İçeriğe Yönlendir

İlginç ve Komik İlanlar

Okyay Pay

Recommended Posts

Selçuk Bakış

Citroen bu kadar iyi tanıtamazdı, ilanı açmadan arabanın ne olduğu anlaşılıyor.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • 1 yıl sonra...
Mehmet Ozyurek
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

İyi bir baba önce yavrularını düşünmeli; çocuklarının arka koltuk masalarında resim yapabilmelerine olanak tanımalı. Sonra keyifle yemeğini yiyebilmeli, meyve suyunu içebilmeli. Yağmurlu bir günde cam tavandan yukarıya bakıp “Baba bu araba çok eğlenceli” deyince içinizi ısıtmalı. Okul arkadaşlarıyla sinemaya gidilecekken dört arkadaşını biz alırız yavrum deyince çocuğunuzun gururlu 7 koltuk sevinci sizi sizden alacak. (Geldi mi babalara + bonus)

İnanılmaz ön cam geniş açısıyla yollar daha da uzun olsun, tatiller ise hiç bitmesin diyeceksiniz.

Dijital Klima ve Dört yönlü kullanımı ile siz , eşiniz ve de çocuklarınız diledikleri ısı seviyesinde seyahat edebilir.

Geniş bagaj hacmiyle ev dekor işlerinde asla başka bir araca ihtiyacınız kalmayacak; tüm koltukları yatırarak devasa bir hacim elde edebileceksiniz.

Yokuş kalkış desteği hangi dik yokuş olursa olsun 8 saniyeniz var :) bir cm bile kaymadan kalkıp yola devam edebilirsiniz.

Temassız kilit açma ile marketten elleriniz dolu geldiniz, cepte anahtar aramaya gerek kalmadan kapı koluna tek dokunuşla kapı kilitlerinin açılması size büyük kolaylık sağlıyor.

Start-Stop özelliği; hanımlar karışık çantalarda anahtar aramaya son, çantayı yan koltuğa at start-stop'a bas ve gazla.

Otomatik vitesi ve F1 vites kolları ile dilediğiniz an bir formula yarışçısı edasıyla F1 – ile vites küçültüp şaha kalkabilecek gerek F1 + tuşuyla ekonomiyi daha da yakalayabileceksiniz. En önemlisi uzun uzun yolculuklar size sadece işten eve kadarki mesafe kadar kısa gelecek ve inanın kendinizi hiç yorgun hissetmeyeceksiniz.

Çift dikiz aynalar ile hem hemen arkanızdaki yavrularınızdan hem de taa en arkada olanlardan bir göz hizasında haberdar olacaksınız.

1.6 e-HDİ 120 beygir motor gücü ile hem ekonomiyi hem de performansı gayet iyi şekilde alacak ve bir depoyla 1000 km gidebilmenin mutluluğunu yaşayacaksınız.

Aralarda şaft tünelinin olmayışı araç içini evinizin ferahlığında geniş tutuyor.

Önde ve arkada bulunan 12 v güç ve 220 v güç girişleri hem size hem çocuklara enerji veriyor.

Arka kapılardaki perdeler uykusu gelen yavrulara bire bir paha biçilemez konfor.

Ön kol dayamalar; eşinizle el ele tutuşmanın tadına varıp Bluetooth,USB,Telefon çalar ile doyurucu ses tınısıyla buralardan uzaklaşacaksınız.

12.4 inç Devasa ekran ile gözünüzün hep görmek istediği kim veya ne varsa ekrana koyabilme özelliğiyle 'Bugün resmine bakıp öyle yola çıktım' dersiniz.

Otomatik yanan beyaz farlar ellerinizi güvenli sürüşten asla ayıramayacak. Yağmur sensörü keza öyle.

Keyless go ile eve yürüyüş yolunda size ışık tutarak yolunuzu aydınlatıyor.

Çok fonksiyonlu direksiyon ile araç içi tüm lambaları tek tuş ile açıp kapabilecek, Limiter tuşu ile hızı sınırlayabilecek, Cruise ile dilediğiniz hıza sabitleyebilecek +/- tuşlarıyla ayağınızı yormadan hızınızı artırabilecek ya da yavaşlatabileceksiniz. İç aydınlatma tuşu ile araç içini gecenin zifiri karanlığıyla bütünleştirebileceksiniz.

Arka taban altı gizli bölmeler ile özel her ne var ise sağda solda kaybolmadan buralara koyabilirsiniz.

Baba değilseniz bunların, nasıl paranızın karşılığını fazlasıyla verdiğini anlayamazsınız. Şimdi kim ressam edasıyla hayatına bambaşka bir dokunuş yapmak ister.

MANTIKLI TAKAS OLUR.. ARACIM AĞIR HASAR KAYITLIDIR.
Ağır hasar kaydı yazısının olmaması için 367 bin tl fark vermeye değmeyeceğinin ispatı bu araç 

https://shbd.io/s/2s48yYCa

Picasso galiba :)

Bu konforu başka verecek ne var ki :)

Mahmut Yıldız yazdı:

Rover'75 te ölmezdi belki :)

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Bahadır TÜFEKCİ
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

İlandaki arabanın hikayesi nasıl olabilir? 

hem darbe noktaları ve kaza detayı, hem sigorta ilahe işleri falan. Ben anlamadım

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-hasarli-araclar-arazi-suv-pickup-2012-subaru-xv-calisir-yurur-kaporta-hasarli-158-km-1224424159/detay

Ya şarampolden yuvarlanmış yada birileri araca kasten zarar vermiş. 

Yorum bağlantısı
Ali Gök
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

hem darbe noktaları ve kaza detayı, hem sigorta ilahe işleri falan. Ben anlamadım

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-hasarli-araclar-arazi-suv-pickup-2012-subaru-xv-calisir-yurur-kaporta-hasarli-158-km-1224424159/detay

araba parçalanmış. sağdan soldan çıkma parça bulup üzerine takmışlar bu halde birine yapıştıracaklar . ekmek yenme şansı olsa kendileri yer

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış

Bu tarz hasarlı araçların çoğu ufak bir makyajdan geçip ilana öyle girer, tamiri ucuz olsa kendileri yaptırıp satar.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Ali Gök yazdı:

araba parçalanmış. sağdan soldan çıkma parça bulup üzerine takmışlar bu halde birine yapıştıracaklar . ekmek yenme şansı olsa kendileri yer

bu mantıklı. Çünkü bu şekilde bi kaza olamaz. Takla desen değil. Arada şıkıştırma değil. Saçma bi hasarı var yani

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

takla atmış dıştan kozmetik biraz düzeltilmiş parlatılmış, tamiri en zor olanlar bunlar zira kozmetik düzeltirken bir çok görünmeyen yere hasar verilir içten saçlar kırılır puntolar atar. dıştan feci hasarlı gözüken kimsenin almadığı bir focus alıp toplamıştım iç bölümler sapasağlamdı tek punto yerinden kaymamıştı

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Tampon takmışlar.. Net belli duruyor.. Cam kırılmışsa onu da takmışlar.. 

Geri kalanı taklalı. Güzel yıkanmış.. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Mehmet Ozyurek yazdı:

Güzel yıkanmış.. 

bu günlerde yıkanmış araba bile fiyata 500-700 TL koyar

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Çağlar Bayur yazdı:

bu günlerde yıkanmış araba bile fiyata 500-700 TL koyar

Qaahqai’ye cila yaptım. 😍

• Beğen 1
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Ali Gök yazdı:

tamda 350 bin tl teklif etmiştim adamlara.... neyse

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...