İçeriğe Yönlendir

Connect alttan gelen ses


Barıs Akıncı

Recommended Posts

Barıs Akıncı

Kapı sesleri bende de az da olsa var ama siz de olan ses bende yok.Birde yakıtı zamanla azalıyor.İlk baştan benimde gözümü korkutmuştu.Şu an bir depo ile 800 km gidiyorum.Bence bu miktar makul.Hatta daha da azalacağını düşünüyorum.Sizinkide azalacaktır.

Yorum bağlantısı
Yaşar Demirci

ön düzende sıkılmamış civata var. btün civatakarı torkunda sıktırın. genelde tabla civataları yapar sesi

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Erkan Özel

arkadaşlar bu ses pedal kütüğünün altındaki sacdan gelen sağa sola dönüşlerde tokult diye gelen bir ses diğilmi bu sesin nedeni fren pedalını arkasında bir mekanizma var bu mekanizma arcın kaza anında sürücünün ayağının zarar görmemesi için fren pedalı katlanıyor servise gider bunu söktürürseniz sesten kurtulursunuz aracın akisinde amörtisörlerinde alt tabla kollarında bir şey aramayın

Yorum bağlantısı
Erkan Özel

rahatsız olanlar söktürüyor o ayrı tartışılır ama bu sesten şikayet edenler arabalarını sağını solunu kurcalatmasın ses kesinlikle belirttiğim noktadan

Yorum bağlantısı
Yaşar Demirci

sökmedende giderilir o ses. katlana bilir pedalların bir parçası bu parçayı sökerseniz ayaklarınız kırılabilir. belkide daha fazlası ( allahuteala korusun)

Yorum bağlantısı
  • 4 ay sonra...
Murat İmeci

Aklıma davlumbaz geliyor ,bir kontrol edin bakın her hangi herinde bi bağlantısı cıkmasın!

Yorum bağlantısı
Deniz Emek

merhaba

Bugün sabah aracımla bir yer gittim ve orada aracı yıkadım güzelce sildim daha sonra az önce eve gelinca sol arka kayar kapı kapatırken kapanmasına 10-15 cm kala biryere sürtüyormuş gibi bir ses geliyor. Daha önce böyle bir şeye tanık olan varmı. Aracım 2008 90 ps delux.

Yorum bağlantısı
Engin Karadayan

Geçen arkadaşın focusu götürdüm buna benzer bir ses için.Sesin kaynağını bulmak için salla salla dilim damağım birbirine yapıştı.Sonra sağ önde bir civata gevşemiş;usta şase bağlantısı falan dedi ve araya bir pul koyup somunu sıkınca kesildi.Ücret 10 ytl.

Yorum bağlantısı
Nahit Alev
(düzenlendi)

benim aracda yeni şu an 1315 km de ve vites degiştirirken debrajdan ayagını cekerken tık diye bir ses geliyor.o neden olur acaba yaşar ustam ben görev icabı gemerekteyim kayseri yakın gelsem görüşebilirmiyiz

tarihinde Nahit Alev tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Nahit Alev

alper bey teşekür ederim icimi rahatlattınız.bende kendi kendime kızıyordunki hatalı kullanımdan daha 2000 km de ses gelmeye başladı diye... ;) kapı sorunuda bendede yeni başladı tozdan oldugunu düşünüyordum ama dediğiniz gibi en kısa zamanda yağlatıcam tekrar teşekkürler...

Yorum bağlantısı
  • 5 hafta sonra...
Mehmet Ozyurek

Oturmayan cam.. Arka kelebek camı ise... Sorun camda...

Başıma bir kaç kez geldi...

Anlaşmalı camcıya gönderdiğim camlar yan sanayi idi ve hatalıydı...

Bu sebeple arka kelebek camı kırılan connectleri yetkili servise gönderip orjinal cam taktırıyorum...

Yorum bağlantısı
Erkan Özel
arakdaşlar bu alttan gelen ses olayı bende de var.araç 2006 iki tane sanayiide usta baktı ama birşey göremediler. sesin ne zaman yaptığı belli değil. çukurlu yerlerrden geçiyorum yapmıyor düz yolda yapıyor. bugün dikkat ettim dönerken yaptı.ayağımın altından geliyor sanki hissedebiliyorum.

acaba antipatinaj da bir hasar olabilir mi? çünkü dağlık bir yerde yokuş çıkıyordum. araç patinaja düşünce ben de geri salmadım ve iyice yüklendim o anda sistem tam devreye girdi ve acayip bir şekilde kut diye bir ses çıktı.ondan öncede yapıyordu ama çoğaldı.

birde bir doblo kullanıcısı amörtisörlere taş girdiğini ve onun bu sese neden oludğunu iddia etti ve basınçlı su sıkarak taşları düşürdüğünü ve sesden kurtulduğunu söyledi.

buradacivatalrdan bahsedilmiş iki tane usta baktı ama birşey demedi.burda servis biraz uzak ama artık servise götüreceğim.

BİRDE UYARI YAPIYORUM SAKIN KONSOL DA HİÇBİR ŞEKİLDE ÇANTA BIRAKMAYIN ÇÜNKÜ KELEBEK CAMIMI PATLATTILAR VE KASKOLU ANLAŞMALI CAMSIYA GİTTİM TAKTIRDIM OLMADI YİE GİTTİM VE TEKRAR OTURTAMADI. ACABA USTA VARSA BU CAM TAM OTURUR MU ONU SORUYORUM DIŞTA VE İÇTE AÇIKLIK KALDI. CAM CIYA SORUYORUM SAÇ OLDU

Yorum bağlantısı
Mahmut Özçiriş

Benim aracımda bozuk yollardan geçerken gıcırdama sesi geliyor. Bir usta denge çubuklarının plastik kısımlarının su ile teması sonucu bu sesi yaptığını söyledi. Nasıl temizlemem gerekiyor? Yardımcı olursanız sevinirim.

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Erkan Özel

bu ses bilya ile alakalı değil konuyu başından itibaren dikkatli okursanız aynı şey olmadığını göreceksiniz

Yorum bağlantısı
  • 11 ay sonra...
Murat Özen

arkadaşlar bende transit connet var 2003 model 141111 de araçla normal giderken veya kasistlerde birşey yok sadece merdivenli yola geldigim zaman ayagımın altında yok bir ses geliyor.servise gittim bulamadılar bende önce amatisörleri sonra viraj lastiklerini sonrada rot başlarını degiştirdim ama hala ses geliyor bu gün yine servise gittim yine bişey bulamadılar bilgisi olan var sa yardımcı olsun teşekkürler

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...