İçeriğe Yönlendir

Işte Benim Fusi10


Onur Demir

Recommended Posts

Onur Demir

işte benim fusi10...

akşam vakti cektim resimleri motor vs. cok pis bide kusuruma bakmayın iş güç malum zaman yok!!!

34007711re6.jpg

arkaap5.jpg

solnzt5.jpg

bagaj2vr6.jpg

ggslkib6.jpg

sagarkaub4.jpg

motoryu5.jpg

inanın bu arabaya müşteri bile buldum satmak istiyordum bu yılın başlarında. hiç sevmiyordum cünkü... ama zamanla hoşuma gitmeye başladı ve ufak tefek masraf yapınca sevilecek hale geldi. LPG taktıktan sonra hele dahada cok sevmeye başladım.

En önemlisinden başlıyayım;

35 AND 34 (A: Ahmet rahmetli babamın adı N: Nevin Annemin adı D: Demir Soyadımız) selülozik tinerle kenarlarının boyasını cıkardım :)

H4 Osram cool Blue ve beyaz led(park).

şeffaf yan sinyaller ve parklara sabitlenmiş sürekli yanan beyaz ledler.

Çizilmez cam filmi

Komple El yapımı kromdan filtre kiti ve Plush marka Filtre

Zavoli sıralı sistem LPG

Pioneer DEH-P5950IB CD receiver

GTO2000 Mono Anfi

GTO 75,4 Anfi

JBL GT4 15" 1000watt Woofer

pioneer TS-6921 Koaksiyel

Yangın söndürücü

yorumlarınızı bekliyorum....

Yorum bağlantısı
Beyhan Yılmaz

Fusi10(ON) yazısı benim eserim çalamassınız telif hakkını alıcam neyse şaka tabiki aracınız güzel ses sistemi daha bi güzele benziyor filtrenizi beğenmedim :) güle güle kazasız belasız kullanın..

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

jbl güzel seçim. sadece arka cama yapılan film görsel yanımsama olarak aracı olduğundan yüksek gösteriyor. ee fusionda ayrı yüksek o takıldı kafama. bu ses kombinasyonunda ses doyurucu ve tok olmalı eminim.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Motor hariç güzel görünüyor..

WD-40 halleder o motoru

Yorum bağlantısı
Onur Demir

filtre K&N di ama cok eskidigi için şimdilik bunu aldım ama gayet iyi memnunum yani.

resimler bi acayip digital foto makinesi bi acayip habire plakaya odaklandı gece modunda cektim bende öle yüksek cıktı. normalde alcaktır :) filmler gündüz daha güzel duruyo...

Yorum bağlantısı
Onur Demir

25bindeydi 18agustosa kadar lpg geldi 28500 oldu 1 ayda. ben askerdeyken annem ışıkta dururken arkadan çarpmışlar. tampon degişti sadece...

Yorum bağlantısı
Cihaner Öztürk

Onur bey, bagaj lazım olduğunda hoparlörü söküyormusunuz, merak ettim. Birde sanki sabit değil gibi geldi. Çok pahalı cihaz bunlar devrilmiyormu.?

Yorum bağlantısı
Onur Demir

Yorumlarınız için teşekkür ederim. Sizlerinde klavyeye basan parmaklarınız dert görmesin.

bass için polyester yaptıracaktım şekil bişe ama bagaj tamamen iptal olur ve sabit kalır diye yapmadım böyle potatif 2 kablo söktümü cıkıyo kacaman şey :)

cok agır oldugundan oynamıyo yerinden. zaten oynsada 2 parmak boşluk var etrafında topu topu :unknw:

sese gelince; cd caları taktıktan sonra orjinal kapı kabinlerinide bagladım teyp'e inanın pioneerleri bastırcak nerdeyse cok iyi yani oyüzden compenant almadım. bass cok güçlü bi bass deil ama kime göstersem aracın ses yalıtımı cok iyi sesleri cok iyi veriyo dedi. Ford yanii iyi olcak tabii

Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı

Kazasız belasız güle güle kullanın. RDS EON 4500'ü görmeyince içimde tuhafıma gitti. :)

Yorum bağlantısı
Onur Demir

gitti rds 4500 :) ses cok güzeldi atlama yapıyodu cukurlarda falan ve bide anfi çıkışı yoktu diye anfi cevirici kullanıyodum kapıları kapatırken bile güm diye bass sesi geliyodu. böylesi daha iyi Bence

Yorum bağlantısı
Onur Demir

ya aslında km si az sadece temzi deil :) işyerim cankayada,izmirliler bilir park ettinmi tamponun çizik eve dönersin illa biri gelip sürtüyo tampona. daha hiç sürtmüşlügüm bile yok :) hep başkalıarının yaptıgı ufak tefek tamponda cizikler var. ve en önemlisi arka sag kapıda boydan boya anahtar cizigi :) cekemeyenlerin işi.

Bu arada hazır çizik demişken boya kalkmış pastaydı cilaydı olmuyo anca boyatmam gerekir ama boyatma satarken ilerde problem olur diyolar neden boyattın carpıkmıydı falan derler diye. sizce ne yapayım kalsınmı böyle cok batıyo göze

Yorum bağlantısı
Onur Demir

Teşekkür ederim.

45lt simit depo, stepne yok evde kilerde :) onun yerine sonax'ın patlak lastigi tamir eden şişiren bi sprey gibi bişeyi var ondan aldım takım cantasında duruyo.

bu arada osram cool blue lerin bitanesi patladı bende m-tec miydi m-tech miydi işte ondan oldım (beyaz) 60ytl fiyat nasıl araştırmadan direk gittim evin karşısındaki aksesuarcıdan aldım

Yorum bağlantısı
Onur Demir

ya yolda giderken farkettim birinin patlak oldugunu. öle aceleside vardı o yüzden gittim aldım. internette ucuz oldugunu biliyorumda hiç ugraşamam öle şeylerle :) aldım artık gecti gitti. bidahaki sefere böyle yaparız.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...