İçeriğe Yönlendir

Focus 1 - Gold Collection


Ahmet Kalkan

Recommended Posts

Ahmet Kalkan

Selam arkadaşlar ben 2005 mart ayında arabamı sıfır aldım.ben ghıa almayı düşünüyordum yeni kasa çıktığı için üretimden kalktı dediler çok üzüldüm.özellikle yol bilgisayarı ve otomatik kliması için ghıa istiyordum.satıcı melez bir model çıktı dedi GOLD COLLECTION .yol bilgisayarı otomatik klima cd çalar çelik jant kısaca ghıa da olan herşey var gibi (döşemeler ,deri direksiyon araç rengindeki yan çıtalar ghıa da olup bunda olmayanlar).Aldım çok ta memnunum ama Antepte sadece 1 tane görüyorum :) servisin bile böyle bir arabadan haberi yok :angry: ben 3000 ytl fazla para verip (collectıonun üzerine)bunu almıştım :agla: .acaba sitedeki arkadaşlarda var mı? yoksa benim araba numunelik mi? ;)

Yorum bağlantısı
Ahmet Kalkan
(düzenlendi)

Demek ki az da olsa var GOLD COLLECTION (büyük harfle yazayım ki ford servisindekilerin dikkatini çeker belki ;) ) Memet abi birde ben resmimi ekleyemiyorum gerçi yakışıklı değilim ama herkesin var ama ben ekleyemiyorum bi türlü

tarihinde Ahmet Kalkan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Doğru yere eklemeye çalışıyorda ekleyemiyorsan, resim büyüktür..

gönder bana uygun hale getireyim..

Yorum bağlantısı
Ahmet Kalkan

Memet abi şimdi kızacaksın ama sana nasıl göndereceğim?Ben biraz teknoloji fakiriyim kusura bakma ;)

Yorum bağlantısı
Ahmet Kalkan

yazdığın özellikler doğru .tşk

oh be resmi ekledik mehmet abinin sayesinde ;)

Yorum bağlantısı
  • 6 ay sonra...
Çağdaş Yalman
(düzenlendi)

Şirketin Aracı kaza yapınca kiralama şirketi vermişti 1 haftalığına gold coll. veya comford du yanlış hatırlamıyorsam 1,4 motorluydu.

tarihinde Misafir tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Guest Ak?n Atakan
Selam arkadaşlar ben 2005 mart ayında arabamı sıfır aldım.ben ghıa almayı düşünüyordum yeni kasa çıktığı için üretimden kalktı dediler çok üzüldüm.özellikle yol bilgisayarı ve otomatik kliması için ghıa istiyordum.satıcı melez bir model çıktı dedi GOLD COLLECTION .yol bilgisayarı otomatik klima cd çalar çelik jant kısaca ghıa da olan herşey var gibi (döşemeler ,deri direksiyon araç rengindeki yan çıtalar ghıa da olup bunda olmayanlar).Aldım çok ta memnunum ama Antepte sadece 1 tane görüyorum :angry: servisin bile böyle bir arabadan haberi yok :angry: ben 3000 ytl fazla para verip (collectıonun üzerine)bunu almıştım :agla: .acaba sitedeki arkadaşlarda var mı? yoksa benim araba numunelik mi? :B)

G.Antep'te bir tane satılık 2005 gold collection vardı..sahibinden.com da..

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...