Nezaket Gürsoy 20 Eylül 2007 Paylaş 20 Eylül 2007 Dabi dabi toplanırsınız. Ey Angaralı akşam maç izlemeye gelin desem sizden daha kalabalık oluruz beee PS:Pek bi gazman gördüm kendimi canııımm. Yorum bağlantısı
Nezaket Gürsoy 20 Eylül 2007 Paylaş 20 Eylül 2007 Ankara grubu telefonlarını açık tutsun yarın o zaman... Komtanın işi ne zaman biterse haberleşiriz; bir şey ayarlarız hemencecik... Olur mu? Bizden yana ok. Hem benim hem Hakan'ın telefonu var sen de dimi abla? Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 20 Eylül 2007 Paylaş 20 Eylül 2007 Geçmiş olsun Murat bey. Dün kafamızdaki soru biraz da buydu. Nezaket'e, inşallah bir sıkıntılı durumu yoktur dedim. Gelecek sefere inşallah. Hacıbaba dün gayet iyiydi. Tam dolu olmasına rağmen, yemekler tam vaktinde geldi. Özellikle çorbalar, iftar öncesinde hazır ve sıcaktı. Kabaplar güzeldi. Üzülme Cenk, 1,6 değildi. Ben de soracaktım, 1,6 mıydı diye? Onu ben yerim ancak...(bızaa gibi) Siz taaa Sapancalara gidin, iki adımlık yol Ankara'ya gelmeyin soora da daha kalabalık oluruz diyin. Yoook bu potansiyelle Isparta olsa olsa sitede resimlere baka baka beraber iftar eder İyi de mesai günü düzenlediniz yemeği, hadi Polatlı'da falan otursak neyse? Okuldan 17.00'de çıkıyoruz,en erken 4 saatte gelebilirdik, sahura mı gelseydik ne? Yorum bağlantısı
Nezaket Gürsoy 21 Eylül 2007 Paylaş 21 Eylül 2007 İyi de mesai günü düzenlediniz yemeği, hadi Polatlı'da falan otursak neyse? Okuldan 17.00'de çıkıyoruz,en erken 4 saatte gelebilirdik, sahura mı gelseydik ne? Haftasonu yapsak gelceeniz yani. E hadi bakalım. Şaka şaka haklısınız tabi. Mesai günü bi de üstüne ertesi günün de mesai olduğu bi vakitte olan yemeğe gelmeniz çok çok zor olurdu. Bi de velet bayaa büyümüş çok şirin olmuş maşallah. Allah analı babalı büyümesini nasip etsin. Demeden duramadım valla. Yorum bağlantısı
Nezaket Gürsoy 21 Eylül 2007 Paylaş 21 Eylül 2007 Zannımca ablanın telefonu kapalı ya da kapsama alanı dışında. Lütfen daha sonra tekrar deneyin Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 22 Eylül 2007 Paylaş 22 Eylül 2007 Tüh ya ben yine göremedim gomtanımı.. Tüp takılırkene baskın düzenleyecektim.. Hatta niyeti bozduydum Yeni hedef 90'ın önünde mondeo avlayacaktım ama sabah 7.30 da uykuya teslim olmuşum.. Bir dahakine inşallah.. Yorum bağlantısı
Cihan Yetişken2 23 Eylül 2007 Paylaş 23 Eylül 2007 Güzel toplantı olmuş yine...Gelemediğim için üzgünüm, o gün işten çıktığımda iftar saati çoktan geçmişti..Mertol abiyi görmeyi istemiştim, bir dahaki sefere artık komutanım..Bu arada lpg hayırlı olsun..doğru karar :lol2: Yorum bağlantısı
Nuri Güngör 23 Eylül 2007 Paylaş 23 Eylül 2007 heralde marka teleflex tir iyi günlerde kullanın Yorum bağlantısı
Can Karacaer 23 Eylül 2007 Paylaş 23 Eylül 2007 Yok canım LPG bir arka sırada... Yoksa değil mi? Yorum bağlantısı
Özdemir Deniz 23 Eylül 2007 Paylaş 23 Eylül 2007 araç reddetmedi mi abi, bu ne len diye :lol2: Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 Eylül 2007 Paylaş 23 Eylül 2007 + Aygaz Güle güle kullan.. Ayrıca, afiyet olsun.. Yorum bağlantısı
Serkan Öz 23 Eylül 2007 Paylaş 23 Eylül 2007 (düzenlendi) Tuplu mondi.. Kulaga hos geliyor :lol2: Tup icin hayirli & Yemek icin afiyet olsun.. Simdik tupu aygazdan doldurunca yakit sisteminin garantisi devam ediyor mu? 23 Eylül 2007 tarihinde Serkan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts