İçeriğe Yönlendir

Focus 1 - Arka Cam Su Tesisatı Arızası

Çağlayan Engin

Recommended Posts

Çağlayan Engin

Arkadaşlar arka silecek suyunu çalıştırdığım zaman. içeriye su alıyor :nazar: bagaj kapağının üst tarafından resmen içeri fışkırıyor. biraz araştırdım ama çözemedim nerden geldiğini. nerden su kaçırabilir.

Yorum bağlantısı
Çağlayan Engin

selahattin abi bi bakarım oraya ama hem cama su fışkırtıyor hemde içeri komedi resmen :nazar:

Yorum bağlantısı
Çağlayan Engin

ozaman kendim bi halletmeye çalısayım olmadı servise yol gözüktü.para konusunda bencede alırlar :)

Yorum bağlantısı
Çağlayan Engin

teşekkürler hakan abi sanayideki ustama götüreyim en iyisi

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Klsik hb focus arızası. Babajı aç kapa su hortumu kırılıyor. Bagajı açıp iç döşeme ve bagaja giriş yerini takip edin çatlağı bulursunuz. Bu arada birisi de su fışkırtmaya bassın. Genelde hortumun ucu çatlıyor, yerinden söküp biraz kesip takılabiliyor. Boyu yetişmesse su fıskiye hortumu ilave etmek gerekirki bu biraz el becerisi ister.

Yorum bağlantısı
Engin Karadayan

Bir haftadır da benim arabada ön cama su sıktığımda aynı anda arka cama da su sıkıyor.Acaba sorun nedir? Ben halledebilir miyim?

Yorum bağlantısı
Engin Karadayan

Silecek kolu arızası olabilir mi biemiyorum.Ama o zaman arka sileceğinde çalışması gerkmez mi?Sadece su fışkırtıyor.Acaba depodan ayrı ayrı hortumlar mı çıkarak hem arka cama hemde on cama gidiyor.Yoksa tek hortum çıkıp sonra mı ikiye ayrılıyor?

Yorum bağlantısı
Engin Karadayan
Bir haftadır da benim arabada ön cama su sıktığımda aynı anda arka cama da su sıkıyor.Acaba sorun nedir? Ben halledebilir miyim?

Silecek kolu arızası olabilir mi biemiyorum.Ama o zaman arka sileceğinde çalışması gerkmez mi?Sadece su fışkırtıyor.Acaba depodan ayrı ayrı hortumlar mı çıkarak hem arka cama hemde on cama gidiyor.Yoksa tek hortum çıkıp sonra mı ikiye ayrılıyor?

Acaba Çağlar Beyin fikrinin dışında da fikri olan var mı?

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Silecek su deposundaki motordan iki ayrı çıkış vardır. Yani tek motor ve 2 çıkış. Biri arkaya biri öne suyu basar. Motorun içini hiç kesmedim bakmadım , iç sistemini bilmiyorum. Bu motorda da arıza olmuş olabilir.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Biraz alttan çalışmak gerekir. Davlumbaz sökülmelimi orasını hatırlamıyorum.

Yorum bağlantısı
  • 3 ay sonra...
Engin Karadayan

Havaların ısınmasıyla cam suyu deposuna sadece su koymaya başlayınca sorun çözüldü.Galiba antifirizli cam sularında oranı kaçırınca fiestalarda sorun yaratıyor ya da en azından benimkinde :rolleyes:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...