İlker Demir 3 Kasım 2007 Paylaş 3 Kasım 2007 Arkadaşlar çeşitli dizel motorlar var. multijet, hdi , tdci vs... Peugeot 206 da kabinde çok az motor sesi duyuluyor. fiat punto harekete geçince motor sesi azalıyor. renault clio da sabit ama istikrarlı bir ses var. Benim arabamda (fusion 1.6 tdci) fazla ses hissediliyor gibi geliyor. Komşunun tavuğu komşusuna kaz mı görülüyor nedir! Ayrıca en verimli ,en kullanışlı ,bakımı tamiri kolay,en serii olan dizeli merak ediyorum. Motorlar hakkında bilgisi olan arkadaşlardan yanıtlar bekliyorum. Şimdiden teşekkürler. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Kasım 2007 Paylaş 3 Kasım 2007 zor bir soru zira kendi içinde kategorize etmek lazım motorları. öncelikle ismi ne olursa olsun tdci multijet falan fıstık bunlar firmaların taktığı isimlerdir yani ismi önemli olmadan genelde günümüz teknolojisinde ana kategoride 2ye ayırmak lazım modern dizelleri. yani yakıt püskürtme sistemlerine göre. common rail teknolojisi bunlardan biridir ford un da kullandığı. sonra subap teknolojisi de ayrı kategoridir sonra turbo değişken geometrisi de .. derken işler alt kategorilerde çoğalır sizin merak ettiğiniz konuda. şahsi fikrim şudur: aracın total ağırlığına göre değerlendirmek basitçe fikir verecektir bize. mesela clio dizeller kasanın hafifliği yüzünden daha yumuşak ve atak hissi verir kullanıcıya. ancak motor o kadar ağırdırki şase rezonansa girmesin diye kurşun ağırlık vardır clio da. tamiri kolay dizel motor günümüz teknolojisinde yoktur. zira beygir kazanmak için turbosu intercooler ı egr si hassas enjektör yapısı vs derken maliyetli ve çokça elektronik parça barındırmaktadır. serilikte yine motorun taşıdığı total ağırlıkla ilgilidir. basitçe otomotivde bir yerden kazanırken muhakkak bir yerden ödün vermek durumundasınız. yüksek beygir almak için yüksek sarfiyat gibi, iyi yol tutuş derken kaybolan konfor gibi. şu da ayrı bir bakış açısı olabilir motorları değerlendirirken 1,0 litre başına elde edilen güç. mesela focus 1.6 dizel 109 ps ise 109/1600=68 ps vermektedir 1.0 litre hacimle. ayrıca motor sesi aracın max satış fiyatı doğrultusunda yalıtıma harcanan para ile orantılıdır. çekiş de şanzıman ile doğrudan bağlantılıdır. yani konu sadece ve sadece motorla sınırlı kalmaz. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 4 Kasım 2007 Paylaş 4 Kasım 2007 tamamen duygusal bir sıralama yapayım. burda araçların şasi özellikleri ve fiyat dikkate alınmamış durumda. 1- Mercedes 2- Isuzu (bmw vesaire) 3- VW 4- Renault 5- Toyota 6- Ford /PSA 7- Honda 8- Fiat 9- GM 10- Diğer bilmediklerimden birazdan internetten bir sıralama bulacağım bakalım nasıl tutturabildim mi göreceğiz. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 4 Kasım 2007 Paylaş 4 Kasım 2007 (düzenlendi) ADAC sitesinden şu listeleri buldum . aramaya devam ediyorum. siz de arayın. http://www.adac.de/Auto_Motorrad/autokoste...cePageID=127587 bu arada şu filimleri buldum çok güzeller: (mutlaka bakın) http://www.youtube.com/watch?v=GwMfYDBX3lE 4 Kasım 2007 tarihinde Mehmet G tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 4 Kasım 2007 Paylaş 4 Kasım 2007 Filmler güzel mutlaka izleyin.Genel kültür Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 4 Kasım 2007 Paylaş 4 Kasım 2007 (düzenlendi) Şuan c.r.i. de kullanılan common rail enjektörlerlerimiz aşağı yukarı 1600 bar basıncta calışıyor.Yakın zamanda dizel araclar yine bir değişikliğe uğrayacak ve yeni üretilen dizel araclar c.r.i. 3.0 piezo enjektörlerle üretilecek.Bu piezo enjektörler 2000 bar'ın üzerinde bir basınc değerine sahip olacak.Şuan deneme aşamasında. Şuanki enjektörlerimiz yapı olarak biraz karmaşık bir yapıda.Aşağı yukarı parmak boyunda olan bu enjektörlerin ic kısmında incik boncuk 50-60 kadar parca bulunuyor.Piezo ise cok daha basit yapıda ve parca sayısıda cok az. Yani yakın bir zamanda aracları sesinden dizelmi benzinmi ayırmak zor olacak.Kalkışlarda uzar gider ise dizeldir denilecek... 4 Kasım 2007 tarihinde Ayhan ?ent tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu 4 Kasım 2007 Paylaş 4 Kasım 2007 Benim bildiği Opel ile Fiat aynı aynı motoru kullanıyor.Biri CDTİ demiş biri Multi-Jet diyor.Ayrıca yanılmıyorsam Peugeot ile Ford aynı motoru kullanıyor TDCi ve HDi gibi. Yorum bağlantısı
Okyay Pay 4 Kasım 2007 Paylaş 4 Kasım 2007 ben accord dizelden daha sessiz bir dizel duymadım gerisini bilmem Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 4 Kasım 2007 Paylaş 4 Kasım 2007 (düzenlendi) Accord dizel gercekten sessiz.Özellikle arac icinde hic motor sesi yok,3000 devirden sonra hafif birşeyler duyuluyor. Ama vw dizeli tercih ederim. 4 Kasım 2007 tarihinde Ayhan ?ent tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Can Karacaer 4 Kasım 2007 Paylaş 4 Kasım 2007 Ama vw dizeli tercih ederim. Niye ki, dünyanın en sessiz en seri dizeli Fiesta'da değil mi ki? Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 4 Kasım 2007 Paylaş 4 Kasım 2007 Fiesta zaten bambaşka bir katogoride ama hangi katogoride belli değil Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Kasım 2007 Paylaş 4 Kasım 2007 filmleri izleyin hatta indirin pc de dursun çok güzeller. saol mehmet kardeş Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 5 Kasım 2007 Paylaş 5 Kasım 2007 petrol bitti, su bitti. Bi saldırmadığımız güneş kaldı Yorum bağlantısı
Onur Yapıcı 5 Kasım 2007 Paylaş 5 Kasım 2007 Niye ki, dünyanın en sessiz en seri dizeli Fiesta'da değil mi ki? fiestamı sessiz.? Bizim komşunun yeni aldığı traktörü daha sessiz bea. Ama şunu söyleyebilirim bence tüm dizellerin sesleri hemen hemen aynı sadece yalıtımı farklı ve en dandik yalıtım ford fiestada. İç işçiliğide beş para etmez belli zaman sonra her yerden ses geliyor. işte performansı az yakması ve yol tutuşu iyi olmasa hiç binilmez ama. Nasıl her güzelin bir kusuru varsa bu güzelinde dırdırı var az kafa şişirsede alıştık Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 5 Kasım 2007 Paylaş 5 Kasım 2007 Az yakmasa,yolda tutmasa bende binmem,Ses gercekten baya var,özellikle ilk çalıştırmada oldukca fazla ama 15-20 km lik bir yolculuk sonrasında motor gercekten yumuşuyor, gevşiyor ve ses düşüyor,4 vitesten sonrada motor sesi resmen kesiliyor ama 1. ve 2. viteslerde cok kötü Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 5 Kasım 2007 Paylaş 5 Kasım 2007 (düzenlendi) Maşallah güzel reklam yapmışlar ama reklam yerine ses ile uğraşsalarmış kanımca daha iyi olacakmış 5 Kasım 2007 tarihinde Ayhan ?ent tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu 5 Kasım 2007 Paylaş 5 Kasım 2007 İyi bir ses yalıtımı işi ne kadar çözer acaba.? Yorum bağlantısı
Ahmet Kürekçi 12 Ocak 2008 Paylaş 12 Ocak 2008 hyundai accent dizel lere göre fiesta benzinli gibi hyundai nin içi resmen sallanıyor Yorum bağlantısı
Recommended Posts