel : iyi temennileriniz için teşekkürler arkadaşlar .

Yorum bağlantısı

Senin şikayetlerin neler?

hala f1 daha iyi derken demek istenen nedir ?

@genel : iyi temennileriniz için teşekkürler arkadaşlar .

Yol tutus hani kaymıyor demişsin ya abi allah kaydırmasın toplamak cok zor

Performas cok güvenme abi arabaya bazen yarı yolda bırakabiliyor

Şimdiki gelen sesler sehir içinde biraz daha dolastıkca acaip derecede arkadan artacak

Bir an dikkat sizlikle girdigin bir cukurda ilk söleyecegin laf gitti 40 bin ytl olacak (öleyle bir ses geliyorki ben araba dagıldı sanmıstım)

dönüşlerde sütünlardan önünü görmek cok zor

ses sistemi berbatın bile altında

Elektirik sistemi tek kablodan olusuyomus cok sakat oluyoMUŞ (antalya teknik servisin söyledigi söz)

ve içlerinden en kötüsü kaput biraz küt oldugundan dolayı tas atıgı

boyası dandikmidir nedir kirliyken el bile deyse iz kalıyor boya ciziliyor

içerdeki kuması ilk önce kalite havası veriyor ama daha sonra acık renk oldugu için hemen leke yapıyor

tamponların yanlarındaki cıkıntılara dikkat

Park etmek bir zülüm aynaları garip cok yakın gösteriyor zaten gemi gibi araba hiç bir yere girmiyor

daha sıralardım ama şimdilik yeter

FI derken ben ona daha fazla güveniyordum virajlarda olsun direksiyona verdigi tepkide olsun http://www.otoclubturkiye.com/forum/public/style_emoticons/default/lol.gif (benimki hastalık olmaya basladı sanırım )

+ları yokmu var tabi acıyorum sisleri sunroofu hafif müzik şekilden kazanıyorum :)

hava filitresi sesi mükemmel VS ...

Yorum bağlantısı
Okyay Pay

tek tek cevap vereyim http://www.otoclubturkiye.com/forum/public/style_emoticons/default/lol.gif

-bi yaştan sonra konfor istiyor insan , o da yumuşak süspansiyon demek , ama yinede seninkinden farklı vsa var bende :)

-Performans aracı isteseydim aynı paraya 207 vardı sanırım 180 hp miydi neydi ama yinede eski focusumdan daha performanslı

-6 yıl boyunca ses ses diye gidip servisin başınınetini yiyebilirim umrumda değil :)

-Bodrum belediyesi iyi çalışıyor burda çukur yok :p

-yüksek ses sevmem, normal ses seviyelerinde şikayetim yok , eski focustan iyi .

-antalya servisi ne demek istedi anlamadım :)

-eski focusun kaputu ben aldığımda delik teşikti , hiç ellememiştim öyle sattım , yani kerbirnin şansı aynı bu yollarda.

-elimi değdirdim çizilmedi :p

-leke koruma yapılacak perşembeye

-çıkıntılara dikkat diyorum

-önce taunusla kol kaslarımı yeterince geliştirdim , mercedes 500 sel ile büyük araba heryere nasıl sığdırılır bol bol alıştırmasını yaptım ,şimdi bu küçük bile geliyor :) ben aynaları çok daha kullanışlı buldum bu arada, daha da olmazsa bagajda hazır bekleyen bir park sensörü var .

- f1 için verdiğin tespit doğru , sınıfında yol tutuş ve viraj kabiliyetinde sadece f2 geçebildi zaten onu .

-sisleri yakma çok küfür yiyosundur , rahatsız eder karşıdakini onlar :)

- çok güneşli havada sanrufuda açma başına güneş geçer mazallah

- müziği aç ama sakın komple komple yi dinleme karizma marizma kalmaz :)

-

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Ben bu arabanın tamponunu sevmedim Okyay..

Bence focusunki gibi yere yaklaştıkça içe doğru girmeliydi.. Bu açılıp gidiyor..

Aracı büyük göstermek için böyle yapmış olabilirler yada yol tutuşa bir artısı vardır belki ama.. Bence çirkin..

Yorum bağlantısı
Okyay Pay

uzunlar kadar değil ama kısalardan daha çok rahatsız ettiği kesin

benim merconun sislerde uzun kısa olurdu , onlar iyiydi işte

Ben bu arabanın tamponunu sevmedim Okyay..

Bence focusunki gibi yere yaklaştıkça içe doğru girmeliydi.. Bu açılıp gidiyor..

Aracı büyük göstermek için böyle yapmış olabilirler yada yol tutuşa bir artısı vardır belki ama.. Bence çirkin..

abi sen iste değiştiririz o tamponu ama bir şartla http://www.otoclubturkiye.com/forum/public/style_emoticons/default/lol.gif

annadın sen onu .

Yorum bağlantısı

tek tek cevap vereyim :)

-bi yaştan sonra konfor istiyor insan , o da yumuşak süspansiyon demek , ama yinede seninkinden farklı vsa var bende

-Performans aracı isteseydim aynı paraya 207 vardı sanırım 180 hp miydi neydi ama yinede eski focusumdan daha performanslı

-6 yıl boyunca ses ses diye gidip servisin başınınetini yiyebilirim umrumda değil

-Bodrum belediyesi iyi çalışıyor burda çukur yok

-yüksek ses sevmem, normal ses seviyelerinde şikayetim yok , eski focustan iyi .

-antalya servisi ne demek istedi anlamadım :)

-eski focusun kaputu ben aldığımda delik teşikti , hiç ellememiştim öyle sattım , yani kerbirnin şansı aynı bu yollarda.

-elimi değdirdim çizilmedi

-leke koruma yapılacak perşembeye

-çıkıntılara dikkat diyorum

-önce taunusla kol kaslarımı yeterince geliştirdim , mercedes 500 sel ile büyük araba heryere nasıl sığdırılır bol bol alıştırmasını yaptım ,şimdi bu küçük bile geliyor ben aynaları çok daha kullanışlı buldum bu arada, daha da olmazsa bagajda hazır bekleyen bir park sensörü var .

- f1 için verdiğin tespit doğru , sınıfında yol tutuş ve viraj kabiliyetinde sadece f2 geçebildi zaten onu .

-sisleri yakma çok küfür yiyosundur , rahatsız eder karşıdakini onlar

- çok güneşli havada sanrufuda açma başına güneş geçer mazallah

- müziği aç ama sakın komple komple yi dinleme karizma marizma kalmaz

yaşlanmıssın be abi :) sen keşke nova alsaydın :p

sisleri gereksiz yakma taraftarı değilim ama lütfen söyleyin bugüne kadar hangi arabanın sisleri gözünüzü aldı. (Abidik bir ampül takılı değilse)

+ 256

Yorum bağlantısı
Okyay Pay

Öncelikle arabanız hayırlı olsun. Güle güle kullanın.. Bende FII almadan önce kafamda bu vardı. Ama Babamdaki arabayı kullanınca fikrim değişti FII aldım Neyse kısmet buymuş.

Bu arada arabanı meraklıysan MUGEN body kit uygulaması yaptır. Acaip güzel oluyor.

Bilmiyorsan sana linkini vereyim. Ben civic alsaydım yaptırmayı düşünüyordum. Bari sen yaptır... :) Hepimiz mugen-civic görelim...

http://www.mugen-power.com/street/civic/

teşekkürler

zaten biz de düşünüyoruz , mugen dominator kit uygulayıp , burada sergileyeceğiz resimleri

öyle değil mi Cihan :)

Yorum bağlantısı

hayırlı olsun

güle güle kullanın

ben bu bagajını merak ettim gerçekten dedikleri kadar küçük mü

yoksa bir sedan araba için normal mi

evet küçük yani zemini cok yüksek ...

Yorum bağlantısı
Onur Göktepe

valla çok güzel araba hayırlı olsun kazasız güle güle kullanırsınız inşallah

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...