İçeriğe Yönlendir

Focus I mi, Focus II mi?

Guest Aydan Tambay

Recommended Posts

Levent Eksen

Focus 1'in iç dizaynı ( ön konsol, kokpit, kapı içi trimleri vs.) Focus 2'den çok daha güzel..

Yorum bağlantısı
Oğuz Altınada

f1 makyajlı ghia'da 1.8tdci çıkartsınlar yada 1.6tdci çıkartsınlar bence alan çok çıkar, başta ben,

keşke opel gibi focus classic üretseler :)

Yorum bağlantısı
Levent Eksen

Toplu sipariş versek üretirler mi acaba? :) Focus 1 hb-1,6 tdci- titanium X :)

Yorum bağlantısı
Oğuz Altınada
Toplu sipariş versek üretirler mi acaba? :) Focus 1 hb-1,6 tdci- titanium X :)

titanium fln gerek yok bence makyajlı ghia gayet yeterli belki bi cc :clapping:

Yorum bağlantısı
Özkan Pehlivan

f1'in sportif bir görünümü var, f2 ise daha ağır görünümlü makam otosu havası oluşturuyor insanda. İç tasarım olarak ta f1 daha güzel bence

Yorum bağlantısı
Utku Çay

yeni olarak elbette f2

yalnız tip olarak, hb alacak olsam f1, sedan alacak olsam f2

Yorum bağlantısı
Osman Zeren

benim focus1 im var 10 tane daha alsam yine focus 1 alırdım hem durmasını hem gitmesini biliyor

Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
Evren Barış Özbek
Arkadaşlar,

Benim arabam 2005 model Focus 1.6 Comford (trafiğe çıkışı 15 Aralık 2004).

Cehaletimi bağışlayın, aracı yeni aldım, şimdi bu araç Focus 1 mi Focus 2 mi ?

Focus 1 (makyajlı)

Yorum bağlantısı
Levent Eksen

Eksikleri olsada (ki bu son makyajla kapatıldı gibi bişey) yeni teknoloji, yeni dizayn, yeni yürüyen aksam, yeni motor vs.. Neresinden bakarsanız bakın yeni olan Focus II..

Yorum bağlantısı
Fedai Özoğlu

şimdi 2008 f1 olacak .göstergeyi değişsinler, sürüşe duyarlı zenon farlar olsun, cam tavan olsun, cc olsun, yağmur sensörü olsun, kararan ayna olsun, bir de ghia olsun benden f2 fiyatı istesinler.

şu photoshopu iyi bilenler bir dizayn yapsınlarda görelim arkadaşlar ya. ben yapacam ama o kadar başarılı değilim yapıncada kesin sizinle paylaşırım.

Yorum bağlantısı
Mustafa Akarslan

valla eğer ford f2 yi çıkartmasaydı. kesinlikle focus almazdım. her nekadar f1 başka diyen çok ise de, bence f2 başka.

Yorum bağlantısı
Can Karacaer

FocusI döneminin en hoş tasarımlı en alınabilir modellerinden biri olabilir ancak artık göze oldukça eski ve demode geldiği gerçeğini değiştirmez. Artık yollarda daha az rastlıyoruz, gördüklerimizin çoğu da oldukça yorgun. Bana makyajsız F II bile eski gözükmeye başladı, ama o hala alınabilir bence...

Efsane falan olması da birşeyi değiştirmez, Golf I de efsane ama 3.000 YTL ancak ediyor...

Bu arada 20.000 YTL'nin altında kısıtlı bir bütçeyle alınacaksa kesinlikle Focus I en mantıklı seçenek...

Yorum bağlantısı
Fedai Özoğlu

bence f1 f2 de malzeme kalitesi daha düşük. masela kapı döeşemelerine dokunduğunuz zaman fark ediyorsunuz.

örnek 2. f1 in tamponun arkasında köpük var f2 de yok.

örnek 3. arka tampon demiri f2 de yok. ghiaları bilmiyorum.

f2 de alarm ledi yok. birde f1 de araç içinde alarm sensörleri var(ghia) f2 de var mı?

Yorum bağlantısı
Fedai Özoğlu
bir servisci olarak focus 1 derim

nedenlerinide açıklayabilir misin?

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
nedenlerinide açıklayabilir misin?

Ya hep söylüyorum... Melih'e zor sorular soruyorsunuz... Yapmayın böyle... :D

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...