İçeriğe Yönlendir

İlginç ve Komik İlanlar

Okyay Pay

Recommended Posts

Guest Misafir
  Eren Gökmen yazdı:

dsg sizin olsun, bana sanzuman lazim :biggrin:

Dogus'la anlasin ben karismam:) Ben manuelciyim yasasin Ankara trafigi [emoji23]

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  E. Ozlem Kaya yazdı:

Dogus'la anlasin ben karismam:) Ben manuelciyim yasasin Ankara trafigi [emoji23]

Sen hele bi istanbul'a taşın görecem ben senin manuelciliğini 

Eren Gökmen yazdı:

dsg sizin olsun, bana sanzuman lazim :biggrin:

Çirkinleşirim hatta  :)

Yorum bağlantısı
Burak Beykurt

İlanların sahibinden linkini koymayın resim olarak çekip koyun lütfen :) ilan kaldırılınca biz gülmekten mahrum kalıyoruz :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Misafir
  Mehmet Yeter yazdı:

Bu şekilde uydurulabiliyor mu eren abi? :unsure2:

Evet hocam. Daha öncede görmüştüm yapanı. Kaput, tampon, 2 far. Çamurluklar aynı. Hatta arka tamponu da yaptınız mı alın size mk 1,5 :D

Yorum bağlantısı
Misafir
  Recep Selim Kaya yazdı:

İlginç ve komik değil, tam şikayetlik, hatta ibretlik bir ilan olmuş. Göz göre göre yapmayın bari kardeşim..  :angry:

Yorum bağlantısı
Selim Kaya
  Kerem Minaz yazdı:

İlginç ve komik değil, tam şikayetlik, hatta ibretlik bir ilan olmuş. Göz göre göre yapmayın bari kardeşim..  :angry:

Paylaşabilecek başka yer bulamadım. Sonuna kadar haklısınız. Bu konuda da mı bir başlık açsak?

Yorum bağlantısı
Misafir
  Recep Selim Kaya yazdı:

Kerem Minaz yazdı:

haksızlık etmeyelim llütfen,km geri çektiği gibi aynı orantıda fiyatıda 8 bin tl geri çekmiş  :D

Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy
  Barış Ünal yazdı:

haksızlık etmeyelim llütfen,km geri çektiği gibi aynı orantıda fiyatıda 8 bin tl geri çekmiş  :D

kilometreden çıkardığını beygire yüklemiş. size de yaranılmıyor haa  :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Taner Gündüz

8 ileriyi bir şekilde anladım ama 2 geri  :unsure2:  sanırım şöyle oluyor gerriyy   gelllllyyyy :D

Yorum bağlantısı
Misafir
  Taner Gündüz yazdı:

8 ileriyi bir şekilde anladım ama 2 geri :unsure2: sanırım şöyle oluyor gerriyy gelllllyyyy :D

Mercedes unimog larda 8 iler 2 geri vardır geri nin biri takviyeli olması lazim
Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu
  Doğuş Bağ yazdı:

60.000 liraya şahin isteyen? Birde atar yapmış; aracım tr de tektir ..boş muhabbet icin aramayın denemeyin bile kötü olur"

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-tofas-tr-tek-diyenlere-manken-gorucuye-cikti-air-suspansiyon-lu-276566023/detay

lütfen şahin değil ilanı doğru okuyalım 

Doğan SLX  :biggrin:

Yorum bağlantısı
Misafir
  Mehmet Kazancıoğlu yazdı:

lütfen şahin değil ilanı doğru okuyalım 

Doğan SLX  :biggrin:

Aaaa pardon abi e tamam o zaman fiyat normal  :biggrin:

Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy
(düzenlendi)

bu şahinci-doğancı tayfaya aracı aldıklarında tazmanya canavarıyla pembe panterleri ücretsiz veriyorlar herhalde. 

tarihinde Serhat ipeksoy tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...