Nezaket Gürsoy 20 Eylül 2007 Paylaş 20 Eylül 2007 Şimdi bızaa gibi yediğim yemeğimden kaldırdınız beni ama cevap vereyim. Katılım oranı %95 gibiydi. Listeden sadece bir kişi gelmedi. Acaba kimdir, kimdir? Yorum bağlantısı
Osman Bala 20 Eylül 2007 Paylaş 20 Eylül 2007 Gidip maçı izleyip sonrada yatınca mesajm gecikti tabi. Her zamanki gibi Ankara'ya yakışan mütevazi ve çok samimi bir toplantı oldu. Murat Bey ilginç bir insan ağzı var dili yok. Yetişken kardeşlerle, Halil Bey ve eşi ile, Erhan Bey'le ve Simay'la yeni tanışmamıza rağmen kırk yıllık dost gibiydik. Bol bol forumu çekiştirdik dedikodu yaptık. Hasılı kelam çok güzel bir akşamdı. Emeği geçen herkese teşekkürler. Fotolar geliyor. Yorum bağlantısı
Zafer Kandemir 20 Eylül 2007 Paylaş 20 Eylül 2007 Afiyet olsun...Güzel bir akşam olmuş... Gönül katılmak isterdi yemek bahane, Ankara dışında olmasaydım kesin oradaydım... Yorum bağlantısı
Osman Bala 20 Eylül 2007 Paylaş 20 Eylül 2007 Afiyet olsun...Güzel bir akşam olmuş...Gönül katılmak isterdi yemek bahane, Ankara dışında olmasaydım kesin oradaydım... Bekleriz dostum bir dahakine. Annenler selamımı söyledi mi? Yorum bağlantısı
Nezaket Gürsoy 20 Eylül 2007 Paylaş 20 Eylül 2007 Hmmm. Güzel bi toplantı olmuşa benziyor. Eğlenmişsiniz. Yemekler de lezzetli duruyor. Ama bi saniye yaa ben katılmıştım dimi toplantıya ay pardon Resimler güzel çıkmış, yahu ne etkileyici bakıyo şu benim kocam Yorum bağlantısı
Zafer Kandemir 20 Eylül 2007 Paylaş 20 Eylül 2007 Bekleriz dostum bir dahakine. Annenler selamımı söyledi mi? Geçen akşam konuştum ilettiler selamını teşekkürler Yorum bağlantısı
Nezaket Gürsoy 20 Eylül 2007 Paylaş 20 Eylül 2007 Öncelikle geçmiş olsun. İnşallah önemli bişey çıkmaz. Valla adınız o kadar geçtiki aramızdaymışsınız gibi oldu Epey bi çınlattık yani kulaklarınızı. Bir dahaki toplantıya inşallah. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 20 Eylül 2007 Paylaş 20 Eylül 2007 öncelikle afiyet olsun..hacıbaba ile ilgili de yorumları çoğaltmanızı rica edebilirmiyim sizden.ben en son 2 sene önce gitmiştim ve bütün yemekleri hem geç hemde soğuk getirmişlerdi.malum oruçta iftar olmuş ve sen çorba bekliyorsun zor oluyor.bir daha gelmem diye kendi kendime söz vermiştim.bu iftara katılmayı çok düşündüm ama karar veremedim.ancak birlikte olmak daha önemli bir şey şimdi anlıyorum.inşallah başka organizasyonlarda diyelim.tekrar afiyet olsun....... Yorum bağlantısı
Cihan Yetişken2 20 Eylül 2007 Paylaş 20 Eylül 2007 Geçmiş olsun Murat bey..Bir dahaki toplantıya inşallah.. Yorum bağlantısı
Nezaket Gürsoy 20 Eylül 2007 Paylaş 20 Eylül 2007 Bizden iyi birtek İzmir ekibi var. Ha dediler mi toplanıyorlar Aleni sataşma var, fitne çıkarmak gibi olmasın ama Yorum bağlantısı
Cihan Yetişken2 20 Eylül 2007 Paylaş 20 Eylül 2007 Bu arada Hakanların arabaya da mod yapmayı ihmal etmedik Yorum bağlantısı
Cihan Yetişken2 20 Eylül 2007 Paylaş 20 Eylül 2007 Bir de Cihan beni çekmesen olmaz mı abi demişti Yorum bağlantısı
Halil Gecegörür 20 Eylül 2007 Paylaş 20 Eylül 2007 Murat Bey, geçmiş olsun, moralleri yüksek tutalım sorun ne olursa olsun. Hacıbaba kritiği: (Hakan üstad pek bi hafiften girmiş olaya...) -Otopark yetersiz. Yandaki boş arsaya tozun toprağın içine parkettim. Ramazan harici gidilirse sorun olmaz. -Servis hızlıydı. Çorbalar iftar anında kaselere konmuştu. -Masa düzeni iyi değil. İftariyelikler masanın ortasında konulmuş, ulaşması zor, ayrıca iftariyelik zayıftı. Pastırma, petek bal olmadan olmuyor... -Yemek yenilen alan ve malzemeler oldukça temizdi. Ancak 2. katta boyası yapılmamış yerlerden geçerek yemek salonuna giriyorsunuz. Lavabolar konusunda yorum yapacak tecrübem olmadı. -Garsonlar ne çok sıkboğaz etti, ne de ilgisiz davrandı. Kararındaydı. -Yanlız garsonların biten tabağı hemen kaldırma telaşı vardı. Ufaktan rahatsızlık verdi. Kalkın gidin der gibi oldu. (Gerçi inatla oturduk, nerdeyse Hacıbabayı biz kapattık.) -ÇOCUK OYUN ALANI YOK. ÇOCUK MENÜSÜ DE YOK. Gerçi bizim masadaki 3 çocuk haricinde pek çocuk da yoktu. -Normalde lokanta olarak kullanılan kısım 1. kat. Ama sanırım yoğunluktan 2. katı da açmışlar. Ben Hacıbabanın yerinde olsam orayı o haliyle açmazdım, 1. kat gayet şık, 2. kat kapalı otopark girişi gibi. Bir de 1. katın girişinde 8 kız müşterileri karşılayıp masalarına kadar eşlik ederken, 2. katta free takılmaya izin veriyorlar, karşılama merasimi yok çünkü. -Mekan çok geniş olduğundan gürültülü bir ortam olmuyor. -Havalandırma yetersiz, iftardan sonra sıcak basıyor insanı. -Kebaplar gayet lezzetli, ekmekler sıcaktı. Masalara termosla bol miktarda çay konulmuş, tabakların yanına da birer çay bardağı. Çorbadan sonra direk çay olayına girebiliyorsunuz yani. -Baklavalar muhteşem ötesi. Zaten hiç anlamamışımdır, Hacıbabanın baklavacılık yanında neden sonradan kebapçı olduğunu. -Hesap makul geliyor, Heryerde aşağı yukarı aynı zaten. Sonuç: Hacıbabada yemek yiyecekseniz 2. kata çıkmayın. 1. kat daha geleneksel Hacıbaba tadında. Mekana not vermek gerekirse: 7/10 Yorum bağlantısı
Cihan Yetişken2 20 Eylül 2007 Paylaş 20 Eylül 2007 yahu 10 dakkada bu kadar oldu işte.İstersen senin arabayı piste çıkarayım bir ara Yorum bağlantısı
Osman Bala 20 Eylül 2007 Paylaş 20 Eylül 2007 Evet bir toplantı daha olacak gibi gözüküyor. Mertol Ankara'da olacak yarın ve büyük ihtimalle C.tesi'de. Yorum bağlantısı
Nezaket Gürsoy 20 Eylül 2007 Paylaş 20 Eylül 2007 Yarın toplanırsak iftar sonrası çaya eşlik edebiliriz sanırım. Komutan buralara kadar gelmişken görüşmeden göndermek olmaz yani. Cumartesi akşam bi arkadaşa davetli olduğumuzdan çaya kaçamayız herhalde. Yorum bağlantısı
Sevim Koç 20 Eylül 2007 Paylaş 20 Eylül 2007 İstanbul grubu, tez zamanda bir toplantı mı organize etsek Yorum bağlantısı
Özdemir Deniz 20 Eylül 2007 Paylaş 20 Eylül 2007 biz ıspartada daha kalabalık yeriz.. görün bak Yorum bağlantısı
Nezaket Gürsoy 20 Eylül 2007 Paylaş 20 Eylül 2007 biz ıspartada daha kalabalık yeriz.. görün bak Siz taaa Sapancalara gidin, iki adımlık yol Ankara'ya gelmeyin soora da daha kalabalık oluruz diyin. Yoook bu potansiyelle Isparta olsa olsa sitede resimlere baka baka beraber iftar eder Yorum bağlantısı
Özdemir Deniz 20 Eylül 2007 Paylaş 20 Eylül 2007 Siz taaa Sapancalara gidin, iki adımlık yol Ankara'ya gelmeyin soora da daha kalabalık oluruz diyin. Yoook bu potansiyelle Isparta olsa olsa sitede resimlere baka baka beraber iftar eder Millet duydunuz muuuu ? sataşma var Yorum bağlantısı
Sertaç Selim Sarıca 20 Eylül 2007 Paylaş 20 Eylül 2007 Özdemir konuşmaya gerek bile yok biz icraat yapalım 22 veya 23 eylül'de toplanalımda görsünler Yorum bağlantısı
Özdemir Deniz 20 Eylül 2007 Paylaş 20 Eylül 2007 uyar, burda yazmaya bile gerenk yok. kulaktan kulağa bile bir kamyon adam gelir Yorum bağlantısı
Recommended Posts