Tuncer Karakaya 31 Mart 2013 Paylaş 31 Mart 2013 Teybi çıkarıp, soketlerinden ayırıp, yeniden takın... Teybi çıkarıp, soketlerinden ayırıp, yeniden takın... yaptım yine aynı değişen birşey olmadı.fakat arabanın kaputunu açtığımda aküsüne baktım akü arabanın düşük şarj yaptığını gösteriyor. bu yüzden olabilir mi? bu yüzdense düşük şarj nasıl düzeltilir şarj dinamosu değişir mi bu durumda? teşekküre ederim. aküde i şarj hakkında bir gösterge yoktur? akünün göstergesi yeşilse Ok demektir, beyaz ve siyah ise şarjı az veya su yok, ancak tüm bunları da tek göze bakarak yapan basit bir şamandıra sistemi ile yapar, cd de sorun yoksa, radyoda varsa zaten sorun teybin içinde teybim kaset zaten kısmı işlevini yerine getirmiyordu.benim için önemli olan radyo.onun dışında dinlemek istersem çakmaklığı kullanıyorum.akünün ışığı yeşil motor çalışırken.durduğunda yeşil ve maviye yakın mor rengi yanıyor. akünün üstündeki şemaya bakınca akünün şarjı tam ama arabanın düşük şarj yaptığını gösteriyor.anlamak istediğim araba düşük şarj yaparken teypte böyle bir yavaşlama olabilir mi.aslında benzer bir teyp bulup onu denemek lazım gerçekte sorun teypte mi diye ama onu bulmam zor olduğu için yardım istedim. Yorum bağlantısı
Gündüz Can Yılmaz 31 Mart 2013 Paylaş 31 Mart 2013 Abi benimde anten 3 4 yerinden kırık, çatlak. Oynatınca içindeki yay belirli oluyor. Anten komple nasıl sökülür? Benim anten dipten kırılmıştı, Ayhan abinin dediği şekilde tavan anteni altından değiştirttim. Renault bilmem ne anteni taktılar. Önceden burda hiç radyo çekmezdi, şimdi 10 tane rahat çekiyor Yorum bağlantısı
Mustafa B Akkaya 8 Nisan 2013 Paylaş 8 Nisan 2013 anteni dısıardan sökmeye çalısırken kırıldı zaten yenisini alacaktım tam alt parcası nereden sökülüyor diye soracakken iç lambadan söküldügünü ögrendim iç lambanın nerseinden sökececez cıt cıtlı bir parcasımı var esnettigimizde çıkacak ? birde herhangi bi anten alsak olurmu? illakı formu olmalı arkadası biri renault takmıs iyi çekıyor demişti Yorum bağlantısı
Yusuf Güçlü 14 Nisan 2013 Paylaş 14 Nisan 2013 Teybin ekrandaki yazilar karisiyor ozellikle frekans deistirirken sebebi neden olabilir acaba Yorum bağlantısı
Tuncer Karakaya 15 Nisan 2013 Paylaş 15 Nisan 2013 Teybin ekrandaki yazilar karisiyor ozellikle frekans deistirirken sebebi neden olabilir acaba teypte yavaşlama varsa aynı sorunla karşı karşıyayız. ben şuana kadar çözümünü bulamadım.ne denediysem olmadı.birinden arabanın yazılımıyla ilgili olabilir serviste yazılım atılırsa düzelebilir diye bir fikir aldım,servise gittiğimde birde bu şeçeneği deneyeceğim. Yorum bağlantısı
Yusuf Güçlü 15 Nisan 2013 Paylaş 15 Nisan 2013 teypte yavaşlama varsa aynı sorunla karşı karşıyayız. ben şuana kadar çözümünü bulamadım.ne denediysem olmadı.birinden arabanın yazılımıyla ilgili olabilir serviste yazılım atılırsa düzelebilir diye bir fikir aldım,servise gittiğimde birde bu şeçeneği deneyeceğim. Hocam bizim is icabi fazla firsat bulamiyoruz siz yazilim attirinca duzelme olursa sayet burdan duruma gore bi cvp yazarsaniz memnun olurum saygilarimla Yorum bağlantısı
Yusuf Güçlü 15 Nisan 2013 Paylaş 15 Nisan 2013 Aslinda yavaslama gibi bi problemim yok calismasi gayet guzel frekans aramasi olsun radyo cekimi filan sorunsuz ama ekran yazilari karisiyo frekans yazisi olsun radyo ismi olsun bunlari gostermiyo tabiri yerindeyse arap corbasina donuyo hic birsey anlasilmiyo Yorum bağlantısı
Sermet Gündoğdu 15 Nisan 2013 Paylaş 15 Nisan 2013 Aslinda yavaslama gibi bi problemim yok calismasi gayet guzel frekans aramasi olsun radyo cekimi filan sorunsuz ama ekran yazilari karisiyo frekans yazisi olsun radyo ismi olsun bunlari gostermiyo tabiri yerindeyse arap corbasina donuyo hic birsey anlasilmiyo Antende sıkıntı varsa RDS sistemi tam sinyal almayınca ekran RDS bilgilerini bazen karışık veya anlamsız karakterler olarak gösterebiliyor. Yorum bağlantısı
Tuncer Karakaya 16 Nisan 2013 Paylaş 16 Nisan 2013 Hocam bizim is icabi fazla firsat bulamiyoruz siz yazilim attirinca duzelme olursa sayet burdan duruma gore bi cvp yazarsaniz memnun olurum saygilarimla elbette eğer düzelirse burdan paylaşım yapacağım. Yorum bağlantısı
Mustafa B Akkaya 7 Mayıs 2013 Paylaş 7 Mayıs 2013 2003 focus ghıa hb aracımın teybinın radyo kanalları çekmemekte idi teybciye tamire verdim radyo alıcısının bozuldugunu kart şeklinde bi parça oldugunu bu parcanın sıfırının olmadıgını söyledi 3 çeşit focus teybi varmıs bu modellerde sanırım parcalar birbirine uymuyormuş cıkma kart bulup takacagım dedi 3 gündür parçayı bulamadı ne yapmam gerek dükkan dükkan teybi gezdireyimmi başka teypcilerde ford teybi varmı die parça aktarmak için? başka bildiginiz bir çözüm varmı? Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 7 Mayıs 2013 Paylaş 7 Mayıs 2013 2003 focus ghıa hb aracımın teybinın radyo kanalları çekmemekte idi teybciye tamire verdim radyo alıcısının bozuldugunu kart şeklinde bi parça oldugunu bu parcanın sıfırının olmadıgını söyledi 3 çeşit focus teybi varmıs bu modellerde sanırım parcalar birbirine uymuyormuş cıkma kart bulup takacagım dedi 3 gündür parçayı bulamadı ne yapmam gerek dükkan dükkan teybi gezdireyimmi başka teypcilerde ford teybi varmı die parça aktarmak için? başka bildiginiz bir çözüm varmı? Mustafa bey daha önce açtığınız bir konunuz zaten varmış.O konunuzuda birleştirdim. Sayın Mustafa B Akkaya Açmış olduğunuz konu forumumuzda daha önce açılmış olduğundan, mesajınız ilgili konuyla birleştirilmiştir. Konuyla ilgili detaylı bilgi http://www.fordclubt...i-konu-acarken/ linkinde bulunmaktadır. Lütfen yeni konu açmadan önce forumda arama yapınız, benzer konu varsa oradan devam ediniz. Göstereceğiniz hassasiyet için teşekkür ederiz. - Ford Club Türkiye Yönetimi Yorum bağlantısı
Tuncer Karakaya 20 Mayıs 2013 Paylaş 20 Mayıs 2013 teybimde ve radyoda açılıp kapanırken bir yavaşlama vardı. tamirci 164 tl masraf çıkardı yaptırmadım.aceba elinde fazla sağlam 5000 rds teyp olan varmı? bir soru daha 6000 rds bulup taktırsam arabanın direksiyon kumandasına uyarmı? bu konuda bilgisi olan varsa yardım edebilir mi? teşekkürler şimdiden. Yorum bağlantısı
Mustafa B Akkaya 22 Mayıs 2013 Paylaş 22 Mayıs 2013 Benim radyomda arızalanmıstı teybi tamir ettirmeye hiç uğraşmayın teknosadan sony usb lı teyp aldım 269 tl den 125 tl ye düşmüştü bu fiatlara yeni teyp alabilirsiniz hem usb hem yeni teyp sahibi olursunuz satarkende eskisini takıp verebilirsiniz tamire hiç ugrasmayın rds 6000 i kumanda çalıstırır die düsünüyorum teknolojı aynı nasıl olsa ama alacagınız rds 6000 teyp ikinci el 150 tl den başlıyor benim araştırmalarıma göre.. 1 Yorum bağlantısı
Tuncer Karakaya 23 Mayıs 2013 Paylaş 23 Mayıs 2013 Benim radyomda arızalanmıstı teybi tamir ettirmeye hiç uğraşmayın teknosadan sony usb lı teyp aldım 269 tl den 125 tl ye düşmüştü bu fiatlara yeni teyp alabilirsiniz hem usb hem yeni teyp sahibi olursunuz satarkende eskisini takıp verebilirsiniz tamire hiç ugrasmayın rds 6000 i kumanda çalıstırır die düsünüyorum teknolojı aynı nasıl olsa ama alacagınız rds 6000 teyp ikinci el 150 tl den başlıyor benim araştırmalarıma göre.. onu düşündüm ama direksiyon kumandasına uyumlu olmuyor yeniler. Yorum bağlantısı
Mustafa B Akkaya 23 Mayıs 2013 Paylaş 23 Mayıs 2013 onu düşündüm ama direksiyon kumandasına uyumlu olmuyor yeniler. Direksıyon kumandasına uyum için aparat satılıyor oda 150 tl civarı 80 tl ye de varmıs ama gerek yok parmagımız kumandaya uzanana kadar teybe uzanır ordan degiştiririz bana göre kumanda olmasada olur tercih meselesi Yorum bağlantısı
Tuncer Karakaya 23 Mayıs 2013 Paylaş 23 Mayıs 2013 Direksıyon kumandasına uyum için aparat satılıyor oda 150 tl civarı 80 tl ye de varmıs ama gerek yok parmagımız kumandaya uzanana kadar teybe uzanır ordan degiştiririz bana göre kumanda olmasada olur tercih meselesi teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Recommended Posts