Yiğitcan Coşar 1 Şubat 2008 Paylaş 1 Şubat 2008 fiesta 1.6 tdci bildiğim kadarıyla 90 hp bizim 1.4 tdci fiestalar ise 68 hp. Bazı box tuning uygulamaları ile 87 hp ye kadar yükseltilebildiğini görüyorum. Bu box tuning ve + bikaç işlemle aracımızı 90 hp ye çıkarsak acaba 1.6 fiestayla aynı performansa kavuşur mu yada daha iyi bi performansa kavuşurmu ? Basit bi mantıkla düşündüğüm zaman 1.6 lar zaten motor olarak 1.4 ten ağır eşit güçlerde sanki 1.4 daha bi iyi olur gibi geliyor siz ne dersiniz ?? Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar 1 Şubat 2008 Yazar Paylaş 1 Şubat 2008 O zmn bu işe girmişken bi konuda bahsedilmişti 1.6'nın intercoolerı bulunabiliyormuş (hatta metrol abi sen mi demiştin 250 ytl ye alınıyor diye öle hatırlıyorum) onu alıp kendi aracımıza uygulasak? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Şubat 2008 Paylaş 3 Şubat 2008 Yeni Volvo 30 daki bile aynı motor. Taibiki yazılımsal, turbosal farklar bile muhakkak vardır. Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 3 Şubat 2008 Paylaş 3 Şubat 2008 1.4 tdci'lerin cip ile 113 hp ye kadar yükseltilebildiğini duydum. Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar 10 Şubat 2008 Yazar Paylaş 10 Şubat 2008 1.4 tdci'lerin cip ile 113 hp ye kadar yükseltilebildiğini duydum. Öle şeler sölüyolar ama yanında şunuda ekliyolar oluşabicek sorunlara garanti vermiyorus ama 87 hp dekiler garantili Yorum bağlantısı
Burak Bölükbaş 3 Ocak 2010 Paylaş 3 Ocak 2010 87 beygire çıkarma olayını izmirde yaptırabiliyormuyuz? bilen var mı? bir de maliyetini soracağım. Yorum bağlantısı
Onur_Cengiz 8 Ocak 2010 Paylaş 8 Ocak 2010 kesinlikle 1.6tdci diyorum çünkü 1.4 turboya geçmeden kullanıldığında yekeleme yapıyor hep devri yüksek tutmanız gerekiyor malum mazot fiyatlarına hükümetin son zammı baya bi ağır oldu. aslında başta 1.4 yetiyor çekişi tatminkardı ama alışınca yetmiyor ben yaza chip uygulaması yapmayı planlıyorum birdaha fiesta alacak olsam 1.4 almam kesinlikle 1.6 diyorum daha bi güven veriyor kullanımı daha zevkli yakıtıda aşağı yukarı aynı olmalı diye düşünüyorum Yorum bağlantısı
Onur_Cengiz 8 Ocak 2010 Paylaş 8 Ocak 2010 ayrıca başıma gelen bi olaydan bahsedeyim genelde mazotu hep aynı yerden alırım mecbur kaldığımda başka biyerden almam gerekiyorsa 20tlden fazla almam neyse başka biyerden aldım ve pompacı yanlışlıkla kırsal motorin vermiş:@ araçta genelde 1-2 kişi olur ama o gün arkadaşlarla biyere gidiyorduk mahalle arasında köşeyi dönünce dik bir yokuşu çıkmam gerekti 1.viteste debriajdan ayağımı çekiyorum araç bayılıyo yarım debriaj yapmam gerekiyo araba kalkmıyo geri salıp hızlanıp öyle çıktım arkadaşlarım çok dalga geçtiler aslında genelde aracımın performansından memnunun nasıl böyle bişey olur anlayamadım ustama sordum araca fazla yük bindiğinde yakıtta kötü olduğunda 1.4tdci'larda turbo kesme gibi değişik problemler yaşanabiliyormuş kesinlikle imkanlar çerçevesinde araç enaz 1.6 olmalı diyorum hem yakıt hemde motor ömrü kullanım rahatlığı açısından Yorum bağlantısı
Halis Parlak 4 Mart 2010 Paylaş 4 Mart 2010 Hali hazır da 1.6 tdci fiesta kullanıcısı olarak kesinlikle 1.6 tavsiye ederim.Ben de sizin gibi kararsız kalmıştım sıfır alırken yaklaşık 2000 tl fark vererek 1.6 tdci almıştım. Süper seri ve ekonomik benzinli araba gibi kaçıyor bu araba ile en çok da rampa tırmanmayı seviyorum. Yorum bağlantısı
Ferhat Özçelik 30 Temmuz 2010 Paylaş 30 Temmuz 2010 ewt bendede 1,6 sı var ve cok memnunun cok az yakıyor motor buyuk olduğu ıcın yorulmuyor ve serı bır sekılde hareket etmenızıde sağlıyor motor yorulmadığı ıcnde sehır ıcıde az yakıyor tabıkı halbukısı 1,3 motorlar daha fazla yakıyorlar sehır ıcı cunku motor hep devırlı kalkmak iştiyor sıcaklarda cabası tabı kasıyor kendını ben 2 ile rolentı ıle kalktığımı bılırım asfaltacıkınca 1 vides 3 ardından 5 atıyorum gerı kalanlara gerk yok heheh ) tabı aracın motoru daha rahat calıssındıye katalutozorude bosalttırdım sesı bıraz fazla cıkıyor ama yolda erkekggıbı gıdıyor ))) Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 30 Temmuz 2010 Paylaş 30 Temmuz 2010 ewt bendede 1,6 sı var ve cok memnunun cok az yakıyor motor buyuk olduğu ıcın yorulmuyor ve serı bır sekılde hareket etmenızıde sağlıyor motor yorulmadığı ıcnde sehır ıcıde az yakıyor tabıkı halbukısı 1,3 motorlar daha fazla yakıyorlar sehır ıcı cunku motor hep devırlı kalkmak iştiyor sıcaklarda cabası tabı kasıyor kendını ben 2 ile rolentı ıle kalktığımı bılırım asfaltacıkınca 1 vides 3 ardından 5 atıyorum gerı kalanlara gerk yok heheh ) tabı aracın motoru daha rahat calıssındıye katalutozorude bosalttırdım sesı bıraz fazla cıkıyor ama yolda erkekggıbı gıdıyor ))) Ferhat bey mesaj yazarken noktalı harfleri kullanmayı unutmayalım; kelimeleri doğru yazalım lütfen.. ewt bendede 1,6 sı var ve cok memnunun cok az yakıyor motor buyuk olduğu ıcın yorulmuyor ve serı bır sekılde hareket etmenızıde sağlıyor motor yorulmadığı ıcnde sehır ıcıde az yakıyor tabıkı halbukısı 1,3 motorlar daha fazla yakıyorlar sehır ıcı cunku motor hep devırlı kalkmak iştiyor sıcaklarda cabası tabı kasıyor kendını ben 2 ile rolentı ıle kalktığımı bılırım asfaltacıkınca 1 vides 3 ardından 5 atıyorum gerı kalanlara gerk yok heheh ) tabı aracın motoru daha rahat calıssındıye katalutozorude bosalttırdım sesı bıraz fazla cıkıyor ama yolda erkekggıbı gıdıyor ))) Yorum bağlantısı
Engin Murat Ünal 30 Temmuz 2010 Paylaş 30 Temmuz 2010 Bence almışken 1.6 olanını almalı. Çip yazılımıyla, intercooler'la uğraşmak ve sonra aşırı zorlanan parçaların getirdiği maliyet yerine 1.6 alıp keyfini sürmek daha doğru. Bendeki 1.4 TDCI ve keşke biraz daha para sayıp 1.6 sını alsaymışım diyorum çoğu zaman. Özellikle şehir içinde yokuşlarda veya uzun yolda sollarken. Yorum bağlantısı
Recommended Posts