İçeriğe Yönlendir

Ankara'da Iftar Yemeği

Evren Barış Özbek

Recommended Posts

Evren Barış Özbek

Bugün CUB la aynı konuyu konuştuk.Ancak genel toplantı geçtiğimiz haftasonu yapıldığı için bayrama doğru bir iftar düşündük.

Yorum bağlantısı
Cihan Yetişken2

Dün bizde CUBla aynı konuyu konuşmuştuk.Demekki bütün Ankaralı forumdaşlar iftar istiyor bu ara..Bayrama doğru yapalım bunu..

Yorum bağlantısı
Sevim Koç

Hafta sonu olursa belki İstanbul'dan gelen olur :p

Olur mu olur. Uçak saatlerine bir bakayım :D

Yorum bağlantısı
Cihan Yetişken2

Valla benim de aklımdan hacıbaba geçmişti bugün.Konya yolunda otoparkı da var.Gayet güzel olur..

Yorum bağlantısı
Cihan Yetişken2

Aslında akrabalar arası iftar davetleri başlamadan da yapabiliriz bunu. Genelde insanlar ramazana alışınca birbirlerini çağırmaya başlıyorlar..

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Ben gelmeyi düşünüyordum ama.. Son anda başlığı gördüğüm için yazmaktan ve gelmekten vazgeçmiştim.

Yorum bağlantısı
Cihan Yetişken2

Hatta Ankara da Nevşehirli üyeler için iftar yemeği bile yapabiliriz başlığı abi geleceksen :p

Şaka bir yana, gel valla çok iyi olur..

Yorum bağlantısı
Nezaket Gürsoy
Ben gelmeyi düşünüyordum ama.. Son anda başlığı gördüğüm için yazmaktan ve gelmekten vazgeçmiştim.

Başlığı görünce ben de aynı şeyi düşünmüştüm Ankara dışından gelebilecekler açısından. Ama dedim bizim aramızda lafı omaz bööle şeylerin.

He he hee süpper olacak bu iftar işi. Sapancaya gelemedik bari buna katılalım dimi ama.

Yorum bağlantısı
Osman Bala

Tek. Pınar çalışıyor banka malum. Ramazan tam yaşanamıyor bazı mesleklerde malesef.

Yorum bağlantısı
Serkan Öz

Ne Istanbul`dan gelen yemek bedava mi?

Hemen Ankara`da bir is ayarlayayim 3 saatlik yol.. gelinebilir :)

Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı
@özdemir, kap cenki atlayın gelin. 400 km, gidiş geliş 80 kağıt yakar. Sizin yemeğinizi hallederiz. Cenk'e sor hacıbabayı duyunca gelir o.

Hacıbaba?Hayıııııırrr, gelmek istiyorum...

biz Cenk ile zor yola çıkarız artık :)

Doğru valla, Hacıbaba için gelinir ama, ben bu yıl izinleri tükettim. :agla:

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...