Misafir 7 Nisan 2015 Paylaş 7 Nisan 2015 Ali Gürsoy yazdı: Ne kadara aldın abi , bende orjinal alıyım diyorum . Kardeşim,senin aracın için bir fiyat alabilirim istersen. Eray Alicikoğlu yazdı: aynen abi hayırlısı artık senden arabayı alana kadar jantları da tamamlataydık iyiydi :D Vay çakal carlosse Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 7 Nisan 2015 Paylaş 7 Nisan 2015 Hakan Erken yazdı: Kardeşim,senin aracın için bir fiyat alabilirim istersen. Vay çakal carlosse st tampon mu alsak ya Yorum bağlantısı
Misafir 7 Nisan 2015 Paylaş 7 Nisan 2015 Eray Alicikoğlu yazdı: st tampon mu alsak ya Üstüme gelme istersen Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 7 Nisan 2015 Paylaş 7 Nisan 2015 Hakan Erken yazdı: Üstüme gelme istersen hahah sen bilirsin işini Yorum bağlantısı
Misafir 7 Nisan 2015 Paylaş 7 Nisan 2015 Ali Karadağ yazdı: Bu başlığa noolmuş la Haketti ama Yorum bağlantısı
Ali Karadağ 7 Nisan 2015 Paylaş 7 Nisan 2015 Hakan Erken yazdı: Haketti ama Sen bir ara İzmir'e gelsene Yorum bağlantısı
Misafir 7 Nisan 2015 Paylaş 7 Nisan 2015 Ali Karadağ yazdı: Sen bir ara İzmir'e gelsene Kısmet bu işler. Yorum bağlantısı
Misafir 7 Nisan 2015 Paylaş 7 Nisan 2015 (düzenlendi) Hakan Erken yazdı: YMN meşhur cila resminden sonra 2.favori cila resmi bence bu olmuş.Ayna kendince baksa kıskanır denilebilir. 7 Nisan 2015 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 7 Nisan 2015 Paylaş 7 Nisan 2015 Maşallah, konu başlığını görünce bu ne dedim ilk mesajdaki kurbağalarda seninmi? Yorum bağlantısı
Misafir 7 Nisan 2015 Paylaş 7 Nisan 2015 Lokman Ceritlioğlu yazdı: Maşallah, konu başlığını görünce bu ne dedim ilk mesajdaki kurbağalarda seninmi? Abi onları yeni aldım besliyorum da Serhan Gürbüzol yazdı: Biri buralarda Jant'mı demiş Hayır hayır ağam bari sen deme Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 7 Nisan 2015 Paylaş 7 Nisan 2015 Hakan Erken yazdı: Abi onları yeni aldım besliyorum da Hayır hayır ağam bari sen deme Ben demedim ki birileri demişler paşam [emoji12] [emoji1] Yorum bağlantısı
Misafir 7 Nisan 2015 Paylaş 7 Nisan 2015 (düzenlendi) Lokman Ceritlioğlu yazdı: Maşallah, konu başlığını görünce bu ne dedim ilk mesajdaki kurbağalarda seninmi? Abi ilk mesajdaki kurbagaları geçelim diyelim fakat son kelimelerde çok fena riskler taşıyor.Engellenmesi lazım mış. 7 Nisan 2015 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 8 Nisan 2015 Paylaş 8 Nisan 2015 Oktay Toker yazdı: YMN meşhur cila resminden sonra 2.favori cila resmi bence bu olmuş.Ayna kendince baksa kıskanır denilebilir. Çok teşekkürler Oktay abim. Serhan Gürbüzol yazdı: Ben demedim ki birileri demişler paşam [emoji12] [emoji1] Bunlar hep tuzak işte Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 8 Nisan 2015 Paylaş 8 Nisan 2015 Hakan Erken yazdı: Bunlar hep tuzak işte Ya işte bu tuzak işleri de hep seni buluyor ya niyeyse artık Yorum bağlantısı
Misafir 8 Nisan 2015 Paylaş 8 Nisan 2015 Serhan Gürbüzol yazdı: Ya işte bu tuzak işleri de hep seni buluyor ya niyeyse artık Esp kapalı geziyoruz ondan ağam Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 8 Nisan 2015 Paylaş 8 Nisan 2015 Hakan Erken yazdı: Esp kapalı geziyoruz ondan ağam :i-ih: ne kadar yanlış ne kadar, millet ESP'li araba almak için ne çaba sarfediyor değil mi Yorum bağlantısı
Misafir 8 Nisan 2015 Paylaş 8 Nisan 2015 Serhan Gürbüzol yazdı: :i-ih: ne kadar yanlış ne kadar, millet ESP'li araba almak için ne çaba sarfediyor değil mi Açıyorum başka şeyler çıkıyor Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 8 Nisan 2015 Paylaş 8 Nisan 2015 Hakan Erken yazdı: Açıyorum başka şeyler çıkıyor Eh orası İstanbul tabi ben düşünemedim bunu bak, bizim ESP hep açık ama Mersin olunca bir şey çıkmıyor :D Yorum bağlantısı
Misafir 8 Nisan 2015 Paylaş 8 Nisan 2015 Serhan Gürbüzol yazdı: Eh orası İstanbul tabi ben düşünemedim bunu bak, bizim ESP hep açık ama Mersin olunca bir şey çıkmıyor : : Sen bir gelsene buraya ağam Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 8 Nisan 2015 Paylaş 8 Nisan 2015 Hakan Erken yazdı: Sen bir gelsene buraya ağam Yok ben almayayım Ne çıkar ne çıkmaz bilmem korkarım ben :D Yorum bağlantısı
Misafir 8 Nisan 2015 Paylaş 8 Nisan 2015 Serhan Gürbüzol yazdı: Yok ben almayayım Ne çıkar ne çıkmaz bilmem korkarım ben :D Ağam önden ben yürürüm korkma Yorum bağlantısı
Recommended Posts