İçeriğe Yönlendir

Olmaz Demeyin..


Cihan Tiftik

Recommended Posts

Evren Barış Özbek
Herkese tekrar teşekkürler..

Aracı dün teslim aldım.. Rotlar,rotiller,kampanalar,balatalar vs vs vs(Vs: Aks hariç arkadaki herşey) değişti.. Peki neden?

Nedeni şu: 3 hafta önce değiştirdiğim rulmanlardaki hatalı işçilik.. Bunların hepsi bana 700 YTl ye patladı.. Aynı ustaya gitmediğim için tabi paşa paşa gitti ytlcikler.. Gerçi h

Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı

Ben bu başlığı atlamışım, büyük geçmiş olsun Cihan....

Yorum bağlantısı
Yaşar Demirci
Ben bu başlığı atlamışım, büyük geçmiş olsun Cihan....

bende

büyük geçmiş olsun

Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik
Geçmiş olsun Cihan.

Malum servis Yüksel oto mu?

Yüksel usta değil. O sadece paragöz. :) Benim bi arkadaşım bunu yapan. Aracı yine yüksel usta topladı.. Aslında fırsat olsa bi araştırıp öyle kalkışacaktım aracı toplamaya ama malum derslerden vs zaman çok sıkıntı çıkardı. Hem kar yağışı hem de aracın yürümeyecek durumda olması da etken oldu bu seçimde tabi.. :i-ih:

. Bunların hepsi bana 700 YTl ye patladı.

Yağ,yağ filtresi,hava filtresi,2 radyatör hortumu da fiyata dahil bu arada.

Yorum bağlantısı
Özgür Ahkem Gökce

Büyük geçmiş olsun.

Verilmiş sadakanız varmış, ama siz genede o sadakayı tazeleyin...

Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik

Eveeet dertler bitmiyor. Bugün araçtan yine cayırtılar yükselmeye başladı.. Ama bu sefer sesin ilk başladığı an işimden gücümden geçip yolumu değiştirip ustanın yolunu tuttum.. Ses bu sefer önden geliyordu. Dedim önden de kilitlenirsek aracı benzin döker yakarım diye 5 lt lik antistatik benzin bidonumu da aldım yanıma. Akşam 5.30 sularında dükkanı kapatmaya hazırlanan ustamı yakalayıp aracı lifte çıkardım. Arka tarafta bi anormallik görmeyince biraz rahatlama biraz da merak aldı beni. Bu sefer nerden yaaaau demiştim ki usta ön lastiği döküp "senin fren balataların nerde?" demez mi? Sevgili CUB la geçen yaz aldığımız fren balatalarının yerinde resmen yeller esiyordu. 10k km de bitmesi imkansız demiştim ki çıkan balataların artık taban demirinin bile(balatayla yekpare olan kısım) erimiş olduğunu görünce şokemon oldum. :nazar: Arka taraftaki sorun çıktığında arka fren balataları kampanadan ayrı takılmaya karar vermiş,bunun sonunda da aracın tüm yükü ön frenlere binmiş sonuç da ömrünün baharında eriyip biten balatalar olmuş.. Neyseki bu sorunu güzelce aşabildik. Otosan yerine Bosch fren balatalrını takınca arabanın durabildiğini anladım. :kafa: Bakalım bu hafta içinde başka ne sorun çıkacak? Akü gibi bi his var içimde ama hayırlısı..

Bak ya sen ne zaman buraya geldin , madem geldin beni niye aramadın :angry::blink:

Söyledin mi Yüksel ustaya şikayetlerimi ve kızgınlıgımı :blink:

Arabayı babam çektirmiş abicim. Ben Yüksel usta felan deyince o da aramış çekiciyle götürmüşler aracı. Ben de gidip teslim aldım. Amacım baskı balatayı değiştirmek,yaylar ve amörtisörlele ilgili planımı hayata geçirmekti ama maliyet beni aşınca sadece amörtisöleri %25 sertleştirme gibi haince bi fikir üredi.. Aradım seni perşembe sabahı(11:00 gibi) ama telefon kapalıydı. Bi alo desen şimdiye sürüngen escortum olacaktı. :blink: Başka bahara artık. Bugün de tam arıyordum araba lazım oldu balataları almak için ama halledince zahmet olur akşam vakti deyip vazgeçtim..

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...