Evren Barış Özbek 22 Ağustos 2007 Paylaş 22 Ağustos 2007 İki ay önce büyük zorluklar atlatıp cruise control almış ve akabindede arabaya serviste taktırmıştım.Fakat çalışmamıştı. Mehmet ağbi "gel beraber bir daha bakalım" deyince soluğu Nevşehir'de aldık.Bağlantılar kontol edilip yeniden bağlandı ve cc yi çalıştırdık.Fakat ufak bir problem daha var.Onuda çözüp ayrı bir başlık altında yazacağım. Bu arada Özyürek ailesine verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı tekrar özür dileriz. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 22 Ağustos 2007 Paylaş 22 Ağustos 2007 Bu arada Özyürek ailesine verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı tekrar özür dileriz.Bir daha böyle kelimeler duymamış olayım.. Memnun oldum.. Yine ve her zaman herkesi beklerim.. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 22 Ağustos 2007 Paylaş 22 Ağustos 2007 İyi bende geliyim o zaman kalmaya şööle 15 gün kadar. Ama yer yatağı isterim hemide tilki postu kaplı olsun , OK??Bulaşığa yardım edersin, kız yada oğlan birini seçersin, onun tüm ihtiyaçları ile sen ilgilenirsin.. Bunlara karşılık, tam pansiyon hatta herşey dahil kalabilirsin..Mesela Canan bizden ayrılırken Oğlan arkasından ağlıyordu.. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 22 Ağustos 2007 Paylaş 22 Ağustos 2007 Selo bilmiş.. Bu pidelerin boyunun 1,8 metre olduğuna bakmayın.. incecik bişey.. Yorum bağlantısı
Gökhan inal 23 Ağustos 2007 Paylaş 23 Ağustos 2007 konya'nın etlekmeği değil mi o? nevşehir'de ne arıyo havzan'da çok güzel yapıyolar, valla canım çekti. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 Ağustos 2007 Paylaş 23 Ağustos 2007 Nevşehir'de de güzel yapıyorlar.. Yorum bağlantısı
Canan Özbek 23 Ağustos 2007 Paylaş 23 Ağustos 2007 Herşey en az pide kadar güzeldi. Ben bir tane yerim ancak demiştim ama daha fazla götürdüm sanıyorum. Bizleri misafir ettiler, çok sağolsunlar. Ankara'ya geldiklerinde biz de onlar kadar iyi ağırlarız inşallah "Mesela Canan bizden ayrılırken Oğlan arkasından ağlıyordu.. " Deme Mehmet Abi be... üzüldüm. Arda'yla aramızda daha sıkı bir bağ oluştuydu ama ikisini de çok sevdim ben! "Oh bebekle oynamak varsa tamam. Her şey kabulum...." Yalnız Ali bey, uyarmak isterim yemek saatleri uzun, zor ve yorucu....ve biraz bulaşık Tekrar Mehmet Abi'ye ve eşi Hatice Abla'ya teşekkürlerimi sunuyorum... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 Ağustos 2007 Paylaş 23 Ağustos 2007 Yalnız Ali bey, uyarmak isterim yemek saatleri uzun, zor ve yorucu....ve biraz bulaşık Evet Ali.. Bizde çocuğa yemek yedirirken önlüğü kendine giyiyorsun. Ayrıca amuda kalkma, bilimum şaklabanlıklar, gerekirse yere yatma gibi atraksiyonları da becerilmen gerekiyor.. Ayrıca kedi takliti yapabilmelisin.. Mamanın iyi bişey olduğunu anlatana kadar da azar azar yemelisin.. Tekrar Mehmet Abi'ye ve eşi Hatice Abla'ya teşekkürlerimi sunuyorum... Biz teşekkür ederiz, onurlandırdınız.. Yine bekleriz.. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 27 Ağustos 2007 Paylaş 27 Ağustos 2007 Sağolasın Fahri.. Allah onların gülmesini eksik etmesin.. Yorum bağlantısı
Serkan Öz 27 Ağustos 2007 Paylaş 27 Ağustos 2007 Abi o pide yediğin yerde arkanda bims briketler mi görüyorum, yoksa makineyi satamadım hala diye bana mı öyle geliyo Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 27 Ağustos 2007 Paylaş 27 Ağustos 2007 O yapı Nevşehir'e özgü bir taş.. Biriket değil Serkan.. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 27 Ağustos 2007 Paylaş 27 Ağustos 2007 Adem beklerim.. Niğde üstü geleceksin.. Aksaray çok uzatır yolu.. Tarsus'a uğramana gerek varmı yokmu bilmiyorum ama, Pozantıdan Çamardı'na sapma Niğde üstü gel.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts