İçeriğe Yönlendir

Focus I mi, Focus II mi?

Guest Aydan Tambay

Recommended Posts

Guest Aydan Tambay

Aslında bu konuyu nerede açamadığımı bilemedim ama... Bu konuyu açmamdaki sebep, Sanki focus II deki şikayetler, focus I den daha fazla gibi geldi bana. Bu soruya en güzel cevabı sanırım her iki aracı da kullananlar olacaktır. Hiç değilse, focus I den focus II ye geçecekler de faydalı olacaktır diye düşünüyorum.

şimdi den hepinize teşekkür ederim...

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
başına kötü bir şey mi geldi yoksa?

Yok yok.. O Focus 2'sini çok seviyor..

Yorum bağlantısı
Murat Akaloğlu

geçmiş zamanda yine böyle bir f1-f2 kıyaslama konusu açılmıştı diye hatırlıyorum.hatta f1 e efsane falan denmişti.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
2004 focuslar 20 bin lira civarına gidiyor. 2005 benzinli focus II ler ise 21 bin lira civarına.. Ben olsam 1 bin lira daha verir yenisini alırdım.. Hatta macera arıyorsam 23 bin lira verip dizelini bile alabilirdim ..

http://www.sahibinden.com/yildirim_oto_eml...pXQQdisplayitem

Linkteki arabanın başına gelenler, pişmiş tavuğun başına gelmemiştir :lol2:

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Gitte al demedimki.. Ama alet çalışıyorsa iki kere sele maruz kalması ve 1 kez kaza yapmış olması dert değil. Ne kadaa paa o kadaa fiki fiki...

İyi de hadi 12. aydaki sel neyse de, bir arabayı Temmuz ayında da mı sel basar...

Bahtsızmış bu araba.. hayır gelmez bundan... :lol2:

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Özellikel ona da baktım...

İlk Hasar 7. ay.. ikinci hasar 11. ay

0 - Geçerli 01-Çarpma-Çarpışma-Devrilme 22/05/2005 05/07/2005 0.0

0 - Geçerli 08-Sel 05/07/2005 14/07/2005 0.0

0 - Geçerli 08-Sel 25/11/2005 02/12/2005 0.0

+

Bu araba, araba kiralama şirketinden alınmış..

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Kanaldır kanal... :lol2:

Dedimya o işte bi cinslik var..

gugılda 5 temmuz 2005 te sel olan tek şey gözyaşları olarak gözüküyor..

Bu guggılında bilmediği yok be kardeşim... ;)

Yorum bağlantısı
Çağdaş Yalman

1-2 sene önce temmuzda samsun ordu arasında baya büyük sel olmuştu yanlış hatırlamıyorsam

Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk

Okadar para veriyorsunuz, olmuşken güncel bir model olsun. Satarkende alıcılarınızın çoğu da bu zihniyette olur.

Ayrıca FII'nin sürüş karakteri daha farklı ve daha zevkli.

Satmayıda gectim, sizin acınızdan verdiğiniz 2-3 lira fazla paraya kesinlikle değer.

Bu arada FI piyasasını düşürüyormuyuz acaba?

Ama arkadaşımız konu acarak bizden yorum istemiş :lol2:

Yorum bağlantısı
Guest Aydan Tambay

Focus I i bilen bilir. Focus II nin tasarımcısının bir Türk olması ayrıca gurur verici.

Yorum bağlantısı
Mustafa Akarslan

focus II derim, aralarında teknik olarak fark varmıdır bilgim yok ama, görsel olarak gerek dış görünümü gerekse iç tasarımı focus II nin daha güzel bence.

Yorum bağlantısı
Melih Uyar

bir kere teknoloji olarak focus 2 nin 1e göre öyle pek hatta hiç avantajı yok.sürüş zevki dersek 1 daha önde 2 nin yol tutuşu 1 e göre bir avantajıda yok çün kü alt takım aynı aslında 2 si bambaşka araçlar sadece ortak noktaları alt takımı ve ismi

Yorum bağlantısı
Semih Nigri
(düzenlendi)

focus 2 tabiki... ama birşey eksik.. o da focus 1 deki gibi kapı içi malzemenin daha kaliteli güzel olmaması.. focus 1 ghia daki gibi ahşap şeritli ve daha kaliteli bi cam açma kapama düğmesi olsaydı tam olurdu...

tarihinde Semih Nigri tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Levent Eksen
(düzenlendi)

Burdaki gibi CC tamponu olursa F2 :)

fcscccb7.jpg

tarihinde Levent Eksen tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Okyay Pay

f1 yeni teknolojiyle şimdi çıksın , alırım

ama 2 yi almam

o kadar diyorum

Yorum bağlantısı
Salih Şakşak
Yapmayın allah aşkına.. Tipini diyorsanız o zevk meselesidir. Ama birisi 98 de yola çıkmış 96 da tasarlanmaya başlanmış bir araç, diğeri ondan beş sene sonra sağlam bir temel üzerine inşa edilmiş yepyeni bir bina...

+1907

Yorum bağlantısı
Murat Akaloğlu

okyay bey makyajsız f1 den bahsediyorsunuz sanırım.sonuçta makyajlı f1 2005 e kadar çıktı.yani o teknolojide yeni ama.siz sanırım motor ve yürüyen aksam üzerine konuştunuz

Yorum bağlantısı
Mehmet Taner Kadak

Focus 1'in sıfır çıksın en kırımızısından Hb bu yoklukta ii giderdi..

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...