İçeriğe Yönlendir

Kabuk Değiştiren Focuslar işte ST

Yücel Yıldız

Recommended Posts

Yücel Yıldız
(düzenlendi)

Arkadaşlar merhaba

Üyelerimizden Cengiz bey Focusunu bize emanet etti bizde emanete nasıl bakmışız bir bakın bakalım.

uygulamalar

Ön tampon ST

Sis farları değişti

Yan marspiyeller St

Arka Tampon ST

Çok şık bir Egzoz uygulaması yapıldı

16" St benzeri orjinal örümcek jant takıldı

bijon şifresi uygulandı

hayırlı uğurlu olsun diliyorum Uğur bey en güzel günlerde kullanmanız dileğiyle

tarihinde Mertol Kip tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Uğur Cengiz

Yücel Bey her şey için tekrar teşekkür ediyorum. Ellerinize sağlık... :)

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Tamponlar çok güzel oturmuş. Geri vites sensörleri orjinalmi? Maliyet ne kadar oldu? İliniz?

Yorum bağlantısı
Yücel Yıldız

Park sensörü daha sonradan uygulanmış sensörleri boyadık

neresine gelince Ataşehir Otokoç tayız

Yorum bağlantısı
Fatih Yüce

Valla süper olmuş tebrikler emek verenlere.Jantları mondeonun trend donanimindaki jantlara çok benziyor acaba ta kendileri mi?

Yorum bağlantısı
Ömer Yüce
O modifiyeye biraz daha büyük jant güzel gidermiş . Çok şık olmuş elinize sağlık . Tamponlar özellikle çok güzel olmuş .

mesela benim 18 jantlar...

Yorum bağlantısı
Osman Bala
Servis plakalık iptali yapmıyor mu :D

Sen benden çok yaşayacan.

Yorum bağlantısı
Uğur Cengiz

servis plakalık iptalini tabiki yapıyor, fakat bunlar zevk meselesi... takılmasını kendim istedim.

Yorum bağlantısı
Tansel Yılmaz

Uğur Bey, zahmet olmazsa jantların fiyatı nedir söyler misiniz? Teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Yücel Yıldız

jantların fiyatı adet fiyatı 555 YTL

Yorum bağlantısı
Salih Şakşak

Yücel abi herşey iyi hoşta egzoz kimin zevki onuda anti parantez belirtsen diyorum :lol2:

Yorum bağlantısı
Adnan Çakır

sadece jant reklamı yapılmış gibi duruyor ,halbuki araba önden daha güzel resimlene bilirdi yinede güzel olmuş. 2008'in dış aynaları değişiklik yapılmadan bu kasaya takılamaz mı?

Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger

Bende bişey öğrenmek istiyorum. 2007 Ghia'ların sinyalli dikiz aynası bu araca olur mu? Sinyallerinin yanması için nasıl bir tertibat uygulamak lazım?

Yorum bağlantısı
Yücel Yıldız
Bende bişey öğrenmek istiyorum. 2007 Ghia'ların sinyalli dikiz aynası bu araca olur mu? Sinyallerinin yanması için nasıl bir tertibat uygulamak lazım?

Evet düz elektrikli aynaları çıkartıp sinyalli aynaları kullanabilirisiniz bunun için ayrı bir tesisata gereksinim olmayacak var olan tesisat bu düzeneğe uygun

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...

sinyalli aynayı sormuştuk aklımda kalan biraz uğraştırıcı olması vede astarı yüzünden pahalıya mal olması :) yinede sorun derim.. iyikide değiştirmemişiz 2 gün sonra aynayı kırdım.. 5 liraya yaptırdımda kurtulduk valla

Yorum bağlantısı
Coşkun Filiz
(düzenlendi)

Selamlar,

Jantların ismi ingilteredeki sitedde Y-spoke,

Bencede bu jantların büyükleri çok yakışırmış en azından 17"

Jant çapları dışında çok güzel olmuş. Param olsada yaptıramam benim focus sedan :)

tarihinde Coskun Filiz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Kerim Bilge

Uğur Cengiz Bey Lütfen Avatar Resminizi Değiştiriniz Aksi Taktirde Admin olan kişiler Tarafından Silinecektir . Forumumuzda avatar resmi koyma gibi bir mecbur durumunuz yok.

Saygılarımla :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...