Emin Taşkın 27 Aralık 2007 Paylaş 27 Aralık 2007 Arkadaşlar merhaba. Resimde işaretli olan gösterde lambası sadece el freni için mi yoksa " ! " işaretinin bir uyarı anlamı mı var? Araç hareket halindeyken bazen yanıp sönüyor bazen 5-10 sn yanık kalıyor. Bilgilendirirseniz sevinirim. Saygılar.. Yorum bağlantısı
Zafer Ofli 27 Aralık 2007 Paylaş 27 Aralık 2007 El freni ile ilgili bildiğim kadarıyla.Araçta fren hidroliğine bakmanız lazım eksik mi? El freninin hidrolik deposuna bağlandığı soketin kablolarında da bir problem olabilir. Yağ eksikse veya min seviye civarındaysa ışığı yakabilir Yorum bağlantısı
Emin Taşkın 27 Aralık 2007 Yazar Paylaş 27 Aralık 2007 Cevaplarınız için teşekkürler. Hidroliğe bir bakayım. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Aralık 2007 Paylaş 27 Aralık 2007 Bu foto sizin aracınızdanmı orjinal 46000 demi yoksa ? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Aralık 2007 Paylaş 27 Aralık 2007 Servis alışkanlığı işte ne yaparsınız. km ne ki direksiyonunun plastiğinden ilk 46k sı olduğu belli bu resimdeki aracın. Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 27 Aralık 2007 Paylaş 27 Aralık 2007 Eğer aracınız peiryodik olarak hidrolik yağı eksiltmeye devam ederse büyük ihtimal arka fren merkezleridir kaynağı. Serviste 440 lira gibi bi masrafı olmuş faturayı buldum geçenlerde.. Nerden olduğunu bilinirse,sanayide çok daha ucuza mal edilebilir bence. Yorum bağlantısı
Emin Taşkın 29 Aralık 2007 Yazar Paylaş 29 Aralık 2007 Bu foto sizin aracınızdanmı orjinal 46000 demi yoksa ? Resim temsilidir. Yazısını ekleyecektim unutmuşum. Hatta site ismi falan vardı onlarıda sildim. Bu arada hidroliğe baktım tam. Ama yine yanıp sönüyor. İşinize yararsa frenler zayıflamıştı tamircime götürdüm havalarını aldı. ondan olabilir mi acaba?? Yorum bağlantısı
Guest S 10 Haziran 2009 Paylaş 10 Haziran 2009 Arkadaşlar merhaba. Resimde işaretli olan gösterde lambası sadece el freni için mi yoksa " ! " işaretinin bir uyarı anlamı mı var? Araç hareket halindeyken bazen yanıp sönüyor bazen 5-10 sn yanık kalıyor. Bilgilendirirseniz sevinirim. Saygılar.. Balatalarını gözden geçirdinmi, balata bitiminide haber verir o işaret.. Yorum bağlantısı
Eren Yavuz 10 Haziran 2009 Paylaş 10 Haziran 2009 bence el frenini indirdiğinizde altta kalan muşura el freni kolu tam basmıyordur.El freni inik iken lamba yandığında el freni koluna bastırın sonerse sorun musurda dır. Yorum bağlantısı
Hakan Karataş 5 Temmuz 2009 Paylaş 5 Temmuz 2009 yağ eksilttiği zaman arada yanıp sönerek uyarı veriyor diye biliyorum.. Yorum bağlantısı
Murat Bulut 28 Ağustos 2009 Paylaş 28 Ağustos 2009 bir dostun da belirttiği gibi o simgenin uyarısı, balataların bitimine işaret. fren bakım zamanınızın geldiği anlaşılmış. Yorum bağlantısı
Recommended Posts