İçeriğe Yönlendir

Ankara'da Iftar Yemeği

Evren Barış Özbek

Recommended Posts

İbrahim Özdoğan

Ankara dışından biz niyetliydik ama oruç oruç 200 küsür klm yol gözümde çok büyüyor valla. Hanımda Ankara içinde kaybolmaktan korkar oldu malum bildiğim yerlerde bile kaybolmakta üstüme yoktur. :)

Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik

Aham da Ezan okunuyor.. :)

Ankara içinden 6 gibi çıkın bence. Ankara dışından gelecek varsa birazdan çıksın yola.. :)

Yorum bağlantısı
Osman Bala
(düzenlendi)
Ankara dışından biz niyetliydik ama oruç oruç 200 küsür klm yol gözümde çok büyüyor valla. Hanımda Ankara içinde kaybolmaktan korkar oldu malum bildiğim yerlerde bile kaybolmakta üstüme yoktur. :wub:

Eskişehir'den gelirken isteseniz de kaybolamazsınız İbrahim Bey. Eskişehir yolundan geleceksiniz malum, :) Konya Yolu kavşağından sağa dönüp 700m sonra sağda Hacıbaba.

Tüple 40 liraya gidip gelirsiniz. Yemek parasından bile ucuz İbrahim Bey. :)

Edit: Arka arkaya atılan mesajlar otomatik birleşiyordu. Ne oldu.

tarihinde Mehmet tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Edit: Arka arkaya atılan mesajlar otomatik birleşiyordu. Ne oldu.

Mertol yapacaktı ama.. Nerdee..

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Şimdi ciddi olalım biraz.. ; Arkadaşlar ben kimseye kızmadım gücenmedim.. Nazik davetleriniz ve hesap ödeme gibi jestleriniz için de teşekkür ederim..

Ama gelmeyeceğim.. Sebebi ise, malum ramazan ayındayız ve oruçluyuz.. Aç karnına oruçlu oruçlu 300 km yol gitmeyi.. Arkasından tıka basa yiyip, tekrar 300 km yol gelmeyi hiç sağlıklı bulmuyorum..

Size iyi eğlenceler..

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Saat 2 'mi.. 100, 100 gitsem 3 saat..

Yeri nerde buranın.. Kolay bulunur mu.. .?

Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik

Ben de 1 saate kadar çıkarım kanımca..

CUUB!! :) Tomsfed den izin çıktı mı? :selo:

Yorum bağlantısı
Özdemir Deniz

Hakan yemek fotolarını sakın yarın gündüz atma, akşama kadar forumu ve de seni yemek resmi manyağı yaparım :)

Yorum bağlantısı
Cihan Yetişken2

Çok güzel bir toplantıydı...Katılan tüm arkadaşlara teşekkürler..Fotoğrafların çoğu CUB da...

Yorum bağlantısı
Cihan Yetişken2

Benim araba düz vites Hakan ondandır :selo: Bu arada Murat Türkcan ile tanıştığımıza çok memnun olduk gerçekten.. :)

Yorum bağlantısı
Nezaket Gürsoy

Çok güzel bi akşamdı. Valla bu kadar kısa zamanda çabucak organize olup süpper muhabbet ortamını ancak Ankara grubu oluştururdu herhalde. Biz çok eğlendik yemek güzel, ortam güzel. Öyle bi dalmışızki biz çıkarken salon tamamen boşalmıştı üstüne garsonlar masalarda ne var ne yok toplamıştı. En son arka masanın örtüsünü toplarken sanırım artık bize bişey demeye çalışıyolar dedik. Hatta kominin biri bizim masadaki bakır zımbırtıyı bile topladı. E tabi adam normal olarak iftar yemeğinin 9.30a kadar sürmesini beklemiyodu :selo:

Toplantıda ilk kez tanıştığım Erhan bey, Yetişken kardeşler ve Simay hepinizle tanıştığıma çok memnun oldum.

Simay'la pek muhabbet etme şansımız olmadı ama dışardan çok tatlı görünüyordu. Eminim içi de dışı gibi çok tatlıdır.

Erhan Bey ilk etapta sessiz görünmüştü gözüme ama sohbet ilerledikçe aslında pek de ööle olmadığını anlamış oldum.

Yetişken kardeşler çok güler yüzlüydü. Abi Yetişken'le daha fazla muhabbet şansımızoldu ama kardeş Yetişken'le de bi dahaki toplantıda daha fazla muhabbet etme ümidiyle ayrıldık.

Murat Bey, beklediğimden çok daha sessizdi, sebebini bir türlü anlayamadım. Zannımca yakamıza kırmızı karanfil takmadığımız için küstü bize ondan konuşmadı :selo:

Diğer herkes zaten her zamanki gibiydi sıcak ve konuşkan. İyiki yapmışız bu yemeği, gelen herkese tekrar teşekkürler.

@Halil Bey; Kukla Kebapa gidemedik ama çocuklar da ii eğlendi sıkıntı vermediler dimi. En son gördüğümde sizin küçük oğlan Zeyneple park yerinde yakalamaca oynuyodu :)

PS: Biz makineyi unutmuşuz foto yok amma Osman Bey ve CUB saolsun çektiler bayaa. Tiz vakitte görürüz inşallah :selo:

Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik

Tek kelimeyle süperdi..

Murat abiyle en kısa zamanda "tekrar" buluşcağız..

bombası ise Cihan'ın mogan gölüne kadar gitmesi ve ordan itibaren 5000 devirde geri gelmesi oldu.

Evden 18.45 gibi çıktım,hacıbabayı ıskaladım Konyaya doğru yol alıyordum ki(Etli ekmekler geçti bir an gözümün önünden)Dikmen yol ayrımına sapıp geri konya yolu ters istikametine çıktım.. Evden konya yolu pistine çıkmam 15 dakka sürdü.. Konya yoluna çıkıp kaybolduktan 6 dakka sonra iftar masasında Hakan abinin :seytan:i gülüşleriyle karşı karşıya oturuyordum. :)

Katılan herkese teşekkürler..

Mertol abi gel en bi tez zamanda da artık.. :selo:

Yorum bağlantısı
Erhan Bulut
(düzenlendi)

En yakın ev benimki aslında (çiğdem mah.) ama gelince maça daldım, bir yandan da bizim derneğin sitesine takılıyordum : www.fbhd.org

Aslında pek sessiz biri değilimdir ama bugün yemeğe gelmeden önce bi arkadaşımın atölyesine gittim Siteler'e. Boya vernik falan yapılıyordu ve ben o tip şeylerden biraz etkilenirim. Yanımda uhu kulanılsın hapşırmaya başlarım ve baş ağrısı yapar. Onun etkisini atlatana kadar sessiz kalmış olabilirim bir süre ama tabi insanın yanında Murat Türkcan gibi biri oturunca ister istemez gülüyor konuşuyor işte.

tarihinde Erhan Bulut tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
İbrahim Özdoğan

Özendirmeyin kardeşim gelemedik iştee... :)

Yorum bağlantısı
Simay Selek

Ne iyi etmişim ben bu ekibe katılmakla :) Çok güzel bi akşamdı iyiki böyle bir organizasyon yapıldı.Ama bu fikri ortaya atan kişi neden yoktu onu çok merak ettim :selo:

Nezaket ablacım masanın biraz büyük olması ve bizim de uzak oturmamız muhabbet etmemizi engelledi ama artık bidahaki sefere yakınına gelirim :selo:

Yorum bağlantısı
Halil Gecegörür

Evet, güzel yemekti. Kebaplar bir tarafa, baklava harikaydı.

Bende sadece çocukların resmi var. Küçükler: Zeynep-Arda Büyük: Utku

Çocuklar fena koşturmadılar ortalıkta. Keyifleri yerindeydi. En azından benimkiler masa sandalye devirmedi de ağız tadıyla yemek yedik.

Katılan herkese teşekkür.

Not: Bu resim ekleme işi bela. Bi ara oturup çalışmalı valla.

Yorum bağlantısı
Halil Gecegörür
Afiyet olsun.. Azmışınız.. ?

Yoo Mehmet bey, efendi efendi yemeğimizi yedik. Ama Arda biraz azdı...:)

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
efendi efendi yemeğimizi yedik. Ama Arda biraz azdı...:)

Estağfurullah üstad :rolleyes:

Yani kimler kıvırdıda gelmedi.. Katılım sayınız düşük gibi görünüyor burdan :)

Yorum bağlantısı
Halil Gecegörür
Estağfurullah üstad :rolleyes:

Yani kimler kıvırdıda gelmedi.. Katılım sayınız düşük gibi görünüyor burdan :)

Valla gözler sizi aradı, belki gelirsiniz diye, epey de kulaklarınızı çınlattık. Katılım üye sayısıyla kıyaslandığında düşüktü evet. Çoluk çocuk topladım geldim de sayıya % 25 lik katkıda bulundum allahtan. O gün de gelecek, Hacıbabanın parkı Ford dolacak... (Malum partinin seçim vaadi gibi oldu ama neyse :))

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Valla gözler sizi aradı, belki gelirsiniz diye, epey de kulaklarınızı çınlattık.

Eminim ki iyi şeyler konuşulmuştur.. Hakan belki kızmış olabilir :rolleyes:

Gelmeyi çok isterdim.. Ancak dün gece yatmam saat 5'i buldu sabahta 9,30'da kalktım.. öğleye kadar giderim heralde diyordum ama öğleden sonraki fiziki halimi göz önünde bulundurunca gitmemin ve de aynı gün geri dönmemin risk almak olduğuna karar verip gitmekten vazgeçtim..

Kusura bakmayın.. Başka toplantılarda yine birlikte oluruz inşallah..

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...