Çağlar Bayur 3 Şubat 2008 Paylaş 3 Şubat 2008 Özelden de mesaj atmışısınız ama cevapları buradan yazarsam herkes faydalanır. Aracınız Glx mi Ghia mı? Otomatikmi Düz mü. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Şubat 2008 Yazar Paylaş 3 Şubat 2008 Orta konsolda araba şeklinde çizim olan yerde , fren balata ikaz, servis ikaz, kapı bagaj kaput açık ikazı, ampul ikazı, buzlanma ikazı lambaları vardır. Bir resim çekince detaylı olarak koyarım. Frene ilk basınca arka stop ikazlar söner. Bu bölümde bulunan ikaz lambaları daha çok elektriksel kontaktörlerden sinyal alır yani aracın beyni ile ilgileri yoktur. Bunun yan tarafında bulunan gri zeminli göstergede anlık, ortalama yakıt tüketimi, dış sıcaklık göstergesi, ortalama hız ve elektronik ikincil günlük km sayacı, kalan menzil uyarı km si vardır. Buradaki en önemli gösterge menzildir. Birebir km si tutmayabilir sadece bilgi amaçlıdır. 96 ghia az sayıda gelmişti büyük ihtimal hatchback mi? Cruise control var mı? Hani resmi nerde Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Şubat 2008 Yazar Paylaş 4 Şubat 2008 Bunlarda soru mu Radyatör suyu ikaz lambası kronik derttir. %99 su tamamdır ama lamba yanmaktadır. Sabit seviye kabının içindeki sensör yeni geldiğinde bile zaman zaman boş yere ikaz veriyordu. Siz gözle su kontrolunu yaparak fazla dert etmeyin o lambayı. Ben o sensörü daha yeni temizlettim taktım hala su yok sanıyor. Koltuk ısıtması orjinal deri döşemeli araçlarda vardır (bendeki gibi keh keh). Sizinki de orjinal deri ise orta konsolda sağ sol koltuk işaretli 2 düğmesi olmalı. Ama 96 modelde hiç deri döşeme görmedim? Servis zamanı uyarı lambası yanında bir ok işareti vardır. Bu ok un içine dikkatlice bakarsanız ataş kalınlığında ince deliği göreceksiniz. Kalem olmaz, ataşı alın açın düz metal yapın. Kontak II pozs. da iken o deliğe sokup bastırın. 5 saniye basılı tutun lamba söner. Zaman ve km sayarak yanan bir servis uyarı lambasıdır beyinle alakası yoktur. Tabii lambayı söndürmeden önce bakım yapıldığına emin olun. Hani resim? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Şubat 2008 Yazar Paylaş 15 Şubat 2008 Sis düğmesinden yanıyor Farları yakmak için çevirdiğiniz düğmeyi farlar yanarken kendinize çekin. Önde sis varsa ilk çekmede öndeki ikinicde arkadaki yanar. Arkada sis varsa ilk çekmede yanar. Sarı Sis ikaz ışığı solda ki ufak bölümde yanacak. Yorum bağlantısı
Şükrü Yıldızdal 1 Kasım 2008 Paylaş 1 Kasım 2008 (düzenlendi) 95 ve üzeri mondeo kullanım kılavuzu tıkla 1 Kasım 2008 tarihinde ? tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İlhan Kol 5 Eylül 2012 Paylaş 5 Eylül 2012 97 model mondeo kullanım kılavuzu arıyorum linklerin hepsi ölü fordun sitesinde eski araçlarınki yok ,yardımcı olursanız sevinirim... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Eylül 2012 Paylaş 5 Eylül 2012 Evet hepsi ölmüş.. Çözeceğim ben bu işi.. mailinizi verin bana şimdilik maille göndereyim.. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Eylül 2012 Paylaş 5 Eylül 2012 gönderdim. Burada http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/175555-mk2-mondeo-kullanma-kilavuzu/ Bir çok dosya var. hepsi de işinize yarayabilecek şeyler... Yorum bağlantısı
Recommended Posts