Barıs Akıncı 30 Nisan 2008 Paylaş 30 Nisan 2008 arkadaslar bugun bende 110 luk GLX le aranıza katıldım herkes e slm lar Hoşgeldiniz...Güle güle kullanın...110'luk iyidir... Yorum bağlantısı
Erkan Özel 9 Temmuz 2008 Paylaş 9 Temmuz 2008 bagaj kapağının iç kısmından döşemeyi sökeceksin arkasında vidaları var kolayca çıkar Yorum bağlantısı
Tayyar Karahan 20 Şubat 2009 Paylaş 20 Şubat 2009 arkadaşlar connect ile muayeneden gecen varmı motor no gözüküyormu ? bu camdaki etiket yeterlimidir yoksa kusur olarak görüpte servisten tesbit raporumu istiyorlar? benim araç: 2005 90 dlx tdci Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 20 Şubat 2009 Paylaş 20 Şubat 2009 arkadaşlar connect ile muayeneden gecen varmı motor no gözüküyormu ?bu camdaki etiket yeterlimidir yoksa kusur olarak görüpte servisten tesbit raporumu istiyorlar? benim araç: 2005 90 dlx tdci Camdaki numara yetmez.. Motor numarasını görmek isterler. Göremezlerse hafif kusur ile muayeneden geçirirler... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Şubat 2009 Paylaş 20 Şubat 2009 İstasyondan istasyona değişen uygulamalar duyuyorum, can sıkıcı. Mesela benim Mondeo nun motor nosunu okuyamadı ama hafif kusur yazdı, motor nosunu okuyamadım diyerek aüır kusur ile bırakılan bir araç sahibi gördüm. Bu işi de batıracağız gibi. Yorum bağlantısı
Reşat Uz 20 Şubat 2009 Paylaş 20 Şubat 2009 arkadaşlar connect ile muayeneden gecen varmı motor no gözüküyormu ?bu camdaki etiket yeterlimidir yoksa kusur olarak görüpte servisten tesbit raporumu istiyorlar? benim araç: 2005 90 dlx tdci Bu ayın 10 unda girdim sadece aracı yıkatıp onlara teslim ettim. Bana hiç birşey sormadılar, uzunca bir koridorda aracı kontrol edip getirdiler 2. reflektörün olmamasına hafif kusur yazmışlar, motor şase numaralarının yerlerini kendileri biliyor (vergi ceza borcu yoktur götürmüştüm herhalde bilgisayardan baktıklarından onu bile sormadılar) sıra bekleyip titiz davranacaklarını düşünürken işim çok çabuk bitti Eski sisteme göre daha iyi Saygılar Yorum bağlantısı
Osman Dumanlı 21 Şubat 2009 Paylaş 21 Şubat 2009 Connect lerin motor şase numarası,şanzumanın motora birleştiği yüzeyde,bloğun en üst tarafındadır.. Ayrıca aynı numara silindir kapağındada vardır ve aynı tarafta,yağ müşürünün altında... Yorum bağlantısı
Turan Genç 11 Mayıs 2009 Paylaş 11 Mayıs 2009 110'luk süperdir. hemde süperin süperi yer uçagı maşallah Yorum bağlantısı
Recommended Posts