Mehmet Ozyurek 15 Mart 2011 Yazar Paylaş 15 Mart 2011 Sat da dizel bir şey alalım sana... Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 15 Mart 2011 Paylaş 15 Mart 2011 Servet abi geniş araba seviyor galiba vw multivan kısa şase çift kırmızı tdi iyi gider. yada yeni caravelle TDI http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-mini...-44878114/detay? http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-mini...-44616798/detay? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 16 Mart 2011 Paylaş 16 Mart 2011 Sat da dizel bir şey alalım sana... Alacağım makina S serisi olacak ama hangi marka.. bilinmez. Kötü hizmet'ten ötürü bir araçtan bu kadar soğur insan Hayatta yapmayacağım hatayıda yaptım. Her servise girişte yapılan işlemleri servis formunda yazılı hale getirtseydim o zaman yapacağımı bilirdim. Servet abi geniş araba seviyor galiba Mustafa bu markayı 3 sene kullandım. Devri kapandı bende. Yorum bağlantısı
Aykut Sağbazar 19 Mart 2011 Paylaş 19 Mart 2011 arkadaşlar bende brc sıralı lpg var 2 gün önce 117 km 15.4 lt gaz aldı bana biraz fazla geldi... bir diğer sorumda arabayı ilk calıstırdıgımda bir süre 15 bin devirde çalışıyor rolantide daha sonra 5 binlere düşüyor acaba bir sorun varmı görüşlerinizi alabilirmiyim Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 19 Mart 2011 Paylaş 19 Mart 2011 Bu gün 2A BRC merkez servise gittim. İsmini yanlış yazabilirim Hakkı bey olması lazım, yakınlarındaki servise yönlendirdi. Diğer servislerin 5-10 dakikada yaptıkları ayarları !! ne hikmet ise beceriksizliğindenmi yoksa titizliğindenmi (ikincisi tabiki) nedir 1 saate yakın kontrol, kalibrasyon gibi işlere ayırdı. Sistemin en son yapılmış ayarının hatalı olduğunu (Kartal m... usta ) şu an için tüm ayarların tamam olduğunu söyledi. Aracın ayarları esnasında oksijen sensör hatasını giderse bile ölçümünün hatalı olduğunu, sensörün bozulmuş olabileceğini söyledi. Doğrudur sensör bozulmuş.Şimdi sorarım el vicdan sahiplerine : 150.000 km gitmesi gereken parça nasıl olurda 10.000 km bile gitmeden bozulur ? Cevabı açıktır : Yanlış kalibre edilmiş yakıt sistemi çok hassas olan lambda sensörünü bozmuş.. Keşke ilk baştan merkez servise intikal etse idim. ama nereden bilecektim ?? Sonuç : Hatalı kalibrasyonlar ile hasar gören oksijen sensörü ile gezinmeye devam edeceğim ve en kısa sürede aracı satacağım. LPG sistemi insanı aracından bu kadar soğutur. Çağlayan merkez servis bizden sayılır abi gönül rahatlığı ile tercih edebilirsin Yorum bağlantısı
Servet Aydın 20 Mart 2011 Paylaş 20 Mart 2011 Çağlayan merkez servis bizden sayılır abi gönül rahatlığı ile tercih edebilirsin Sağ olasın Süha. Şimdilik onların ayarı ile geziniyorum ancak bu sabah lpg bitti. 34 litre ile 250 km yol gidebildim. Sonuç yine aşırı tüketim. Oradaki ustanın dediği aracın motoru fazla elektronik destekli. Yeni nesil BRC takarsan her daim kullanırsın ve bir daha hata yapmaz. Şu aralar sistemi yenilemeyi düşünmeye başladım. Yeni Suv almaya kalksam 50.60.000 tl fark vermem lazımki pire için ev yakmış olurum Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 20 Mart 2011 Paylaş 20 Mart 2011 Yeni kit taksam sorun yaşamaz lafı saçma Sen en iyisi sorunsuz kullanan bir crv sahibi bakın sonuçta bir tek sende lpgli i-vtec yok. Kara düzen lpg mi var yoksa sende kitin modle ine ki? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 20 Mart 2011 Yazar Paylaş 20 Mart 2011 Yeni kit taksam sorun yaşamaz lafı saçma Sen en iyisi sorunsuz kullanan bir crv sahibi bakın sonuçta bir tek sende lpgli i-vtec yok. Kara düzen lpg mi var yoksa sende kitin modle ine ki? Seq 24 Bu Brc'ciler böyle... Yeni bir şey çıkardılar mı eski hemen tü kaka oluyor... Ben Fast taktırdığımda, nerden bulmuşlar bunu üretimi yok, demodedir, sorun yaşarsınız deniyordu... Fast hala güzel bir kit... Ama görünüşe göre de yapacak bir şey yok.. Çünkü doğru dürüst servis bile vermiyorlar 24'e Kablosu yok bile diyebiliyorlar.. Ben olsam söker atar ve prins falan taktırırdım... Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 20 Mart 2011 Paylaş 20 Mart 2011 Servet abinin olayında brc nin marka imajı ve gittiğim servisin imajı iyice düştü. İnşallah servise muhtaç olmam. Önceden çoğu kişiye brc öneriyordum artık yorum yapıpta mahçup olmak istemem Yorum bağlantısı
Servet Aydın 20 Mart 2011 Paylaş 20 Mart 2011 (düzenlendi) Yeni kit taksam sorun yaşamaz lafı saçma Sen en iyisi sorunsuz kullanan bir crv sahibi bakın sonuçta bir tek sende lpgli i-vtec yok. Kara düzen lpg mi var yoksa sende kitin modle ine ki? Gittiğim yerde aynı motor 2008 CRV vardı, inceledim. 45.000km olmuş sıfır hata var dendi. Pekala taktıracağım 45.000km garanti verecekmisin ? Cevap, veririz... Seq 24 Bu Brc'ciler böyle... Yeni bir şey çıkardılar mı eski hemen tü kaka oluyor... Ben Fast taktırdığımda, nerden bulmuşlar bunu üretimi yok, demodedir, sorun yaşarsınız deniyordu... Fast hala güzel bir kit... Ama görünüşe göre de yapacak bir şey yok.. Çünkü doğru dürüst servis bile vermiyorlar 24'e Kablosu yok bile diyebiliyorlar.. Ben olsam söker atar ve prins falan taktırırdım... İstanbul'da Çağlar abinin iş yerinin üst taraflarında Mehmet bey 'in yerinde gitmiştim. Tek sorduğum Senin sistem oksijen sensöründen ikaz alıcak şekildemi bağlanıyor ? Evet dedi. Benim kullanacağım sistemin muhakkak lambda ile münasebeti gerekiyor. Ben bunu anladım. Servet abinin olayında brc nin marka imajı ve gittiğim servisin imajı iyice düştü. İnşallah servise muhtaç olmam. Önceden çoğu kişiye brc öneriyordum artık yorum yapıpta mahçup olmak istemem Mustafa şimdi eğri oturuyorum doğru yazıyorum. Bana derince'de söylenen yakıt ateşleme sistemimin bozuk olduğu yönünde idi. Hadi eyvallah ateşleme bozuk ve kalibre yapamıyorsun pekala ateşleme sistemi bozuk bir araç benzinde iken nasıl oluyorda olması gereken emisyon değerini verebiliyor ? En ufak eteşleme hatası veya sübap ayar kaçıklığı muhakkak emisyonda yükselme demektir. Emisyon normal araç yürüyerek giriyor, tamam deniliyor, Körfez'den otoyola giriliyor, Dilovası rampasını lpg ile 60 km hızla çıkamıyor. Var gelde sen çık işin içinden.. 20 Mart 2011 tarihinde Servet Ayd?n tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 20 Mart 2011 Yazar Paylaş 20 Mart 2011 Söktür Servet... Yada elektrik bağlantılarını falan tamamen kes ve aracı 2-3 depo benzinle kullan... Herhangi bir sorun yaşayacakmısın, tüketimin ne olacak görelim.. Zaten şimdi benzinli bir araç kadar yakıyorsun.. Bir kaybın olmayacak.. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 20 Mart 2011 Paylaş 20 Mart 2011 Abi benzin düğmesine basınca hayat normale dönüyor. Şimdide yeni bi adet çıkardı. P0138 hata kodu veriyor : Katalitik konvertes zengin karışımda hatası peydahladı. Benzinde hata gidiyor. Zaten Karadeniz servisim bitince Lpg ile ilgili ciddi çalışmalarım olacak. Destek isteyeceğim. Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 21 Mart 2011 Paylaş 21 Mart 2011 Sağ olasın Süha. Şimdilik onların ayarı ile geziniyorum ancak bu sabah lpg bitti. 34 litre ile 250 km yol gidebildim. Sonuç yine aşırı tüketim. Oradaki ustanın dediği aracın motoru fazla elektronik destekli. Yeni nesil BRC takarsan her daim kullanırsın ve bir daha hata yapmaz. Şu aralar sistemi yenilemeyi düşünmeye başladım. Yeni Suv almaya kalksam 50.60.000 tl fark vermem lazımki pire için ev yakmış olurum abi 13,6lt/100km lpg yakmışsın ee bu normal değil mi ? yani şu anda km de 0,28 TL yakıyorsun Şahsen bende mondeo ya düşünüyorum 0,44 TL den 0,28TL insin ne güzel Yorum bağlantısı
Mehmet Özenç 21 Mart 2011 Paylaş 21 Mart 2011 Merhaba ; 200 un üzerinde BRC servisini ben tanımazken siz nerden tanıyorsunuz ve hepsi hakkında nasıl genelleme yapıyorsunuz? Biz hiç bir ürünümüze tukaka demeyiz laf da söyletmeyiz.Böyle bir mantık var mı ? Ford yeni bir araç çıkaracak ve bundan öncekiler çok kötü siz satın bunu,yenisini mi alın diyecek ? Tabi ki yeni ürünün ekstra üstün özellikleri olacak ve bunlar anlatılacak fakat yeni ürün çıktı diye eskisine kimse tukaka demez bu bir ticari cahilliktir. BRC FAST ,BRC Türkiye Distiribütörü 2A Mühendislik tarafından ithal edilmeyen bir ürün ve bu sebeble zamanında 2A Mühendislik tarafından ücretsiz garanti hizmeti verilmedi ve verilmesi de mantıklı değildi.Örneğin Siz yurt dışından cep telefonu alıyorsunuz ve arızalanınca hadi bunu garantiden değiştir diyebilir misiniz? Diyemezsiniz. Fast deki olayda bunun aynısı.Farklı yollardan Ülkeye giren Fast modeline ücretsiz hizmet vermiyoruz ,hatta artık ücretli hizmet bile veremeyiz çünkü bu ürünü 2A Mühendislik ithal etmediği için yedek parçası da stoklarımızda yok.Ürün kötü bir ürün mü ? Hayır BRC Fast gayet kaliteli ve şuan piyasada olan yeni bir çok markadan daha üstün bir cihazdır. 24 e kablosu yok demek ne demek anlamadım ;çünkü BRC modellerinin hepsinin bağlantı kablosu aynıdır. Seq 24 Bu Brc'ciler böyle... Yeni bir şey çıkardılar mı eski hemen tü kaka oluyor... Ben Fast taktırdığımda, nerden bulmuşlar bunu üretimi yok, demodedir, sorun yaşarsınız deniyordu... Fast hala güzel bir kit... Ama görünüşe göre de yapacak bir şey yok.. Çünkü doğru dürüst servis bile vermiyorlar 24'e Kablosu yok bile diyebiliyorlar.. Ben olsam söker atar ve prins falan taktırırdım... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 21 Mart 2011 Yazar Paylaş 21 Mart 2011 Merhaba ;200 un üzerinde BRC servisini ben tanımazken siz nerden tanıyorsunuz ve hepsi hakkında nasıl genelleme yapıyorsunuz? Biz hiç bir ürünümüze tukaka demeyiz laf da söyletmeyiz.Böyle bir mantık var mı ? Ford yeni bir araç çıkaracak ve bundan öncekiler çok kötü siz satın bunu,yenisini mi alın diyecek ? Tabi ki yeni ürünün ekstra üstün özellikleri olacak ve bunlar anlatılacak fakat yeni ürün çıktı diye eskisine kimse tukaka demez bu bir ticari cahilliktir. BRC FAST ,BRC Türkiye Distiribütörü 2A Mühendislik tarafından ithal edilmeyen bir ürün ve bu sebeble zamanında 2A Mühendislik tarafından ücretsiz garanti hizmeti verilmedi ve verilmesi de mantıklı değildi.Örneğin Siz yurt dışından cep telefonu alıyorsunuz ve arızalanınca hadi bunu garantiden değiştir diyebilir misiniz? Diyemezsiniz. Fast deki olayda bunun aynısı.Farklı yollardan Ülkeye giren Fast modeline ücretsiz hizmet vermiyoruz ,hatta artık ücretli hizmet bile veremeyiz çünkü bu ürünü 2A Mühendislik ithal etmediği için yedek parçası da stoklarımızda yok.Ürün kötü bir ürün mü ? Hayır BRC Fast gayet kaliteli ve şuan piyasada olan yeni bir çok markadan daha üstün bir cihazdır. 24 e kablosu yok demek ne demek anlamadım ;çünkü BRC modellerinin hepsinin bağlantı kablosu aynıdır. Merhaba Mehmet Bey, Siz neden üstünüze alındınız ki.. Brc sizmisiniz.. ? Yeni ürünü çıkaran siz misiniz.. ? Madem kendinizi muhatap gördünüz, Seq 24 kaç yıllık geçmişi olan bişey de Servet'in gittiği servisler kablosu yok bunun diyor... 2006'da buna kalibrasyon yapabilirken şimdi neden kalibrasyon yapılamıyor.. Hepsinin kablosu zaten siz de demişsiniz ki aynı zaten... Neden bunu sökelim, yenisini takalım kablosu bile yok bunun diyorlar.. En son gittiği 2A bile Seq24'ü sökmeyi ve yenisini takmayı tavsiye ediyor.. Fast konusuna gelince, Gerçekleri gayet güzel açıklamışsınız... Benim bahsettiğim Brc'ciler tü kaka bu diyerek bana söktürmemi tavsiye etmişlerdi.. 2A'daki Gensi duruyorsa kulakları çınlasın... Benim kasdettiğim BRC'ciler 2A'dır... Çünkü Servet'i en son mutlaka bir çözüm bulurlar diye 2A'ya ben göndermiştim.. Ama sökelim bunu diyen onlardır.. Kablosu yok bunun diyen de Gebze'deki sizin de tavsiye ettiğiniz Lpg'ci diye hatırlıyorum... Yorum bağlantısı
Mehmet Özenç 21 Mart 2011 Paylaş 21 Mart 2011 Mehmet Hocam ; Siz BRC ile ilgli bir şeyler yazdığınızda insanlar bunu okuyor ve etkileniyor ve bazı cevaplar arıyor.Sizin sorularınıza BRC 2A Mühendisliğin Yön.Krl.Bşk. mı cevap versin ? Yada şirket yetkilisi her BRC ile ilgili bir konu olduğunda buraya açıklama mı yapsın ? Tabi ki ben bildiğim kadarıyla cevap verip bilgi paylaşımında bulunacağım.Bu sebeble BRC ben olmasamda ,ürünü de çıkarmasamda BRC ile ilgli ya da LPG Sektörü ile ilgili konularda burda bildiğimi paylaşırım. Seq24 ü sökelim yerine yenisini takalım diyen servis bence işin kolayına kaçıp tamamen fazladan para kazanmak için söylenen bir söz olarak düşünüyorum.Kablosu yok diyen servis yetkilimidir değil midir kimdir yazılanları takip edemediğim için bielmiyorum ama yanlışı kim yaparsa yapsın burdan paylaşalım başkaları da etkilenmesin ,yapanı da uyaralım aklını başına alsın ,yanlış yaptı diye de tüm BRC camiasını suçlamayalım ki haklarını almayalım.Selamlar... Merhaba Mehmet Bey, Siz neden üstünüze alındınız ki.. Brc sizmisiniz.. ? Yeni ürünü çıkaran siz misiniz.. ? Madem kendinizi muhatap gördünüz, Seq 24 kaç yıllık geçmişi olan bişey de Servet'in gittiği servisler kablosu yok bunun diyor... 2006'da buna kalibrasyon yapabilirken şimdi neden kalibrasyon yapılamıyor.. Hepsinin kablosu zaten siz de demişsiniz ki aynı zaten... Neden bunu sökelim, yenisini takalım kablosu bile yok bunun diyorlar.. En son gittiği 2A bile Seq24'ü sökmeyi ve yenisini takmayı tavsiye ediyor.. Fast konusuna gelince, Gerçekleri gayet güzel açıklamışsınız... Benim bahsettiğim Brc'ciler tü kaka bu diyerek bana söktürmemi tavsiye etmişlerdi.. 2A'daki Gensi duruyorsa kulakları çınlasın... Benim kasdettiğim BRC'ciler 2A'dır... Çünkü Servet'i en son mutlaka bir çözüm bulurlar diye 2A'ya ben göndermiştim.. Ama sökelim bunu diyen onlardır.. Kablosu yok bunun diyen de Gebze'deki sizin de tavsiye ettiğiniz Lpg'ci diye hatırlıyorum... Yorum bağlantısı
Servet Aydın 21 Mart 2011 Paylaş 21 Mart 2011 Merhaba ;200 un üzerinde BRC servisini ben tanımazken siz nerden tanıyorsunuz ve hepsi hakkında nasıl genelleme yapıyorsunuz? Biz hiç bir ürünümüze tukaka demeyiz laf da söyletmeyiz.Böyle bir mantık var mı ? Ford yeni bir araç çıkaracak ve bundan öncekiler çok kötü siz satın bunu,yenisini mi alın diyecek ? Tabi ki yeni ürünün ekstra üstün özellikleri olacak ve bunlar anlatılacak fakat yeni ürün çıktı diye eskisine kimse tukaka demez bu bir ticari cahilliktir. Bu bölgedeki birebir muhatap olduğum servislere göre benim aracımdaki sistem dandik. Kocaeli Körfez sanayideki BRC servisi '' sistem eski bağlanamıyoruz kablolarımız uymuyor'' dedi. 2A merkez, bu sistem 2006 yılı için aracınıza uyabilecek tek sistem ancak aracınız bu sistem ile uymusuz, Yeni nesil sistem ile tüm verileri her zaman otomatik alıyor ve update ihtiyacınız yok, başınız ağrımasın istiyorsanız yeni sistem uygulanabilir dedi. Madem uyumsuz bu sistem niye diğer Yetkili servisler aynı bilgileri vermiyor? İki günde bir kalibrasyona 20 TL alıyor ? İşin içinden çıkamayanda bu sistem bu araca uymaz diyor. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 21 Mart 2011 Paylaş 21 Mart 2011 abi 13,6lt/100km lpg yakmışsın ee bu normal değil mi ? yani şu anda km de 0,28 TL yakıyorsun Şahsen bende mondeo ya düşünüyorum 0,44 TL den 0,28TL insin ne güzel Süha aracım benzinde şehir dışı 6.8-7 litre yakıyor. Şehir içi 10-12 litre yakıyor. Daha dün Gölcük'e gittim. Şehir dışı 90km sabit hız, rüzgar yok, 14 litre LPG yaktım. Şehir içi çok sakin kullanıyorum 17 litre seviyesinde geziyorum. Neresi normal ? Beni bağlayan parasal veri değil, litre hesabıdır. Bundan önceki 4 litrelik aracım ile bu aynı yakıyor. Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 21 Mart 2011 Paylaş 21 Mart 2011 (düzenlendi) Süha aracım benzinde şehir dışı 6.8-7 litre yakıyor. Şehir içi 10-12 litre yakıyor. Daha dün Gölcük'e gittim. Şehir dışı 90km sabit hız, rüzgar yok, 14 litre LPG yaktım. Şehir içi çok sakin kullanıyorum 17 litre seviyesinde geziyorum. Neresi normal ? Beni bağlayan parasal veri değil, litre hesabıdır.Bundan önceki 4 litrelik aracım ile bu aynı yakıyor. Abi yukarda parasal veri yazmışsın benim kast ettiğim şehir içinde 13,6lt/100km idi. Ayrıca 2.0 i-vtec şehir içi 10,5lt/100km fabrika verisi var lpg ile normal şartlarda 13,5lt/100km yakması kabul edilebilir olsa gerek. Valla 12lt/100km şehir içinde yakıyorum, LPG ye geçince 15lt/100km gibi bir değere kadar normal derim kendi adıma. Düzenleme: hatalı işaret 21 Mart 2011 tarihinde S tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 21 Mart 2011 Yazar Paylaş 21 Mart 2011 Mehmet Hocam ;Siz BRC ile ilgli bir şeyler yazdığınızda insanlar bunu okuyor ve etkileniyor ve bazı cevaplar arıyor.Sizin sorularınıza BRC 2A Mühendisliğin Yön.Krl.Bşk. mı cevap versin ? Yada şirket yetkilisi her BRC ile ilgili bir konu olduğunda buraya açıklama mı yapsın ? Tabi ki ben bildiğim kadarıyla cevap verip bilgi paylaşımında bulunacağım.Bu sebeble BRC ben olmasamda ,ürünü de çıkarmasamda BRC ile ilgli ya da LPG Sektörü ile ilgili konularda burda bildiğimi paylaşırım. Seq24 ü sökelim yerine yenisini takalım diyen servis bence işin kolayına kaçıp tamamen fazladan para kazanmak için söylenen bir söz olarak düşünüyorum.Kablosu yok diyen servis yetkilimidir değil midir kimdir yazılanları takip edemediğim için bielmiyorum ama yanlışı kim yaparsa yapsın burdan paylaşalım başkaları da etkilenmesin ,yapanı da uyaralım aklını başına alsın ,yanlış yaptı diye de tüm BRC camiasını suçlamayalım ki haklarını almayalım.Selamlar... Mehmet Bey, Sizi şahsen seviyoruz, her konuya illaki çözüm üretici mesajlar yazıyorsunuz.. Bu sebeple kastımız ve sorunlarla ilgili eleştirdiğimiz siz değilsiniz bunu tekrar ettikten sonra.. Derim ki : 2A'ya burada söz hakkı doğuyor, buyursunlar yazsınlar Mehmet Bey. Biz tüketiciyiz, yeri gelir överiz yeri gelir eleştirriz.. Bu kit aracınıza uygun değil demek, ne demek.. Değil ise niye takıldı... Kim taktı... "yanlışı kim yaparsa yapsın burdan paylaşalım başkaları da etkilenmesin ,yapanı da uyaralım aklını başına alsın" ne güzel demişsiniz.. Ben de aynı düşündüğüm için yukardaki mesajımı yazdım Mehmet Bey.. Neyse, konuyu uzatmak istemiyorum.. Saygılar sunuyorum.. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 21 Mart 2011 Yazar Paylaş 21 Mart 2011 Abi yukarda parasal veri yazmışsın :lol2: benim kast ettiğim şehir içinde 13,6lt/100km idi. Ayrıca 2.0 i-vtec şehir içi 10,5lt/100km fabrika verisi var lpg ile normal şartlarda 13,5lt/100km yakması kabul edilebilir olsa gerek. Valla 12lt/100km şehir içinde yakıyorum, LPG ye geçince 15lt/100km gibi bir değere kadar normal derim kendi adıma. Düzenleme: hatalı işaret Süha konuyu uzun süredir inceliyoruz Servet ie.. Benzin ile 8 litre yakabilirken, lpg'de 14 litreleri geçiyor... Yorum bağlantısı
Servet Aydın 21 Mart 2011 Paylaş 21 Mart 2011 Abi yukarda parasal veri yazmışsın :lol2: benim kast ettiğim şehir içinde 13,6lt/100km idi. Ayrıca 2.0 i-vtec şehir içi 10,5lt/100km fabrika verisi var lpg ile normal şartlarda 13,5lt/100km yakması kabul edilebilir olsa gerek. Valla 12lt/100km şehir içinde yakıyorum, LPG ye geçince 15lt/100km gibi bir değere kadar normal derim kendi adıma. Düzenleme: hatalı işaret O kada yazdımki kafa çorba oldu Süha Şehir dışı 7 litre, şehir içi 10.5-11 yakan bir araç kessen parçalasan lpg ile 1 litre fark ile fazla yakar. Keşke şehir içi naslı araç kullandığımı görsen. Desinki herhalde bu araç 5-6 litre yakacak Önceki aracımın dev motoru yüzünden nasıl ekonomi yapılır öğrenmiştim Senede 4 ticari için ortalama 70-80.000 tl yakıt parası ödeyince yakıt ekonomisti oluyor insan. Kangoo bile şehir dışı 4 litrenin üstüne çıkınca kıyamet kopar bizde. Yorum bağlantısı
Ümit Aydaş 24 Mart 2011 Paylaş 24 Mart 2011 MERHABA MEHMET BEY . NASILSIN . MERAK ETTIM LPG İŞİNI NE YAPTIN . BRC. NIN YENI YAZILIMI ÇIKMIŞ. ? 24 ' LERE YENİ YAZILIM ATILIYORMUŞ ÜCRETSIZ. BRC SERVİSLERINDE. Yorum bağlantısı
Rıdvan İskender 7 Nisan 2011 Paylaş 7 Nisan 2011 iyi akşamlar.. 2011 focus aracıma brc taktırmayı düşünüyorum ankarada ford yetkili servislerinden hangisi tavsiye edersiniz? bir de ankarada mocan ı çok tavsiye ediyorlar eğer orada taktırırsak servislerin devam ettirdiği yakıt sistemi dışındaki garantilerden de mi mahrum kalıyoruz? teşekkürler.. Yorum bağlantısı
Rıdvan İskender 12 Nisan 2011 Paylaş 12 Nisan 2011 iyi akşamlar.. 2011 focus aracıma brc taktırmayı düşünüyorum ankarada ford yetkili servislerinden hangisi tavsiye edersiniz? bir de ankarada mocan ı çok tavsiye ediyorlar eğer orada taktırırsak servislerin devam ettirdiği yakıt sistemi dışındaki garantilerden de mi mahrum kalıyoruz? teşekkürler.. bu konuda yardımcı olabilecek, ankarada yetkili serevise lpg taktıran arkadaş yok mu? Yorum bağlantısı
Recommended Posts