İçeriğe Yönlendir

Connect Muayene Süresi


Halit Saygın

Recommended Posts

Halit Saygın

Arkadaşlar Herkese selam,

Şirkette kullandığımız 29.05.07 çıkışlı connectin muynesi bu ay sonunda doluyo.Biraz garibime gitti.Acaba kamyonet diye geçtiği içinmi öyle yoksa bi yanlışlık mı var.Benim bildiğim yeni alınan bi aracın muaynesi 3 yıl.Bu konuda yardımlarınızı bekliyorumAcaba ruhsatta bi yanlışlıklı mı var.

Yorum bağlantısı
Ahmet Bulum
(düzenlendi)

kamyonetlerin muayene suresi 1 yildir.0 hususi otomobilllerin ilk muayenesi 2 yil gecerlidir.Daha sonra iki yil olarak devam eder.

tarihinde Ahmet Bulum tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Fatih Demir

evt ne yazıkki sıfır araç olsa bile her yıl yaptırmak zorundayız hatta ben yaptırmadım birazda bandrol borcu vardı diye ilk yakalandım 55 ytl yazdılar 15 günlük izin kağıdı verdiler. ikinci yakalamalarında direk arabayı bağladırlar... bir hafta araba bağlı kaldı ardından bandrol borçlarını ödedikten sonra arabayı çıkarmak için gittim otoparktan 100 ytl vererek aldım ardından 3 günlük bi izin kağıdı daha verdiler muayne yaptırmam için. nese 3 günün sonunda muayne istasyonuna gittim adamlar ruhsatın arkasına imza atıp tarihi yazıp mührü basıl yol verdiler bana arabaya bakmadılar bilee :rolleyes: odan sonraa dedim ulan ben bunun içinmi bir milyar içeri girdim!!! ve bu düzene laanet okudummm.... yanii anlıcanızz adıı muayy ne maksatt halktan para çıkarmakkk !!!!

Böle oluncaa ; yakıtın fiyatına bakınca; vergilere bakıncaa, cezalara bakınca, insan arabası olduğuna lanett ediyorr bazenn !!!

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...