İçeriğe Yönlendir

2008 Fiesta - Tıfılım -


Özkan Yaman

Recommended Posts

Özkan Yaman

formatı denildiği gibi yaptım.araç hakkında yorumlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum.araca şimdiye kadar yapılanlar ise;ön arka tampon altları boyandı ön tampon ızgarası değişti,philips xenon far ile ön arka beyaz park lambası takıldı,camlar amerikan çizilmez film yapıldı,jantlar 15 inç lastikler 50 yanak,araç yaylardan düşürüldü,iç döşeme vip,plaka kenarları kesilip plaka kalınlaştırıldı.yapılacaklar ise;arka tampon,duble teyp ve tesisat,st vites ve körüğü,kanat ve krom kaplama allah kısmet edersede seneye motor modfiyesi :) yorum ve önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Güzel araç Özkan Bey.. Bunu bir yerde daha demiştim.. Bir fiesta alıp oynayasım geliyor :) Güle güle kullanın..

Yorum bağlantısı
Özkan Yaman

ön ızgaraları önce siyah denedik ama fazla hoş durmadı bu renge en uygunu buydu bu arada resimler yaylar indirilmeden önce çekildi inik resimleri en yakın zamanda eklemeye çalışacam kapı kollarını boyatacaktık ama kapı açıp kapamada sorun olmasın yapışmasın die krom düşündük yorumlar için teşekkürler arkadaşlar

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Mehmet abi karar ver, connect mi fiesta mı?

Fiesta..

Yorum bağlantısı
İbrahim Şen

araban güzel.benimkisiyle aynı renk.ön taraf güzel olmuş ancak bence sislerin oradaki ızgarayı çıkarıp oraya sis taksan daha güzel duracak.diğer ızgaralar yakışmış.ve en alttaki plastik tampon altını boyatmasaydın daha güzel olurdu.benim aracın ön görüntüsü şöyle:

fiestan800x600od3.jpg

ayrıca kapı kollarını ve bagaj çıtasını krom yaptırmanı tavsiye ederim.

fiestayan800x600nj5.jpg

fiestaarka2800x600hw2.jpg

Yorum bağlantısı
İbrahim Şen

birde sana bir sorum olacak.

aracı alçalttıktan sonra yol tutuşu değiştimi

Yorum bağlantısı
Özkan Yaman

arkadaşlar yorumlarınız ve tavsiyeleriniz için teşekkür ederim genelde özkan yazısı göze batıyo yazı bizim burda arkadaşlar arasında 3 veya 4 arabada yazıyo bizim grubumuzunkiler yani.. ibrahim bey araç alçalınca yol tutuşu biraz daha ii oldu zaten fabrika verilerine göre hareket ettik kapı içinde 15 inç jant için verilen lastik yanağı 50 idi onu uyguladık.kromları bu hafta,belki yarın.sisleri ilerleyen zamanda ilk başta ızgara içine gömük yapacam olmazsa bi yerden artık ayarlıyacaz.bu arada burhan bey evet iş yerim emeksizde beko tekbaşlar birgün iftardan sonra çaya beklerim kazasız sürüşler arkadaşlar önerilerinizi bekliyorum.....

Yorum bağlantısı
İbrahim Şen

özkan bey benim lastiklerde 195/50/15 . fakat alçaltma konusunda emin değilim.kafamı kurcalayan bizim aile geniş.bazen araca 5 hatta 6 kişi bile bindiği oluyor.alçalttığım zaman bu sayıda insan binince lastikler bence vurur diye düşündüğümden tam karar veremiyorum.bu arada senin aracın alçatmasında yaymı kestirdin yoksa orjinal yaymı kullandın.artı maliyeti ne çıktı?

Yorum bağlantısı
Özkan Yaman

ibrahim bey yayları orjinallerin üzerinde oynama yaptırarak hallettik.aslında adanaya gidip spor yay olmak vardı ama arkadaşlar gerek olmadığını kendi araçlarınıda aynı şekilde yaptıklarını dediler.bizde yayları kestirip ısıtarak aracı indirdik.maliyeti 100 ytl ve patladı.aslında benimde kafama takılan sorular vardı ama gereksizmiş.mesela araç alçalınca yedek lastik nasıl olacak çamurluğa değecekmi dedim ama o kadarda alçaltmadık zaten.geçen denemesini yaptık zaten 5 kişi bindik.yol tutuşu falan ii araba yaylandığı zaman çamurluklara değmiyor(nerdeyse 100-120 ile gidiyoduk) mahalle aralarında çukurlarda denedik sadece ön tampon 1 kere yere sürttü oda acemiliğimize denk geldi çarpraz girmeye alışmamıştım bu arabada ondan yani ben memnunum görünüm çok hoş oldu yol tutuşuda arttı tavsiye ederim zaten 15 inç jantta 50 yanağı fabrika verio aracın direksiyon kapısını açıp alt tarafa bakın orda jant ve lastik ebatlarını göreceksiniz.bu arada bugün kapı be cam çıta kromları taktırdım yarın arabayı yıkatım resimleri koyarım

Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek

Bence mercekli sislerden alıp takabilirsiniz. Aracınız hoş olmuş.

Yorum bağlantısı
Cihan Yetişken2

Ön ızgarayı bence de siyah yapın.Kontrast kaybolmuş bu şekilde. Yayları kesme işi de pek sağlıklı değil aslında. Bu şekilde aynı esneme katsayısı ve daha kısa bir yaya sahip oldunuz.Spor yay alıp takabilirseniz daha güzel olur.

Yorum bağlantısı
Ömer Yüce

Abi bence sen şu eski siyah plastik parçları tak o sırada sisleride alırsın. Arabayı illa alçaltacaksan coilover al yay kırdırma öyle yaparsan ilerde pişman olursun. bi yay alırsın alçat alçat dur :)

Yorum bağlantısı
İbrahim Şen

özkan kardeş bence keşke yayları alçaltmasaydın.aracın orjinal yayları 300 ytl. civarında olması lazım.100 ü veren 300 üde verir be.benim niyetim orjinal yaydan yana.tek kafama takılan çok sayıda insan bindiğindeki lastik ve çamurluk durumudur.bu arada kapı ve bagaj kromları yakıştı dimi.yeni resimlerini bekliyorum.

Yorum bağlantısı
Özkan Yaman
(düzenlendi)

evet arkadaşlar buda kromlu hali

21092007153ek2.jpg

21092007156ni0.jpg

24092007169gi0.jpgfhjusa6.jpg24092007166hz5.jpg

tarihinde Misafir tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Özkan Yaman

evet abi depo kapağınıda krom yaptık üzerinde ford yazıyor bu arada mehmet abi resimler hep aynı olmuş daha değişik pozlarda vardı :rolleyes:

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Vallahi zevkler tartışılmaz ama krom işini baya abartmışsınız bu renk araca bu kadar krom olmamış, bir kere kapı kolu ve camdaki vee depo kapağındakini çıkarın atın sadece bagajdaki kalsın, ön ızgaralara gelince arabayı bitirmişsiniz kusura bakmayın, jantlarda ayrı bi konu, kısaca ben hiç beğenmedim Fiesta' lıktan çıkmış gibi geldi bana. :unknw::)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...