Melih Uyar 23 Haziran 2008 Paylaş 23 Haziran 2008 şimdi teknoloji deyince aklınıza ne geliyor ona göre değişir.focus 1 le focus 2 nin alt takımı aynıdır life kaldırıp tek tek incelebilirsiniz şimdi yağmur sensörü far sensörü olunca araba teknolojik mi oluyor bana focus 2 nin 1 e göre gözle görülebilir bir avantajını söyleyebilirmisiniz araç ondan 5 sene evvel çıktı diye teknoloji yoksunu mu oluyor Yorum bağlantısı
Cihan Yetişken2 23 Haziran 2008 Paylaş 23 Haziran 2008 İyi de araba sadece alt takımdan mı oluşuyor? FI ve FII'de kullanılan motor teknolojileri farklı, süpansiyon sistemi ise FII' de geliştirilmiş.. Yorum bağlantısı
Melih Uyar 23 Haziran 2008 Paylaş 23 Haziran 2008 motor farkı var tamam ama hiçbir artısı varmıymış bir bakın Yorum bağlantısı
Guest Aydan Tambay 27 Haziran 2008 Paylaş 27 Haziran 2008 (düzenlendi) Yeni model araçların hepsinde plastik malzeme, bariz çok kullanılmış. Bence F1 de kullanılan iç malzeme F2 den çok daha kaliteli. Tabii plastik malzemenin seside cabası... Benim gibi pimpirikliyseniz yandınız demektir. Arabadan farklı bir ses gelince uyuz oluyorum. 27 Haziran 2008 tarihinde Aydan Tambay tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Melih Uyar 28 Haziran 2008 Paylaş 28 Haziran 2008 ben performans olarak 115 ps lerin hiç farkını görmedim kullananlardanda duymadım yakıt olarakda bi avantajını görmedim kullananlardanda duymadım Yorum bağlantısı
Murat Akaloğlu 28 Haziran 2008 Paylaş 28 Haziran 2008 ben performans olarak 115 ps lerin hiç farkını görmedim kullananlardanda duymadım yakıt olarakda bi avantajını görmedim kullananlardanda duymadım f2,f1 den fazla yakıyor Yorum bağlantısı
Osman Zeren 28 Haziran 2008 Paylaş 28 Haziran 2008 bence focus 1 niye az kayıyor focus 2 göre yol tutuşu süper vıraj dinlemiyor cok atak her vites te cok güçlü focus 2 daha agır baslı Yorum bağlantısı
Osman Zeren 28 Haziran 2008 Paylaş 28 Haziran 2008 Focus alışkanlık gerektirir biraz. Vitesler arası uzundur, hemen gaz yemez..bunlar karakteristik özellikler. O yüzden rahat bir araba sarsarak kullanmak zordur izin vermez zaten.100% focus 1 bence bir tutku Yorum bağlantısı
Melih Uyar 28 Haziran 2008 Paylaş 28 Haziran 2008 (düzenlendi) focus 1 gerçektende bir tutku f2 focus 1 le uzaktan yakından alakası yok ismi dışında ikiside bambaşka araçlar focus 2 tam bir hayal kırıklığı gerçek efsane focus 1 dir 28 Haziran 2008 tarihinde Melih Uyar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg 28 Haziran 2008 Paylaş 28 Haziran 2008 Peki Bi soru daha size focus I inizi satıp Focus II alırmısınız...Alırsanız neden? Almazsanız nedenleri... Focus I im var satsam Focus 2 alırmıyım bilmiyorum düşünmem değil Ford olduğu ve memnun olduğum için... Yorum bağlantısı
Levent Eksen 28 Haziran 2008 Paylaş 28 Haziran 2008 Tabiki alınır.. Kimisi beğenir, kimisi beğenmez, kişisel zevk olayı ayrı.. Duygusal boyutuna girmeye gerek yok.. Focus 1 daha iyidir diyenlere sormak lazım; dünyada Ar-ge denen, milyon dolarlar harcanan, yığınla mühendisin çalıştığı departmanlar ne iş yapar? Hadi bunların hiçbirşeyden anladığı yok, biz daha mı iyi biliyoruz peki? Yorum bağlantısı
Melih Uyar 28 Haziran 2008 Paylaş 28 Haziran 2008 o adamların yaptığı ar-ge yi yeyim ben herşey para demek levent bey en düşük maaliyet max fayda şeklinde çalışır argeler peki size bir soru sorayım makyajsız focus1 lerde darbe emici köpük var metal bar var makyajlı focus 1 lerde neden darbe emici köpük ve metal bar yok açıklarmısınız lütfen argede ki arkadaşlar arge yapmadan koymuşlar o zaman amaaaan canım bunun bir faydası yok çıkaralım hadi demişler çıkarmışlar bu nasıl bir arge mantığı açıklarmısınız lütfen focus 2 kesinlikle 1 e göre rezalet bir araç gelişmesi gerekirken geriye doğru gidiyorlar Yorum bağlantısı
Recommended Posts